Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-12') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1180, 20

400 маленьких ужгородців презентували радість від Радості (ФОТО)

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» продовжують активно готуватися до Нового року. Цими вихідними на головну сцену закладу із новорічними привітаннями, піснями та танцями вийшли наймолодші вихованці.

На Закарпатті видали збірку пісень співачки Ганни Опришко

16 грудня Ужгородський коледж культури і мистецтв на базі Закарпатського обласного академічного театру ляльок «Бавка» презентував книгу «Пісня ─ то моє життя». Це збірник українських народних пісень, записаних з голосу народної співачки Анни Опришко із села Голобутів, Стрийського району, Львівської області.

В Ужгороді створять атмосферу віденського балу

Кажуть, уявлення про бал, як про якесь чарівне, казкове дійство, давно втратило свою актуальність.

Міндоходів подарували презенти учням закарпатської школи-інтернат (ФОТО)

"Через поле, через гай йде до діток Миколай" — цитата з віршика, якого розповідали учні Ільницької школи-інтернату І-ІІІ ступенів Закарпатської області.

Експерти назвали кращі закарпатські ресторани, туроб'єкти, анімації (РЕЙТИНГ)

Туристично-інформаційний центр Закарпаття (керівник Коваль О.Д.) підвів підсумки цілорічного сезону діяльності в туристичній індустрії краю і узагальнив експертну та масову інформацію щодо учасників туристичного ринку-2013.

Вазарелі буде в Ужгороді до січня

Виставка творів всесвітньо відомого Віктора ВАЗАРЕЛІ буде в Ужгороді ще до 03 січня 2014 року.

Російський продюсер обере найгарнішу ужгородку (ФОТО)

Саме сьогодні, 13 грудня відбудеться перший кастинг конкурсу краси "Міс Ужгород 2014". Наймасштабніший конкурс в Закарпатті та один з найкращих місцевих конкурсів в Україні сьогодні відбиратиме учасниць.              

В Ужгороді прдаватимуть прикраси з натурального каміння (АФІША)

В Ужгороді пройде передноворічна виставка-продаж прикрас з натурального каміння. Ужгородцям представлять неймовірний вибір прикрас з натурального каміння.

В Ужгороді київські студенти показали виставу "Бридкий"

На сцені Ужгородського коледжу культури і мистецтв відбувся спектакль за п’єсою Маріуса фон Маєнбурга “Бридкий” у виконанні студентів Київського національного університету театру кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого.

В Ужгороді відбудеться фортепіанний вечір Йожефа Ерминя

13 грудня 2013 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться фортепіанний вечір Йожефа Ерминя.

Ужгородців навчать заспокоювати збуджений розум

У суботу, 7 грудня в Ужгороді пройде лекція на тему «Мистецтво самопізнання».

LALO Project презентують новий альбом із саундтреком до «Форсаж-5» (ВІДЕО)

Український гурт LALO Project, автори саундтреку до голлівудського блокбастера «Форсаж-5»,   презентують новий альбом із популярним кіно-синглом «Listen to me, looking at me».  

В Ужгороді Курков відповість на всі питання журналістів

У четвер, 5 грудня, об 11.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч з відомим українським письменником Андрієм Курковим.

"Бавка" запрошує на прем’єру "По щучому велінню"

8 грудня Закарпатський академічний обласний театр ляльок
„БАВКА” запрошує на прем’єру за твором Марка Кропивницького "ПО ЩУЧОМУ ВЕЛІННЮ".

В Ужгороді покажуть виставу "Бридкий" (АФІША)

У  середу, 4 грудня, о 15.30   відбудеться показ вистави "Бридкий" Маріуса   фон Маєнбурга за участю студентів КНУКТКіТ ім.І.К.Карпенка-Карого, режисера Валентини Сотніченко для студентів   Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

В Ужгороді відзначать 75-річчя Мирослава Скорика

11 грудня 2013 р. о 18.30 у Філармонії відбудеться концерт до 75-річчя від дня народження Героя України, народного артиста України, лауреата Національної премії ім. Т. Г. Шевченка, академіка Академії мистецтв України,
композитора Мирослава СКОРИКА!

Філармонія запрошує на концерт «O Sole Mio»

9 грудня 2013 р., поч. о 18.00 відбудеться концерт ансамблю солістів «ГАРМОНІЯ» з програмою італійської вокальної музики «O Sole Mio», керівник – Оксана Ільницька-Хархаліс.

Театр-студія Завальнюка презентує виставу "Гамлет" (АФІША)

"Трагедія Гамлета – у необхідності <…> відмовитися від власних духовних вимог і стати звичайним убивцею".   (А. Тарковський).

Театрали покажуть Маленького принца (АФІША)

Вистава для дорослих за А. де-сент Екзюпері «Маленький принц». «Найголовнішого очима не побачиш… Зряче тільки серце». А.Екзюпері.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат