Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1200, 20

Сьогодні в Ужгороді поєднають саксофон та електронну хаус-музику

Український проект, що поєднує звучання живого інструменту та електронної хаус музики, який неодмінно спровокує до запального танцю не тільки на танцмайданчику, але й за баром та столиками).

В Ужгороді навчать жити у рожевому світлі

У   грудні в Ужгороді відбудеться другий дводенний авторський семінар - тренінг «Життя в рожевому світлі. Перезавантаження" актора Театру Джигарханяна Станіслава Евентова.

У Києві видали художньо-документальну книгу про закарпатського силача Кротона

Визначний закарпатець Іван Фірцак, або ж Іван Сила чи Кротон, повертається із незаслуженого забуття. Вихід у світ дитячої книги Олександра Гавроша, створеної за мотивами першоджерела, книги Антона Копинця «Кротон (Іван Сила)», та прем’єра української стрічки «Іван Сила» - це не фінал історії повернення героя до свого народу.

В Ужгороді презентують переклади творів закарпатських авторів на словацьку мову

У вівторок, 26 листопада, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація нових видань серії "Між Карпатами і Татрами".

Дівчина з Берегово стала Міс Закарпаття 2013 (ФОТО)

Вчора, 21 листопада у приміщенні лялькового театру журі оголосило переможницю «Міс Закарпаття 2013». Нею стала уродженка міста Берегова – Беатріса Міндак.

В Ужгороді переглянуть 100 фільмів за 100 хвилин

30 листопада та 1 грудня в Ужгороді вдруге відбудеться фестиваль присвячений екстремально короткому кіно – «100 фільмів за 100 хвилин». Сотня повноцінних, нових однохвилинних картин буде продемонстровано трохи більше ніж за півтори години.

Дочинець презентував свій роман про мандри молодого журналіста з мудрецем Світованом (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація книги письменника і видавця Мирослава Дочинця «Світован. Штудії під небесним шатром».

У п’ятницю в Ужгороді буде незабутнє фаєр-шоу

У п’ятницю, 22 листопада, у ляльковому театрі в Ужгороді проведуть благодійний концерт. Участь у заході візьмуть волонтери із Закарпаття, а також з Києва та Луганська.  

Відомий і популярний письменник презентує свою книгу в Ужгороді

У вівторок, 19 листопада,   о 15.00, в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація книги письменника і видавця Мирослава Дочинця «Світован. Штудії під небесним шатром».

Ніч у банку можна було провести у Львові (ФОТО)

«Кредобанк» виступив партнером однієї з найпомітніших подій культурного життя Львова – п’ятого міського фестивалю «Ніч у Львові». У рамках фестивалю, що відкриває двері найцікавіших об’єктів міста у нічний час, відбулася перша нічна екскурсія до одного з відділень банку в центрі Львова.

22 листопада ужгородці вийдуть на лід

Ужгородська ковзанка наступного тижня відкриває сезон.

Св. Миколай нагадує закарпатським дітлахам про листи

Щороку у холодні грудневі ночі, коли навколо все вкрите снігом, у віконечка, де живуть хороші і чемні хлопчики та дівчата заглядає добрий Святий Миколай.

До закарпатського НПП "Синевир" привезли 6-річну ведмедицю Машу

Шестирічну ведмедицю Машу працівники Національного природного парку «Синевир» нещодавно привезли із м. Сколе, Львівської області. Маша стала вже 12-ю жителькою ведмежого притулку на Міжгірщині.

Київський театр представив ужгородцям «Сімейну вечерю»

В Ужгороді розпочалися гастролі Київського Національного академічного театру російської драми ім. Л. Українки. Гості привезли з собою дві комедії – «Сімейна вечеря» та «Бабине літо». Комедію на дві дії під назвою «Сімейна вечеря» (М. Камолетті) показують двічі. Перший показ у п’ятницю, 15 листопада ужгородці прийняли повною залою Облмуздрамтеатру.

Сьогодні в Ужгороді виступить «Without Limits»

Сьогодні в Ужгороді відбудеться концерт мукачівського гурту «Without Limits»

На Закарпатті відсвяткують 90-річчя Іштвана Мартона

До 90-річчя від дня народження Іштвана Мартона, основоположника закарпатської професійної музичної школи, в обласній філармонії відбудеться низка ювілейних заходів. Зокрема, 24 листопада о 17.00 заслужений академічний Закарпатський народний хор презентує програму кращих творів композитора, написаних саме для цього колективу.

Ужгородські коти вже реєструються на конкурс краси (ФОТО)

Традиційна щорічна виставка-конкурс кішок "Міс-Кіс" знову збирає в стінах палацу пухнастих домашніх улюбленців та їх господарів.

21 листопада оберуть Міс Закарпаття (ФОТО УЧАСНИЦЬ)

21 листопада Закарпаття дізнається про дівчину, яка є найгарнішою в нашій області. Адже, саме в цей день, в обласному театрі ляльок відбудеться регіональний конкурс краси "Міс Закарпаття 2013".

Камерний хор “CANTUS” виконає шедеври класичної музики у Галереї ІЛЬКО" (АФІША)

16 листопада, о 19:00, у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір класичної музики.
“Шедеври класичної музики з хором” – камерний хор “CANTUS” у програмі “Adagio”.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат