Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1320, 20

"EXпозиція слова": поезія в кадрі

Навесні літературний портал "LITFEST" (www.litfest.ru) оголосив про пошук фотографів для участі у новому мистецькому проекті. Фотографам пропонувалося спробувати себе у невеличкому творчому завданні.

В Ужгороді пройде авіаційний байкерський зліт

У п’ятницю, 5 липня, в Ужгородському прес-клубі проходить прес-конференція організаторів байкерського зльоту та фестивалю Music Avia Bike Ukraine 2013, що відбудеться 11-13 липня в Ужгороді.

Закарпатців запрошують до музичних виступів у формаиі вуличного концерту

Мистецький центр "Галерея ІЛЬКО" - місце спілкування людей, які люблять та цікавляться мистецтвом. Для популяризації мистецтва нашої спільноти запроваджують формат "Музичний дебют".
Це професійне виконання короткої музичної програми в клубному форматі - "вуличний концерт" в приміщенні -"Street-in"

Сьогодні - довгоочікуваний Night Ride! (АФІША)

Чим цей Night Ride відрізняється від попередніх:

В Ужгороді відбудеться потужний БарКемп для блогерів

4 липня в Ужгороді відбудеться БарКемп для закарпатських блогерів.

LALO Project і DJ Marka Pola створили літній ремікс на пісню, що прозвучала на Каннському кінофестив

LALO Project і DJ Marka Pola, одна з кращих house-діджеїв України і топовый резидент столичних клубів Forsage, Saxon, Bionica та Indigo, створили літній ремікс на пісню «In This Moment». Оригінал пісні став саундтреком до французької короткометражки режисера Орлеани Вергілії Верньє, що була успішно презентована на Каннському фестивалі у травні.

Україна матиме свій Sziget

Музичний фестиваль планують проводити у Києві.

У "Галереї Ілько" триває виставка дипломних робіт студентів художнього інституту та коледжу мистецтв

В ужгородській «Галереї Ілько» триває захист дипломних робіт студентів Закарпатського художнього інституту та Коледжу мистецтв ім. А.Ерделі.

Найвитриваліші велосипедисти проїхали 50 км Україною та Угорщиною (ФОТО)

50 з лишком кілометрів територією Угорщини від одного пункту перетину українського кордону до іншого – таку відстань подолали найвитриваліші учасники виїзного прес-туру Ужгородського прес-клубу. У його рамках була введена в експлуатацію нова велосипедна доріжка довжиною 4 км між населеними пунктами Астей і Берегово та офіційне відкриття велостанції в с. Береґшурань (Угорщина).  

Деталі недільного Параду наречених в Ужгороді (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів Параду наречених-2013, що проходитиме в Ужгороді вже цієї неділі.

Діти з Канади, США, Франції та інших країн візьмуть участь у закарпатському фесті

З 29 червня до 3 липня 2013 року на базі Міжгірського професійного ліцею у селі Рекіти відбудеться Х ювілейний Міжнародний фестиваль юних талантів «Рекітське сузір’я – 2013».

30 червня — ЗАКРИТТЯ 32-го ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ У БАВЦІ

Премєра!!!   Тамара ГАББЕ.   За мотивами казки Шарля Перро. ПОПЕЛЮШКА. Спогад про нездійсненне для дітей з п’яти років та сімейного перегляду.

Найпопулярніший гурт Литви BIPLAN записав пісню українською мовою  

Литовський гурт BIPLAN заспівав українською. Прем’єра пісні «Amore», що є перекладом синглу з останнього литовського альбому, відбулася на концертах в Україні, в теле- і радіоефірах. У Києві не вірять, що фронтмен не говорить українською – так природно все вийшло. Ті, хто чують BIPLAN вперше, говорять, що співає «новий український гурт».

Яким буде цьогорічний Парад наречених в Ужгороді — прес-конференція

У вівторок, 25 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів Параду наречених-2013, що проходитиме в Ужгороді вже цієї неділі.

У Закарпатті палатиме Лемківська ватра

14 липня в селі Костроно Великоберезнянського району   Закарпатської області   відбудеться урочисте запалення IV Закарпатської Лемківської Ватри.

95 км проїдуть велосипедисти з Закарпаття в Угорщину (АФІША)

Інформуємо, що Центр українсько-угорського регіонального розвитку спільно з Берегівським туристичним інформаційним Центром організовують велотур по території   України та Угорщини за маршрутом м.Берегово – с.Тисобикень – смт.Вилок – с.Тисобеч – с.Сатмарчеке – с.Нодьар – с.Тарпа – с.Берегшурань – с.Астей – м.Берегово.

Завтра в Ужгороді відкриють благодійну виставку

21 червня 2013 року о 17 год. в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту (Капітульна 33/а) відбудеться відкриття благодійної виставки творчих робіт «Крила для дітей», яку організовує Родина Кольпінга в м. Ужгороді, що є осередком громадської організації Регіональна Спілка «Справа Кольпінга». Виставка триватиме до 30 червня. Під час заходу будуть зібрані кошти, що будуть спрямовані на реабілітацію маленьких Софійки Гратилло з Ужгорода та Мелеш Марійки з Іршавщини з недугою ДЦП (дитячий церебральний параліч). Під час відкриття та впродовж виставки відвідувачі зможуть отримати інформацію про дівчаток та їх контактні дані.

Закарпатський народний хор запрошує на "Бал в старому селі"

27 червня 2013 р. (четвер), поч. о 21.30,
у Закарпатському   музеї народної архітектури та побуту
відбудеться концерт заслуженого академічного Закарпатського народного хору з програмою «БАЛ В СТАРОМУ СЕЛІ».

В Ужгороді відкриється виставка архітектора Людвига Оелшлегера

Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді запрошує на відкриття виставки архітектора Людвига Оелшлегера, визначної особистості міста Кошице – культурної столиці Європи-2013, яка відбудеться 21 червня о 16.00 у   Художній галереї «Ужгород» (м. Ужгород, просп. Свободи, 7/26).

У Колочаві вперше проведуть "Фестиваль ріплянки"

15 червня у с.Колочава на території музею "Старе село"вперше відбудеться   "Фестиваль ріплянки".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат