Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1400, 20

Шістнадцята літера алфавіту – велична «Л»

Саме з неї починається усім знайоме і близьке слово, яке передає сотні емоцій – «Любов», її величність любов. Саме любові був присвячений вечір лірики, який пройшов у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

Актор Московського театру проведе в Ужгороді тренінги з йоги

У вівторок, 16 квітня, о 16.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться зустріч із Станіславом Евентовим, актором   Московського драматичного Театру під керівництвом   А.Джигарханяна, актором   російського кіно.

Культурні заходи за участі дітей з 5 по 21 квітня в Ужгороді

План роботи управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді на 15-21 квітня.

В Ужгороді презентують книгу тих, хто не уявляє життя без Інтернету

Нещодавно побачила світ книга закарпатських авторів, яке можна назвати онлайн-поколінням, адже ці люди, як і більшість нас з вами, «виросли» за комп’ютером і вже не уявляють свого життя без Інтернету, електронної пошти, скайпу і численних соцмереж.

Неперевершена "Сільва" підкорила ужгородців

Оригінальна назва оперети "Королева Чардашу". Це знана у всьому світі робота угорського композитора Імре Кальмана.

"Бавка" запрошує найменших ужгородців на вистави

Репертуар Закарпатського академічного обласного театру ляльоктеатру на квітень.

В Ужгороді відкриється виставка каменів

З 8 до 17 квітня Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує відвідати виставку виробів із натурального каменю.

ТаРута презентує новий альбом «EthnoLab» (ФОТО, ВІДЕО)

25 квітня, о 20.00 у "бочці" на Подолі гурт ТаРута презентує «EthnoLab» − новий альбом, результат захопливого експерименту зі стилями: рок, диско, ф’южн та народні мелодії, етно-панк і етно-даб, класичне українське жіноче багатоголосся, акустична гітара, сопілка і ксилофон. Ця жива етнічна лабораторія з душею і з характером влаштує гучну прем’єру альбому у клубі «Бочка» на Подолі.

В Ужгороді пройшли "еротичні" майстер-класи з contemporary dance та контакт-танго

30 березня, в Ужгороді, у рамках фестивалю еротичного мистецтва «Березневі коти», який традиційно проходить навесні в обласному центрі Закарпаття, відбулися майстер-класи з contemporary dance та контакт-танго.

Ужгородцям підготували цікавий тиждень

Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молодів Ужгороді підготувало цікаву програму на 01 - 07 квітня 2013 року.

Василь Кузан отримав обласну премію ім. Федора Потушняка

Вчора в облдержадміністрації керівник краю Олександр Ледида та виконувач повноважень голови обласної ради Володимир Закурений вручили лауреатам премії у різних галузях мистецтва.

"Meine liebe Віра" — прем’єра в Ужгороді у День театру за Олександром Гаврошем

«Любовну драму з прибамбасами» за п’єсою, написаною нашим земляком, письменником, сценаристом і драматургом, переможцем «Коронації слова» на сцені Закарпатського музично-драматичного театру поставив знаменитий київський режисер, заслужений діяч мистецтв України Сергій Архипчук.

В Ужгороді презентували "Перчу" (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі ужгородський фольк-рок гурт "Триста8ісім" презентував свій дебютний міні-альбом під назвою "Перча".

Триста8ісім представить "Перчу" у Закарпатті (ФОТО)

У вівторок, 26 березня, о 12:00, в Ужгородському прес-клубі ужгородський фольк-рок гурт "Триста8ісім" презентуватиме свій дебютний міні-альбом під назвою "Перча".

Фестиваль мильних бульбашок пройде у Закарпатті

Фестиваль мильних бульбашок відбудеться в Ужгороді 30 березня. Весняний фестиваль «БулькФест» знову збираються провести в центрі міста.

Закарпатський фест Срібний татош готує нові атракції та середньовічну кухню

У четвер, 21 березня, о 14:00 год. в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, присвячена проведенню фестивалю середньовічної культури "Срібний татош" в Чинадіівському замку, що пройде у травні 2013 року.

"Березневі коти" цього року запропонують вишукану еротику (ПРОГРАМА)

З наближенням березня певна кількість закарпатців підсвідомо починає очікувати «Березневих котів». Цей фестиваль почався таким собі літвечором, а зараз набув статусу міжнародного і, крім літературної, містить художню, музичну, театральну частини. Цього року відбудеться ряд майстер-класів та тренінгів. В якості учасників приїдуть цікаві і «великі» гості.

У Братиславі відкрилася виставка закарпатського художника

Днями Посольство України в Словацькій Республіці разом з Європейським центром образотворчого мистецтва та галереєю Aicraft в м. Братислава організувало проведення виставки картин заслуженого художника України Бориса Кузьми.

Солістка гурту De Phazz Пет Епплтон: тільки джаз

Солістка De Phazz в Ужгороді закохала у себе всіх: тих, хто прийшов на концерт, радіоведучих та слухачів, давніх шанувальників, журналістів та фотографів.

Ужгород запрошує на безліч виставок (АНОНС)

"Запрошуємо ужгородців та гостей міста відвідати наступні постійнодіючі експозиції та виставки Закарпатського краєзнавчого музею", — йдеться у повідомленні від музею.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат