Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1500, 20

У новорічну ніч KOZAK SYSTEM представить Україну на Червоній площі Москви (ВІДЕО)

У ніч Нового року KOZAK SYSTEM представить Україну на Червоній площі Москви у розпалі великого мультикультурного фестивалю за участі Zdob şi Zdub, Иван Купала, Дримба да Дзиґа – артистів з України, Молдови, Грузії та Росії. Концерт відбудеться відразу після бою курантів як символ багатонаціонального мегаполіса і стане частиною двотижневого святкового дійства, що охопить 1300 заходів за участі 5 мільйонів чоловік.

БИПЛАН номінований на литовську премію «M.A.M.A.» (ВІДЕО)

Литовський гурт БИПЛАН став рекордсменом за кількістю номінацій щорічної музичної премії Литви «M.A.M.A.». Два альбома, чотири кліпа, успішні концерти в Литві у цьому році були відзначені в категоріях «рок-виконавець року», «музичний відеокліп року» та «гурт року».

Пісня БИ-2 «Молитва» з’явилася на радіо в подарунок до свят (ВІДЕО)

Відбулася радіо-прем’ера пісні БИ-2 «Молитва» з восьмого альбому «Spirit». Чуттєва пісня про любов, про те як порожньо в душі без чарів та міражів, «молитва про те, щоб у нас усе виходило, наші кохані завжди були з нами, і щоб любов нікуди не зникала» ( Льова БИ-2).

Закарпатці побували у творчому турне в Європі (ФОТО)

З 18 по 26 грудня 2012 року Ужгородські   дитячі творчі колективи побували в Чехії з культурними програмами «В Прагу до Святого Миколая» та «Європейське Різдво у Празі».

«Казку про казку» показали в Падіюні і покажуть ще (ФОТО)

Її розпочала Зима, холодна, але не люта. І саме вона була головною героїнею на святковому, передноворічному дитячому концерті у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

Перша кавова екскурсія пройшла в Ужгороді

Сьогодні, 22 грудня о 8.00 від кав’ярні "Меделін", що на площі Корятовича в Ужгороді стартувала кавова екскурсія.

Празький зоопарк: у   калейдоскопі яскравих барв, вражень, відчуттів

Давно мріяв відвідати Празький зоопарк ( Zoologická zahrada Praha), про який чимало чув не тільки схвальних,   а й захопливих відгуків.   І не випадково, адже цей   зоопарк, розташований у Златій   Празі,   належить до найкращих на планеті та   входить до «світової 10-ки   зоопарків»,   а також є   найкращим у Центральній та Східній Європі.

Депутат Ужгородської міськради презентував свою книгу

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація нової книги закарпатського письменника, науковця, публіциста і депутата Михайла Рошка «Світами, книжками, серцями…». У виданні зібрані журналістські публікації автора, есе про подорожі світами, відгуки на книжки закарпатських письменників, вибрані інтерв’ю.  Книжка містить і блоки фотографій, що ілюструють роботу та особисті враження автора.

"Брати Блюзу" зігрють в Ужгороді ювілейний концерт

20-ліття заснування гурту «Брати блюзу» вирішили   відзначити кількома концертами в Україні, в тому числі й в Ужгороді.   Яке шоу чекає на поціновувачів музики та власне про сам гурт у прес-центрі «Закарпатської Правди» розповідав керівник та один із засновників «Братів блюзу» Мирослав Левицький.

Сьогодні в Ужгороді - "Акваріум" і Гребенщіков (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Ужгород с концертом посетит легендарная группа Аквариум и Гребенщиков. В творчестве «Аквариума» родилась целая эпоха: эпоха свежего воздуха, стихи Гребенщикова заставили думать и взрослеть.

Ужгородці пройдуть маршрутом "Радянський Ужгород"

23 грудня 2012 року під час вільної екскурсії, яка вже традиційно відбувається в неділю і розпочнеться о 14:00 від Миколайчика на пл. Театральній, відбудеться презентація екскурсійного маршруту «Радянський Ужгород».

Парад Миколаїв пройде завтра в Ужгороді!

Відпочинок в Ужгороді на день Святого Миколая є традиційним, що пройде 19 грудня в центральній частині міста.

Депутат Ужгородської міськради презентує «Світами, книжками, серцями…»

У вівторок, 18 грудня, о 13.30 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація нової книги закарпатського письменника, науковця, публіциста, а також депутата Ужгородської міськради Михайла Рошка «Світами, книжками, серцями…».

"Брати блюзу" виступатимуть в Ужгороді

У вівторок, 18 грудня, о 10:00 у прес-центрі “Закарпатської правди” відбудеться прес-конференція на тему: “”БРАТИ БЛЮЗУ” – 20-й   ювілейний концерт в Ужгороді”.

Театр "Райдуга" вже провів свято Миколая, а зараз готується до Діда Мороза в Ужгороді

«Святий, святий Миколай, добрим людям помагай – Миколай!». Словами із цієї пісні своїх батьків та гостей Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» вітали вихованці школи раннього художньо-естетичного і творчого розвитку «Радість».

ПАДІЮН проведе благодійний концерт-лотерею (ЗАПРОШЕННЯ)

Шановні добродії!
Запрошуємо Вас взяти участь у благодійному концерті-лотереї «Свіже повітря – талантам ПАДІЮНУ!», який відбудеться 26 грудня, о 18.00 у концертній залі ПАДІЮНУ.

Маніфест легендарного француза як спонука до побудови демократичного суспільства в Україні

Минулого тижня у відомому ужгородському видавництві «ІВА» вийшла друком книжка з вельми промовистою назвою «Обурюйтесь!». Її автор – 95-річний француз Стефан Ессель - легендарна особистість у своїй країні: соратник генерала Шарля де Голля, учасник Руху опору, в’язень концтабору Бухенвальд, де його ледь не повісили як англійського шпигуна, організатор кількох втеч в’язнів вже з інших німецьких концтаборів, остання з яких принесла свободу, бо союзники вже підійшли близько до концтабору.  

Ялинку встановили у Мукачеві (ФОТО)

Вчора, 11 грудня, у центрі Мукачева дві години встановлювали святкову ялинку – пишну і рівну.

Вечір вишуканої музики пройде в Ужгороді

20 грудня, поч. о 18.00, велика концертна зала обласної філармонії.

Читачі спілкувалися з письменником Мирославом Дочинцем в режимі «on-line»

«Золотий письменник України», лауреат Міжнародної літературної премії «Карпатська корона», номінант на Шевченківську премію у 2013 році за романи «Вічник» та «Криничар», –   письменник, журналіст та видавець Мирослав Дочинець сьогодні один з найуспішніших письменників в Україні. Його книги стають бестселерами і розходиться небувалими для українського літературного процесу накладами, а коло шанувальників збільшується з кожним днем. Авторські зустрічі з ним проходять у бібліотеках та книгарнях Львова, Івано-Франківська, Києва, Вінниці…

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат