Новини онлайн » ДОЗВІЛЛЯ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '9')or('0' >= '9')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(9 = '13')) order by id desc LIMIT 1520, 20

В Ужгороді намалювали найбільший в Україні кьюар-код

В Ужгороді на площі Ракоці (напроти міської ради) студенти-туристи намалювали найбільший кьар-код в Україні.

На Закарпатті відзначили 100-річчя поручника Карпатської Січі Івана Кедюлича

9 грудня 2012 року в обласній науковій бібліотеці ім. Федора Потушняка м. Ужгород відбувся вечір "Сини мої, соколята!", присвячений 100-річчю від дня народження поручника Карпатської Січі та командувача західною групою УПА Івана Кедюлича (1912 –1945). Мужній закарпатець віддав своє життя за волю і незалежність України, ставши у 1938 –1945 роках на шлях свідомої боротьби за Українську Державність.

На Драгобраті з дня на день стартує лижний сезон

З огляду на понад 1700 м над рівнем моря, а саме такої висоти міжгірна долина Драгобрат, любителі лижних видів спорту можуть розраховувати на сніг тут навіть у травні. Але в останні роки нема жодних гарантій щодо грудня.

ПАДІЮН запрошує на новорічні ранки

Цьогоріч у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН»   новорічні ранки проходитимуть у новому форматі. На свято ми вас запрошуємо у театральну залу, де на всіх присутніх буде чекати міні-спектакль «Казкова історія».

Головний Миколай Ужгорода — Федір Шандор сьогодні розкаже про парад Миколайчиків

Флеш-моб пройде сьогодні в Ужгороді, а також стане відомо про всі деталі цьогорічного Параду Миколайчиків в Ужгороді.

В УжНУ відкрили першу в Україні університетську ялинку (ФОТО)

Сезон зимових свят на Закарпатті стартував з відкриття першої ялинки в головному корпусі найбільшого вишу краю. 6 грудня (у день Святого Миколая за західним християнським обрядом) студенти УжНУ одержали в подарунок зелену красуню, яка стоятиме тут протягом усіх свят. Ялинку відкрили Федір Ващук, ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор, проректори, а також декани факультетів.

Мукачево матиме ще один фест навесні

Про такі наміри та плани розповів перший заступник міського голови Мукачева Ернест Нусер.

Програма новорічних заходів у Падіюні

Традиційно у останні передноворічні тижні ПАДІЮН проведе цілу низку заходів, які допоможуть налаштуватися на хвилю свят.

Імбирний чай та інші радощі, або ж концерт від БЛІЦ чекає на ужгородців

Як приємно загорнутися холодним зимовим вечором у теплу ковдру та заварити собі імбирний чай або глінтвейн.

Народному танцю — вчитимуть   бажаючих на майстер-класі в Ужгороді

В обласному центрі Закарпаття взялися за популяризацію українських народних танців.

Спільну мову з прибульцями шукатимуть в Ужгороді

В Ужгороді відкриють парковки для НЛО.

Письменник Дочинець запропонував продавати книги, в якості сувеніру, на фесті вина в Мукачеві (ФОТО)

4 грудня в акції «Письменник за прилавком», що проходить у найвідомішому книжковому магазині Кобзар продавцем книг попрацював український письменник, журналіст, член Асоціації українських письменників, автор багатьох книг про культуру, традиції і життя Закарпаття Мирослав Дочинець.

Додаткові поїзди їздитимуть на Закарпаття на свята

Враховуючи попит на відпочинок у Закарпатті, дирекція “Української залізниці” призначила   додаткові поїзди на новорічні та різдвяні свята.

Школа екстремального туризму пройде у Закарпатті

А курорт Драгобрат очікує на відкриття сезону! Як повідомляє   портал “Турінформ Закарпаття” гірськолижний курорт Драгобрат відкриття нового гірськолижного сезону очікує 14 грудня 2012 року.

За перемогу у конкурсі Ужгородська міська бібліотека отримала 15 комп’ютерів

Ужгородська міська бібліотека та 3 філії стали переможцями третього раунду конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» програми "Бібліоміст". В рамках цього конкурсу бібліотеки - переможці отримують 15 найновіших комп'ютерів з ліцензійним програмним забезпеченням, принтери та сканери, комплекти веб-камер з навушниками. Одним словом, все для того,щоб бібліотеки стали сучасними.

Акція «Напиши листи Миколаю!» триває в області

На Закарпатті листи до Святого Миколая слід надсилати до 12 грудня за адресою: Ужгород, Головпошта, а/с 1 «а», «Святому Миколаю».

В Ужгороді пройде "Карпатська мозаїка"

12 грудня, о 18.00, у Закарпатській обласній філармонії відбудеться концерт ансамблю солістів «ГАРМОНІЯ».

В Ужгороді буде свій QR-код

12 грудня – унікальну дату, яка не повториться найближчих тисячу років – юні туризмознавці УжНУ вирішили відзначити урочисто.

Студенти журналістики УжНУ створили радіонариси про своїх викладачів (ФОТО, ВІДЕО)

Цього року кафедра журналістики УжНУ відзначає 15 років. У рамках святкування передбачено чимало заходів, частину з яких наразі успішно реалізовують студенти і викладачі «юного» відділення.
У жовтні тут провели шведсько-український медіапроект, якому взяли участь викладачі відділення журналістики УжНУ, шведського інституту FOJO, київського Інституту журналістики.

15-річчя кафедри журналістики УжНУ відсвяткують з цікавою і насиченою програмою

Цього року кафедра журналістики УжНУ відзначає 15 років. У рамках святкування передбачено чимало заходів, частину з яких наразі успішно реалізовують студенти і викладачі «юного» відділення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат