Гості фестивалю йоги побувають у першому ведичному планетарії світу (ФОТО)

admin 26.07.2013 09:32 ДОЗВІЛЛЯ

 

З 27 по 31 липня в Києві, на Трухановому острові, відбудеться III Міжнародний фестиваль VEDALIFE-2013.

Фестиваль проходить під гаслом   «Здорове життя — піднесене мислення» і являє собою сучасний духовний феномен, що збирає під відкритим небом музичні та творчі колективи, пропонує захоплюючі майстер-класи та семінари. Цього року у нас буде новий майданчик для 20 000 гостей, велика сцені і п’ять днів східної казки та свята!

Відмінна особливість фестиваль — ведичний кругозір. Слово Веда — Знай — говорить само за себе. Втім, як і слово «неведення». Тому організатори фестивалю намагалися зібрати майстрів і музикантів як слов’янської, так і східної ведичної традиції для того, щоб глядачі самостійно могли переконатися: справжнє духовне знання і культура не мають кордонів. У фестивалі беруть участь гості з України, Росії, Європи, США та Індії.

На фестивалі буде представлена революційна техніка йоги - fly-yoga, в якій асани виконуються в повітрі, в гамаках із надміцної тканини. Глядачі зможуть взяти участь в майстер-класах з багатьох технік йоги, побачать захопливе шоу йоги від гостей із Москви, і зможуть зайнятися йогою та медитацією під акомпонемент ханга - наймістичнішого музичного інструменту нового тисячоліття. Також пройдуть майстер-класси з класичного індійського та сучасного західного танців.


Інформаційна довідка:
Культурно-освітній проект VEDALIFE розкриває вічну мудрість вед, закони світотворення, а також принципи духовного та фізичного здоров’я і гармонічних відносин з навколишнім світом. Проекти   VEDALIFE – це наукові конференції та освітні семінари, розкриваючі різноматні аспекти ведичного знання; виставки традиційного індійського живопису та фотовиставки “Індія очами паломника”; паломництво святими місцями Індії. Завдяки проекту VEDALIFE кожен може осягнути всесвітні закони, здобути духовне та фізичне здоров’я, налагодити гармонічні відносини з навколишнім, зрозуміти власну долю, а найголовніше - розкрити свій безмежний духовний та творчий потенціал.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : йогаVEDALIFE-2013ведична культура

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат