В Ужгороді створять неформальний туристичний путівник

admin 19.09.2013 19:02 ДОЗВІЛЛЯ

28 вересня ужгородці зможуть «загубитися» у власному місті й за власними маршрутами. Саме у цьому полягає ідея неформального проекту, який реалізує студентка факультету туризму та міжнародних комунікацій УжНУ Марія Транчич у рамках програми «Майстерня громадської активності». Квест-путівник "Но, і ДЕ я?» після створення буде доступний у мережі для кожного, а наразі до організаційної роботи запрошують усіх охочих.

Аби стати учасником проекту, потрібно заповнити електронну анкету за цим лінком .


«Путівник повинен передбачати маршрути нестандартними місцями Ужгорода без назв вулиць, номерів і чітких напрямків. Його мета - привести туриста у місця, відомі лише ужгородцям. «Но, і де я?» полягає у тому, щоб загубитися у власному місті», - пояснює Марія Транчич.

Основою створення путівника стане гра або квест. Маршрути прокладатимуть самі учасники, найімовірніше, це буде три команди по шестеро осіб в кожній, а також модератор, який буде їх підтримувати і направляти під час мандрівки. Точне місце й початок події організатори повідомлять згодом. Охочих долучитися до створення нестандартного путівника просять стежити за оновленнями у групі.

Медіацентр УжНУ .

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат