В Ужгороді відбудеться потужний БарКемп для блогерів

admin 02.07.2013 10:12 ДОЗВІЛЛЯ

4 липня в Ужгороді відбудеться БарКемп для закарпатських блогерів.

Доповідачами стануть провідні українські та закарпатські блогери, журналісти, громадські діячі. Зокрема Вахтанг Кіпіані, головний редактор проекту «Історична правда», Олена Білозерська, українська журналістка, блогер та громадська діячка, Ілона Довгань, журналіст, телеведуча, Андрій Маштаков, експерт з нових медіа (Інтерньюз Україна) Сергій Пішковцій, головний редактор Inspired, Тарас Возняк, редактор культурологічного часопису «Ї», філософ, політолог, блогер, Наталія Зотова, власкор «1+1» на Закарпатті. Про це ІА ZIK повідомили в Ужгородському прес-клубі.

Серед оголошених доповідей такі: «Чи впливає закарпатська блогосфера соціально-економічні процеси», «Рушійна роль журналіста у житті громади: вдалі приклади соціальної активності журналістів. Етика у блогосфері: як виховувати читача і як самому тримати планку», «Власний блог: чому одні пишуть, а інші – читають». Йтиметься також про те, як міняється цивілізація завдяки Інтернету. І як реагувати на зміни користувачу. Про блогосфера й медіа:взаємозв’язані чи взаємозамінні?

«Як стати відомим блогером і захиститися від тиску влади», – ще одна цікава тема доповіді. Як і виступ «Де знаходиться межа між блогосферою та журналістикою?»

Ужгородський прес-клуб запрошує всіх, хто зацікавився, акредитуватися та надсилати заявки (ПІБ, організація/ЗМІ, контакти) за адресою Ужгородського прес-клубу uzhgorod@cure.org.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат