Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20680, 20

У Закарпатті вилучили спирт на 150 тисяч гривень

Податковою міліцією Закарпаття вилучено з незаконного обігу партію спирту на суму майже 150 тис. грн. Про це повідомив в.о. начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 5 лютого. Не ідеалізуйте занадто навколишній світ, бо від реальності не врятують жодні стереотипи. Нехай люди не розчаровують, справи здаються легкими, а кавування буде приємним і гарячим. Тримайте яскраві емоції в серці, у них немає терміну придатності. Приємного ранкового прокидання й хорошого дня!

На Ужгородщині АЗС протягом 5 років не платила за землю

Ужгородською міжрайонною прокуратурою внесено до ЄДРД та розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість) відносно службових осіб одного з товариств.

Екс-мер Ужгорода Ратушняк назвав партію Балоги банкротом (ВІДЕО)

Сергій Ратушняк: «ЄЦ всією фракцією виявився банкротним підприємством».

"Арбузов, Клюєв і Азаров мають австрійські паспорти", — стверджує Гармс (ДОПОВНЕНО)

Співголова групи «Зелених» і «Європейського вільного альянсу» у Європарламенті Ребекка Гармс заявляє, нібито Сергій Арбузов, Андрій Клюєв і Микола Азаров мають паспорти громадян Австрії. Про це вона сказала під час виступу у Страсбурзі.

Аварійну дорогу на   Великоберезнянщині обіцяють відремонтувати

Депутати обласної ради в ході чергового засідання підтримали запит свого колеги Михайла Кіндрата щодо ремонту доріг на Великоберезнянщині.

В Ужгороді   Вахтанг Кіпіані   презентував видання   «Історичної правди

В Ужгородському прес-клубі головний редактор сайту «Історична правда» Вахтанг Кіпіані презентував офлайнові книжкові видання проекту. Йдеться про книги "Година папуги" Олександра Зінченка - про Катинь, "Чому Грузії вдалося" Лариси Буракової - про реформи, "Американська сага Лазаренка" Сергія Лещенка про корупцію і суд над Павлом Лазаренком.

Понад 55 тисяч людей отримали допомогу в пунктах обігріву, - О. Вілкул

За інформацією Гідрометцентру України, у Донецькій області ще до 8 лютого утримаються морози від -13 до -3, сила вітру від 0,5 до 3,4 м/с, без опадів. Під час робочої поїздки до Донецька Віце-прем’єр-міністр, Голова Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олександр Вілкул перевірив роботу пунктів обігріву в шахтарській столиці. Зокрема, провів робочу нараду щодо роботи соціальних патрулів та пунктів обігріву в одному з таких пунктів на вул. Артема.

Українці визначилися з логотипом на Зимові Олімпійські Ігри

Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул та Президент НОК України Сергій Бубка презентували логотип заявки Львова на право проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2022 року. Презентація відбулася під час урочистої церемонії проводів олімпійської збірної команди України на XXII Зимові Олімпійські Ігри.

Для жителів населених пунктів проведуть протипаводкові навчання

«У зв’язку з можливістю на самому початку весни різкого потепління, для забезпечення безпеки громадян, за наступні два тижні в регіонах мають бути створені оперативні штаби та мобільні групи для координації робіт з пропуску льодоходу, повені та весняних паводків. А також до 14 лютого – в регіонах мають бути проведені спільні навчання ДСНС, Держводагентства, Мінінфраструктури, Міненерговугілля, Мінрегіону, Мінпромполітики, Мінагрополітики, МВС та місцевих органів влади щодо дій у паводконебезпечний період», - сказав Віце-прем’єр-міністра Олександр Вілкул на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

СБУ запрошує закарпаток служити

Перевага надається кандидатам, які мають вищу освіту (за освітньо-кваліфікаційним рівнем підготовки «спеціаліст», «магістр»), володіють державною мовою та основними навичками роботи на ПЕОМ із відповідними програмними засобами.

Закарпаття щоп’ятниці тримає піст за Україну

Звернення греко-католицького єпископату України з приводу суспільно-політичної ситуації в державі

У минулому році Україна імпортувала ліків на   3 мільярди доларів

У минулому році імпорт фармацевтичної продукції в Україну у грошовому еквіваленті склав трохи більше 3 мільярдів доларів.

Прокуратура судиться з ужгородськими чиновниками за незаконно приватизовану ділянку у дворі школи

Прокуратура міста звернулась до суду з позовом про визнання недійсним договору оренди шкільної земельної ділянки.

Мама з дитям у реанімації через ДТП у Закарпатті (ФОТО)

3 лютого, близько 19.00 водій автомобіля «Volkswagen Passat», рухаючись вулицею Волошина, у місті Хуст, на слизькій дорозі не впорався з керуванням та автомобіль «занесло». В результаті цього було допущено зіткнення боковою частиною транспортного засобу з освітлювальним стовпом.

В Ужгороді гратимуть Стравінського, Равеля, Верді, Бізе, Штрауса

12 лютого   поч. о   18.00, велика концертна зала Закарпатської обласної філармонії — концерт лауреатів міжнародних конкурсів фортепіанного дуету у складі Ольги   ЧІПАК   та   Олексія   КУШНІРА (Німеччина).

У вівторок розкажуть про онкозахворюваність закарпатців

У вівторок, 4 лютого, в обласному клінічному онкологічному диспансері відбудеться брифінг за участі   начальника управління охорони здоров»я Закарпатської ОДА Романа Шніцера та головного лікаря ЗОКОД Андрія Русина.

Ужгородець називає Кошицьку вулицю псарнею (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

"Я люблю різних тварин,найбільше собак,але що робиться на вулицях міста, то вже ні в які рамки не годиться", — пише у своєму листі до редакції РІО ужгородець.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 4 лютого. Запрограмовуйте хороший настрій на день і сприймайте речі такими, як вони є. З бадьорим настроєм і впевненістю у перемозі розпочинайте всі справи. Аромат гарячої кави обов’язково додасть позитивних емоцій вранці, а протягом дня заряджайтеся позитивом завдяки своєму оточенню. Гарного вам вівторка!

МНС радить лижникам:

Насолодитись мальовничістю природи Карпат та спробувати свої сили на лижних трасах мріють багато туристів. Проте, катання на гірських лижах чи сноубордах вимагає обережності. В місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник - серйозна небезпека для оточуючих.

У зв'язку з цим, Управління ДСНС України у Закарпатській області нагадує гірськолижникам правила безпеки на гірськолижних трасах:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат