Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20620, 20

В Ужгороді хлопчик "вилетів" з ВАЗу під колеса автобусу... (ФОТО)

На передньому пасажирському сидінні ВАЗу сиділа жінка з 5-річною дитиною на руках, при зіткненні дитину «викинуло» з автомобіля під колеса автобуса.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 31 січня. Підтримуйте хороший настрій зранку й не відпускайте позитивні емоції протягом дня. Нехай оточення надихає на нові звершення, а ранкова кава додає аромату новому дню й сприяє успіху. Корисних рішень вам у п’ятницю й хорошого відпочинку на вихідних!

В Ужгороді заплановано підняття олімпійського прапора

Нещодавно відбулося чергове засідання виконкому Закарпатського обласного відділення України. На ньому голова обласного відділення НОК України Іван Риляк розповів про підготовку щодо проведення символічного свята — підняття олімпійського прапора та запалення вогню.

В Ужгороді відбудеться зібрання Оксфордського клубу ректорів провідних університетів Європи

З такою ініціативою виступив The Club of the Rectors of Europe – міжнародна неурядова організація, зареєстрована у місті Оксфорді (Великобританія). Відповідне звернення надійшло до члена цього Клубу, ректора УжНУ Федора Ващука.

Вишеградська четвірка вже закликає приймати українців без віз

Прем’єр-міністри Вишеградської четвірки – Чехії, Угорщини, Польщі та Словаччини – виступили за демократичне і спокійне вирішення ситуації в Україні та за безвізовий режим для українців.

Активісти ужгородського Майдану зрадили революцію на користь Балоги

Наш сайт отримав заяву неформальної молодіжної організації "ФРОНТ ОПОРУ", у якій йдеться про те, що активісти ужгородського Майдану зрадили революцію на користь клану Балог.

"Ми тут до повної капітуляції влади": репортаж із Грушевського (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ, ФОТО)

За несколько сот метров от баррикад возле стадиона «Динамо» политики договариваются о выходе из политического кризиса. В Верховной Раде власть и оппозиция манипулируют амнистией задержанных во время Евромайдана.

В Ужгороді зведуть 3 багатоповерхівки для силовиків, прокурорів і податківців

В обласному центрі Закарпаття найближчим часом можуть з’явитися три багатоповерхівки, де житимуть «силовики» – міліціонери, прокурори та податківці.

Сергій Ратушняк закликав мукачівців зробити Майдан проти Балог

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" закликав мешканців Мукачева не терпіти більше диктат клану Балог і почати революцію.

На сесії Ужгородської міськради розглянуть суспільно-політичну ситуацію у країні та міський бюджет

3 лютого пройде чергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Про це йдеться на офіційному сайті Ужгорода та Ужгородської міськради.

В Ужгороді доводитимуть, що Народна рада - ефективна (АНОНС)

"Запрошуємо вас на цікаву зустріч, дискусійну платформу "Народна рада - критерії ефективності". У форматі двогодинної зустрічі, доповіді шести спікерів, опісля запитання учасників до спікерів", — пишуть організатори.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 30 січня. Бадьоріть організм чашечкою свіжозвареної кави і в доброму гуморі зустрічайте новий день. Даруйте усмішку і вона повернеться вам порцією позитивних емоцій і яскравих митей. Нехай не розчаровують люди, а речі надихають на хороші звершення. Гарного дня!

Закапатці запевняють, що до паводку після зими готові

У середу, 29 січня, під головуванням в. о. віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула відбулася всеукраїнська селекторна нарада Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Закарпаття на засіданні представив перший заступник голови ОДА Ігор Свищо.

Тимчасово закривається пункт пропуску на українсько-словацькому державному кордоні 

На словацько-українському державному кордоні в період з 28 квітня до 30 травня 2014 року тимчасово призупиниться функціонування словацької частини пішохідного пункту пропуску «Вельке Слеменце - Малі Селменці».

Майже 100 відсотків Виноградівських платників ЄСВ прозвітували в електронній формі

– Цей показник було досягнуто за четвертий квартал 2013 року – період, коли адмініструвати єдиний соціальний внесок почали органи Міндоходів, – повідомила начальник ДПІ у Виноградівському районі Тетяна Граб.

«Говерла» перемагає південнокорейський «Поханг»

«Говерла», яка проводить другий навчально-тренувальний збір в турецькій Анталії зіграла товариський матч із лідером південнокорейського чемпіонату - «Похангом».

Активіст, який голодував, вже вдома

Ужгородський активіст Павло Нечаєв, який оголосив голодування до того часу, поки губернатор Олександр Ледида не піде у відставку, вчора потрапив до лікарні.

Бої між своїми.   Бійки між "Свободою" та активістами Майдану

Ще вчора ввечері у Львові почалися бійки між представниками "Свободи" та активістами Майдану.

У Хусті вогнеборці від знищення врятували іномарку

28 січня близько 11-ї ранку хустські вогнеборці мчали на вулицю Карпатської Січі, що в райцентрі, де загорівся автомобіль «Опель Віваро» 2005 року випуску. Про пожежу повідомив сам власник автомобіля, 50-річний мешканець села Данилово, що на Хустщині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат