Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-07') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20660, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 11 лютого. Затримуйте увагу на приємних речах і з легкістю приймайте новий день. Нехай ранкова кава заряджає позитивом, а близьку оточують увагою і турботою. Смачного кавування у хорошій компанії і загалом хорошого вівторка!

Велосипедисти відзначать День Валентина нічним забігом

14 лютого на День Святого Валентина в Ужгороді відбудеться нічний забіг Love Run.

На Виноградівщині дотла згорів автомобіль

Сьогодні, 10 лютого, на вулиці Заставській, що в с. Хижа Виноградівського району, горів легковий автомобіль ВАЗ-2101 1972 року випуску.

У Хустському зоомагазині ліквідували пожежу

10 лютого о 4 годині ранку до Служби порятунку Хустського району надійшло повідомлення про пожежу в зоомагазині «Какаду», що на вул. Волошина. Сповістили рятувальників про загорання працівники Державтоінспекції, що здійснювали патрулювання вулицями міста та побачили вогонь, що вирував у магазині.

"Говерла" завершила другий збір

У завершальному, четвертому контрольному матчі на других тренувальних зборах ФК «Говерла» здобула впевнену перемогу над ФК «Енергія-Хабаровськ», який виступає в другому дивізіоні російського чемпіонату.

Мукачівські прикордонники   затримали озброєного чоловіка

Прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського прикордонного загону після спрацювання датчика руху затримали поблизу кордону невідому особу, яка намагалась подолати загороджувальний паркан

На Іршавщині рятувальники звільнили русло річки від повалених дерев

Сьогодні, 10 лютого, іршавські рятувальники  боронили русло річки Іршавка від можливого затору. О 09:38 в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення, що в районі с. Лоза, неподалік автомобільного мосту, сильний вітер повалив у річку Іршавка велике дерево, що у свою чергу може призвести до утворення затору та можливий вилив води на сільськогосподарські угіддя.

Ужгород за рівнем   безпечності на четвертому місці

Державна служба статистики України провела відповідне дослідження та визначила найбільш безпечні для життя міста України. Рейтинг складався за такими критеріями як: рівень злочинності, кількість тяжких злочинів, ДТП і самогубств, кількість хворих відкритою формою туберкульозу, психічними розладами, алкоголізмом та наркозалежністю, рівень безробіття населення, заборгованість з виплати заробітної плати, співвідношення шлюбів та розлучень, кількість дітей, народжених поза шлюбом тощо.

Чому Балога в опозиції сам до себе

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook   про наслідки Конституційного шабашу в 2010 році та політичне пристосуванство Балог:

300 бракованих лікарських засобів виявили торік у закарпатських аптеках

В то же время откровенного фальсификата выявлено не было.
И проведенных 924 лабараторным анализов 32, 5% (300) оказались отрицательными.

У Закарпатті вже є експонтати для музею міграції (ФОТО)

Раритетні документи із Закарпаття   – музею Державної міграційної служби України.

У Берегові збудують об’їзну (ФОТО)

20 землекористувачів дали попередні згоди на викуп ділянок у Берегові для будівництва об’їзної дороги.

На 334 мільйони гривень відпочили туристи у Закарпатті

Так, минулого року, згідно з офіційними даними, туристичні послуги отримали понад 355 тисяч гостей Закарпаття (у 2012 році цей показник сягав 342 тисяч).

Закарпатець в’їхав у фуру і загинув на місці (ФОТО)

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції зателефонував громадянин, який не назвався та повідомив про дорожньо-транспортну пригоду.

Які фестивалі пройдуть у Закарпатті у 2014 році

У вівторок, 11 лютого, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане проведення на Закарпатті у 2014 році численних фестивалів. Яким буде фестивальний рік для мешканців області та гостей розкажуть:

Сьогодні в Ужгороді розкажуть про підробки ліків

У понеділок, 10 лютого, об 11:00, у прес-центрі обласного Центру здоров'я відбудеться брифінг на тему: «Підсумки роботи Державної служби з лікарських засобів у Закарпатській області за 2013 рік».

Україна заплатить Олімпійським чемпіонам на 25% більше, ніж платили на Олімпіаді в Лондоні

В главном Медиа-центре Олимпийских Игр в Сочи Украина представила членам Международного олимпийского комитета, спортсменам и болельщикам - концепцию Олимпийской Заявки - Львов-2022.

Закарпатця, який смертельно збив пішохода, знайшли за кілька годин

Правоохоронці Перечинщини в лічені години встановили транспортний засіб та особу водія, що скоїв наїзд на пішохода та з місця пригоди зник.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 10 лютого. Робіть своє життя чесним, яскравим і щирим, тоді злу буде набагато важче втрутитися у ваші справи. Наповнюйте горнятко ароматною кавою, і нехай весь світ зачекає, поки ви насолоджуєтеся улюбленим напоєм. Намагайтеся змінювати світ навколо, адже радість створюється маленькими кроками. Вдалого вам понеділка!

В Ужгороді міліціонери ДСО затримали «домушника-верхолаза»

Наряд міліції Державної служби охорони по «гарячих слідах» затримав раніше судимого квартирного злодія, який обікрав квартиру на третьому поверсі, спустившись туди з даху будинку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат