Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20600, 20

Сьогодні в Ужгороді розкажуть про підробки ліків

У понеділок, 10 лютого, об 11:00, у прес-центрі обласного Центру здоров'я відбудеться брифінг на тему: «Підсумки роботи Державної служби з лікарських засобів у Закарпатській області за 2013 рік».

Україна заплатить Олімпійським чемпіонам на 25% більше, ніж платили на Олімпіаді в Лондоні

В главном Медиа-центре Олимпийских Игр в Сочи Украина представила членам Международного олимпийского комитета, спортсменам и болельщикам - концепцию Олимпийской Заявки - Львов-2022.

Закарпатця, який смертельно збив пішохода, знайшли за кілька годин

Правоохоронці Перечинщини в лічені години встановили транспортний засіб та особу водія, що скоїв наїзд на пішохода та з місця пригоди зник.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 10 лютого. Робіть своє життя чесним, яскравим і щирим, тоді злу буде набагато важче втрутитися у ваші справи. Наповнюйте горнятко ароматною кавою, і нехай весь світ зачекає, поки ви насолоджуєтеся улюбленим напоєм. Намагайтеся змінювати світ навколо, адже радість створюється маленькими кроками. Вдалого вам понеділка!

В Ужгороді міліціонери ДСО затримали «домушника-верхолаза»

Наряд міліції Державної служби охорони по «гарячих слідах» затримав раніше судимого квартирного злодія, який обікрав квартиру на третьому поверсі, спустившись туди з даху будинку.

За подвійне громадянство планують ввести кримінальну відповідальність

(мовою оригіналу) Профильным комитетом соответствующего законопроекта является Комитет по вопросам законодательного обеспечения правоохранительной деятельности.

Як ношені речі потрапляють через кордон у Закарпаття

Як "секонд-хенд" потрапляє до Закарпаття? Як відомо, торгівля «ношеним чи вживаним» одягом, або так званим «секонд-хендом» набуває все більшого поширення на ринках України та, зокрема, Закарпаття.

Олімпіада стартувала

На цьому тижні весь світ спостерігав за видовищним відкриттям ХХІІ зимових Олімпійських ігор у російському Сочі. Ці олімпійські ігри уже увійшли в історію різними особливостями.

Вирушаючи у гори, подбайте про безпеку!

Разом з підвищенням температури повітря та відлигою, яка спостерігається на території Закарпатської області у гірській місцевості Закарпаття виникає небезпека сходження снігових лавин.
За прогнозами Закарпатського гідрометеоцентру 7-8 лютого, у зв’язку з снігопадом та хуртовиною, на високогір’ї східної частини Закарпатської області, при незначних додаткових навантаженнях на крутих схилах, можливе спонтанне сходження малих лавин та карнизів.

11 визначних місць Закарпаття у списку пам’яток України, обраних народом

Нещодавно в Україні стартував проект «Найкращі пам’ятки України - обрані Народом». Він створений з метою привернення уваги та інтересу до історичних пам'яток архітектури, природного надбання України, повідомляє ВсеМісто.

Україні потрібно понад чверть сторіччя для виплати боргів

(мовою оригіналу) При текущем уровне задолженности Украине нужно 27 лет, чтобы полностью расплатиться с кредиторами.

Мукачівські   вогнеборці врятували від загибелі двох людей

6 лютого о 21:37 на пункт зв’язку 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево поступило повідомлення про пожежу в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку, що на вулиці Набережній.
 

Визначені найбільш небезпечні регіони України, – дослідження

Державна служба статистики вважає найбільш неблагополучними регіонами України Крим і, зокрема, місто Севастополь.

За матеріалами СБУ засуджено двох переправників нелегалів

Набув чинності вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно двох громадян України, яких визнано винними у сприянні в організації незаконного переправлення осіб через українсько-словацький державний кордон.

У закарпатті формують загони Народної самооборони

Про це повідомив куратор закарпатської молодіжки УДАРу Денис Ман, який входить до складу Народної Ради Закарпаття.

У Закарпатті розповіли, якою буде митниця майбутнього

Про якісні зміни митних процедур та «митницю майбутнього» — розповів під час зустрічі з суб’єктами господарювання Закарпатської області 6 лютого Сергій Харченко, начальник Чопської митниці Міндоходів.

8,5 млн гривень відсудили податківці у закарпатців

У минулому році податковою міліцією Закарпаття до бюджетів мобілізовано майже 16 млн. грн.

У Закарпатті вилучили сигарети і затримали росіянина-нелегала (ФОТО)

На кордонах Закарпаття: в угорця вилучили сигарети, а на межі зі Словаччиною затримали росіянина.

Закарпатські податківці кажуть, що з політикою не дружать

"Ми – активні учасники життя держави, але були і залишаємось поза політикою", — на цьому вчора наголосив Василь Іванчо, начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області під час зустрічі із бізнес-спільнотою краю.  

У Закарпатті згоріла лазня, підозрюється підпал (ФОТО)

6 лютого, о 19:38 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в селі Поляна Свалявського району. Там, на території місцевого готельного комплексу загорілася приватна дерев’яна лазня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат