Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20640, 20

Активіст, який голодував, вже вдома

Ужгородський активіст Павло Нечаєв, який оголосив голодування до того часу, поки губернатор Олександр Ледида не піде у відставку, вчора потрапив до лікарні.

Бої між своїми.   Бійки між "Свободою" та активістами Майдану

Ще вчора ввечері у Львові почалися бійки між представниками "Свободи" та активістами Майдану.

У Хусті вогнеборці від знищення врятували іномарку

28 січня близько 11-ї ранку хустські вогнеборці мчали на вулицю Карпатської Січі, що в райцентрі, де загорівся автомобіль «Опель Віваро» 2005 року випуску. Про пожежу повідомив сам власник автомобіля, 50-річний мешканець села Данилово, що на Хустщині.

На Мукачівщині через несправність електромережі згоріла надвірна споруда

28 січня о 17:32 до оперативно-рятувальної служби Мукачівщини повідомили  про пожежу в селі Ключарки. На приватному обійсті 67-річного місцевого мешканця загорілася надвірна споруда.
Загорання помітили сусіди, коли вогонь вже виривався назовні через дах споруди. Вони  й викликали вогнеборців.

Угорців Закарпаття можуть визнати "іноземними агентами"


28 січня народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко зареєстрував проект закону «Про організації, які отримують фінансування з-за кордону» (№4041). Про це йдеться на сайті Верховної Ради.
Як відомо, того ж дня депутати скасували більшість так званих "диктаторських" законів, скандально без регламенту ухвалених 16 січня.

На київському Майдані відбулася ротація закарпатської сотні самооборони

28 січня 2014 року в Києві на Майдані здали вахту перші члени закарпатської сотні самооборони, сформованої 22 січня, у день оголошення Всеукраїнським об'єднанням «Свобода» загальнонаціональної мобілізації. Сотником було призначено Василя Вовкуновича, голову Берегівської міської організації ВО «Свобода». Націоналіст повідомив, що до закарпатської сотні також належать чернівецькі побратими.

Від Закарпатської ОДА відкликали посилену охорону

Наразі з будівлі Закарпатської обласної державної адміністрації знято посилену охорону. Від сьогодні відновлено стандартне чергування – щодоби на чергування затупає три працівники Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області. Також з вікон при вході до будівлі обласної адміністрації та облради знято захисні щити.

Інспектора Міндоходів затримали на хабарі

Співробітники СБУ в Закарпатській області затримали одного з державних інспекторів ГУ Міндоходів в Закарпатській області, який вимагав від місцевого приватного підприємця неправомірну вигоду.

АНОНС! Круглий стіл "Народна Рада - критерії ефективності"

В четвер, 30 січня, о 14-00 відбудеться круглий стіл
"Народна Рада - критерії ефективності".

У 2014 році новий розмір податкової соціальної пільги

ДПІ у м. Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає увагу всіх роботодавців та бухгалтерів, що 100 відсоткова ПОДАТКОВА СОЦІАЛЬНА ПІЛЬГА у 2014 році - 609 грн.

Чопська митниця Міндоходів: за постановою суду конфісковано майна на понад 21 млн. грн.

Протягом 2013 року на адресу Чопської митниці Міндоходів надійшло постанов суду про конфіскацію майна на загальну суму 21 млн. 110 тис. грн.

МНС просить не виходити на вулицю без необхідності і перенести подорожі

На сьогодні в області працюють 3 пункти обігріву: на Яблунецькому (Рахівщина) та Абранському (Воловеччина) перевалах, а також в місті Ужгород. Тут люди можуть зігрітися та попити гарячого чаю. Лише минулої доби допомогу у пунктах обігріву було надано 68 громадянам, а з початку року майже 80 осіб.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 29 січня. Налаштовуйтеся на гармонійний початок дня з горнятком свіжозвареної кави. Важливі справи чекають ваших мудрих рішень, тож не лінуйтеся і якомога краще проводьте свій ранок. Позитивних митей і бажаних співрозмовників до кавування!

Рішення про створення Народної ради у Закарпатті є незаконним - прокуратура

Прокуратура через суд домоглася заборони оприлюднення рішення сесії Закарпатської обласної ради про утворення Закарпатської обласної народної ради/

За ужгородськими барикадами(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Своє бажання оглянути побут ужгородських активістів, які мешкають за барикадами зведеними у суботу на пл. Народній, втілюють у життя чимало ужгородців, прихильників мирних протестів.

В Ужгороді рятувальники демеркуризували ртуть в квартирі

28 грудня об 11:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир на вулиці Минайській в місті Ужгород розбито ртутний термометр.
Як з'ясувалось по прибуттю, термометр через необережність розбила сестра власниці квартири, яка завітала до неї в гості.

Іспанська компанія слідкуватиме за ділянкою дороги Київ — Чоп

Испанская компания Elsamex SA, выигравшая открытый международный тендер, согласно подписанному с "Укравтодором" 31 декабря 2013 года пилотному контракту, будет осуществлять эксплуатационное содержание участка автодороги Киев-Чоп от г. Броды до г. Стрый в течение 7 лет.

Прийом звітності сервісними центрами Міндоходів до «останнього відвідувача»

У перші два місяці року платникам потрібно подавати звітність як за попередній звітний місяць, так і за рік з окремих видів податків. З цих міркувань в Закарпатській області створено максимально зручні умови для подання податкової звітності. Крім того, наразі триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року. Тож у цей період різко зростає кількість відвідувачів Центрів обслуговування платників.

Народну раду на Закарпатті опротестовує прокуратура

Прокуратура Закарпатської області звернулась до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом про визнання протиправними дій Закарпатської обласної ради щодо голосування 28 січня 2014 року про утворення Закарпатської обласної народної ради, а також з інших питань.

Дві ужгородські "дами" обікрали своїх "кавалерів"

Прийшовши в гості й весело відпочивши, дівчатка на додачу ще й розжились грішми в сумі понад дві тисячі гривень. Днями до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 20-річний студент одного з вищих навчальних закладів області. Хлопець повідомив правоохоронцям, що кілька днів тому в нього вдома невідома особа викрала з кишені його куртки гаманець, в якому знаходилося 2300 гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат