Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Хустщині піп московського патріархату фотографував свій пеніс та розсилав фото знайомим

Відео, на якому священник роздягається на камеру, напередодні оприлюднив депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола:

На Закарпатті засудили жінку, яка проігнорувала повістку

Покарали жінку, яка порушила закон про військовий облік. Деталі відомі з вироку Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 13 травня.

На Берегівщині 10-річний хлопець отримав опіки спалюючи листя

На Берегівщині травмувався 10-річний хлопчик. За попередньою інформацією, він проживає разом із бабусею в селі Серне. Напередодні ввечері він вирішив спалити сміття на городі, а для розведення багаття використати легкозаймисту рідину (імовірно бензин), яку частково розлив на себе.

У Перечині мати та двоє дітей отруїлися чадним газом

8 травня до Служби порятунку надійшло повідомлення про отруєння чадним газом матері та двох дітей 2014 та 2016 років народження. Подія трапилась в квартирі на площі Незалежності.

На Тячіщині у ДТП травмовано 13-річну дівчину

7 травня близько 15-ї години до поліції надійшло повідомлення про аварію із потерпілими у селі Терново.

На Іршавщині загорівся житловий будинок, в якому перебувала жінка з двома дітьми

Пожежа сталася сьогодні ночі у селі Довге, на вулиці Садовій. Жінка покинулася від звуку, як з’ясувалося – загорілася крівля житлового будинку. Власниця помешкання вивела надвір двох дітей та одразу зателефонувала рятувальникам.

Ужгородка отруїлася чадним газом поки готувала їжу

5 травня до рятувальників надійшло повідомлення про підгоряння їжі у квартирі багатоповерхівки в Ужгороді по вулиці Тлехаса.

На Тячівщині у Тисі знову виявили тіло чоловіка

Про виявлення тіла людини на березі Тиси, зі свого боку кордону, військовослужбовців відділу прикордонної служби «Тячів» повідомили румунські колеги.

На Закарпатті сталися дві автопригоди, у яких травмувалися малолітні

Впродовж 3 травня у Закарпатській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких травмовано двоє малолітніх. Обох дітей із травмами госпіталізували.

На Рахівщині сталися дві ДТП за участі малолітніх

2 травня близько 12-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі мотоцикла та малолітньої дитини-пішохода у селі Богдан. Слідчо-оперативна група Рахівського районного відділу поліції, яка виїхала на місце події, з’ясувала попередні обставини аварії.

29-річна ужгородка намагалася перерізати собі вени на вулиці у Львові

У четвер, 2 травня, у Львові 29-річна жінка намагалася вчинити спробу самогубства, перерізавши собі вени. Втілити задумане їй завадили медики «швидкої» та поліцейські. У результаті жінку госпіталізували до психлікарні.

Через три роки будуть заборонені суцільні рубки лісу в Карпатах

Кабінет Міністрів України заборонив суцільні рубки головного користування у гірських лісах Карпат. Документ набере чинності через три роки. Про це повідомила пресслужба Державного агентства лісових ресурсів у Facebook.

У Чопі під час пожежі на сміттєзвалищі отримав опіки 56-річний чоловік

У вівторок, 30 квітня, в Чопі горіло місцеве сміттєзвалище. Під час пожежі постраждав чоловік, його госпіталізували до лікарні.

На Хустщині скажена лисиця ходить селом і нападає на собак (ВІДЕО)

У соцмережі повідомляють, що у смт Вишково лисиця з ознаками зараження на сказ, ходить вулицями і нападає на собак.

У будинку для літніх людей на Закарпатті людей утримали силою, щоб заволодіти майном

Ми повідомляли, що у будинку для літніх людей у м. Берегово під час візиту до закладу представників Офісу омбудсмена один з підопічних заявив — його утримують силоміць, намагаючись відібрати майно. Коли цю інформацію перевірили правоохоронці, зʼясувалось, що будинок чоловіка йому вже не належить. Подробиці резонансної афери розповіли у ТСН.

Хуст взяв курс на забезпечення жителів якісним водопостачанням та водовідведенням

І вдасться влаштувати це завдяки реалізації відповідного проєкту у межах Програми транскордонного співробітництва Interreg NEXT Польща – Україна 2021 – 2027 за пріоритетом «Довкілля», - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді двоє дітей отруїлись чадним газом

27 квітня від представників національної поліції до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в квартирі багатоповерхівки на проспекті Свободи, що в м. Ужгород двоє дітей отруїлись, ймовірно чадним газом.

Прикордонники виявили у Тисі тіла двох чоловіків

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання українсько-румунського кордону прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону.

Дозвіл на перебування у прикордонній смузі на Закарпатті можна отримати на онлайн порталі

Подати заяву на оформлення такого документа відтепер можна на порталі Допомога Закарпаття за посиланням https://bit.ly/44cHNFb. Цей процес інтуїтивно зрозумілий і простий.

Закарпатець спробував обміняти фальшиве водійське посвідчення на нове

До сервісного центру МВС на Закарпатті звернувся чоловік для обміну посвідчення водія, але його так і не отримав, адже документ мав ознаки підробки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат