На Закарпатті сталися дві автопригоди, у яких травмувалися малолітні

04.05.2024 20:09 СОЦІО

Впродовж 3 травня у Закарпатській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких травмовано двоє малолітніх. Обох дітей із травмами госпіталізували.

3 травня о 10:37 від медиків «швидкої» до поліції Виноградова надійшло повідомлення   про аварію із потерпілим в селі Тисобикень. Правоохоронці з’ясували, що 39-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», скоїв наїзд на 5-річного хлопчика, який перебігав дорогу. Внаслідок аварії малолітній отримав тілесні ушкодження.

Ще одна аварія із травмованою дитиною сталася в Ужгороді.   40-річний мешканець Києва, водій «Кіа», скоїв наїзд на 6-річного xлопчика, який вийшов із припаркованого автомобіля «TOYOTA» та попереду нього почав перебігати дорогу. Водій, за результатами огляду на стан сп'яніння, був тверезий. Його транспортний засіб помістили на спецмайданчик поліції.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Слідство у справах триває, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.
_____________________________________________________

Учора ми повідомляли, що також на Рахівщині сталися дві ДТП за участі малолітніх.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат