Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

Працівники Офісу Омбудсмана вважають неприйнятними умови проживання ВПО у Мукачеві

Старе приміщення, холод, пліснява, порушено вимоги пожежної безпеки: нелюдські умови для проживання ВПО в Мукачеві.

В Ужгороді чадним газом отруїлося четверо осіб

16 березня до ДСНС Закарпаття повідомили зі служби 104 про отруєння 4 осіб (причина встановлюється) в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Урожайна.

В Ужгороді згорів Гелендваген

Ужгородські рятувальники ліквідували пожежу в автомобілі Mercedes G500. Подія трапилася сьогодні, по вул. Василя Гаджеги (колишня Радіщева). Про пожежу повідомив власник транспортного засобу.

Микита: На Закарпатті найбільший приріст вакансій серед усіх регіонів країни

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита повідомив про те, що на Закарпатті найбільший в Україні попит на працівників

Чим живе «Я-Маріуполь» в Ужгороді

Розмовляємо про це з Галиною Миролюбовою, керівницею центру «Я-Маріуполь» в Ужгороді. Пані Галина представляє інтереси півтори тисячі маріупольців, які проживають на території Закарпаття, найбільша частина в Ужгороді.

На Закарпатті посилюють контроль за дотриманням норм щодо сейсмостійкого будівництва

Відповідне розпорядження сьогодні підписав Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

Закарпатці у відділеннях Укрпошти обміняли вже 220087 ламп

Вже місяць по всій країні триває пілотний проєкт щодо ощадливішого використання електроенергії, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпаття прибув евакуаційний потяг зі сходу України

7 родин, які до останнього не полишали свої домівки у найгарячіших точках східних регіонів України, сьогодні приїхали на Закарпаття. У Мукачеві їх зустріли закарпатські рятувальники, представники Unisef Ukraine, Української фундації громадського здоров'я та Закарпатського обласного центру соціальних служб.

У Дубовому на Тячівщині встановили смарт-лавку

У селищі Дубове на Тячівщині встановили смарт-лавку з сонячною панеллю

Грантова програма МОМ для постраждалих від війни мікро- та малих підприємств Закарпаття

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, Представництво в Україні, в рамках проекту «Розвиток малих та середніх підприємств: Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, запрошує український мікро- та малий бізнес Закарпаття взяти участь у грантовій програмі.

Закарпатці отримали у поштових відділеннях вже понад 130 тисяч LED-ламп

Днями по всій країні стартував третій етап пілотного проєкту з енергоефективності, що стосується заміни ламп розжарювання старого зразка на більш економні, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті влада застерігає від продажу червонокнижних первоцвітів

В обласному центрі Закарпаття і в інших містах, переконаний, ви вже бачили людей, які продають букети перших весняних квітів. Таку картину спостерігаємо щороку з середини лютого до кінця травня, повідомляє перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький. - Але вкотре нагадуємо: більшість видів ранньоквітучих ендемічних та реліктових рослин перебувають під загрозою знищення та занесені до Червоної книги України.

Держпродспоживслужба попереджає закарпатців про небезпечний рис з Італії

Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області доводить до відома про отримання інформаційного повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 17 лютого 2023 року № 2023.0797-fup 7, стосовно виявлення перевищення допустимого рівня Кадмію у рисі для ризотто, що експортувався з Італії (виробник: Sapori Nostrani di Giorgio Turco, Italy; трейдер: WB Polska Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «БЮРО ВИН», вул. Мечникова, 9, м. Київ, 01021).

Закарпаття – лідер за кількістю виданих кредитів бізнесу на енергозабезпечення від Ощадбанку

12 місцевих та одне релоковане підприємство вже отримали фінансову підтримку в розмірі 7,5 млн грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9%», ще одне – очікує на проведення виплат, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

З 1 по 15 лютого у відділеннях Укрпошти закарпатці обміняли вже 75 тисяч ламп

Два тижні триває пілотний проєкт обміну ламп розжарювання на світлодіодні з метою зменшити навантаження на енергосистему країни та економніше споживати електроенергію.

Золота вода з кранів: Мукачево ігнорує мораторій на підвищення тарифів

Мукачево – місто №1. На цьому регулярно наголошує мер Мукачева Андрій Балога. Щоправда, зараз бачимо підтвердження цьому тільки за негативними показниками.

На Рахівщині шукали заблукалих туристів з Вінниці

5 лютого о 21:15 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення від колег з Івано-Франківської області про необхідність надання допомоги в пошуках двох туристів, які втратили орієнтир та заблукали в районі озера Несамовите.

Балоги пішли проти громади Мукачева і різко підняли тарифи на воду

Мукачівський Водоканал оголосив про підняття тарифів на водопостачання та водовідведення. Тарифи з 29 грн за кубометр виросли відразу на 59 грн за кубометр. При цьому понад 30 членів виконкому підтримали підняття тарифів і лише один утримався.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат