Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 340, 20

Хустські пожежники врятували літню жінку, винісши її з палаючого будинку

5 грудня, мешканці багатоквартирного будинку в Хусті повідомили про загорання в одному з помешкань.

В Ужгород зі Словаччини привезли 30 кілограмів свічок

Про це розповів радник глави уряду Словаччини з міжкордонної
співпраці Едуард Бураш.

UzhTowers – нерухомість преміум-класу в Ужгороді для тих, хто цінує свій час та комфорт

Житловий комплекс UzhTowers розташований у затишному районі, поруч з набережною річки Уж та парком «Боздоський». Цей об’єкт вигідно виділяється мінімалістичною скляною конструкцією за моделлю нью-йоркських хмарочосів. Таке поєднання — ідеальний варіант для тих, хто цінує цивілізаційні досягнення і комфорт, та разом з цим хоче жити у мальовничому місці, де багато зелені і простору.

Найновіший цифровий мамограф тепер у міській поліклініці Ужгорода

Відтепер кожна ужгородка може скористатися безкоштовним обстеженням за спеціальним пакетом «Мамографія» на сучасному цифровому мамографі, що ним оновилася матеріально-технічна база Ужгородської міської поліклініки. Для цього треба мати направлення від лікуючого або сімейного лікаря. Приймають у робочі дні з 8.00 до 14.00.

Для боротьби з інсультами на Закарпатті законтрактовані 9 медичних закладів

Щороку наприкінці жовтня світова спільнота відзначає День боротьби з інсультом. Всесвітня організація охорони здоров’я прирівняла це захворювання до глобальної епідемії, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Мотоциклістам, які каталися гірськими річками, загрожує 5 років позбавлення волі

Поліція відкрила кримінальне провадження через можливі порушення мотоциклістів у гірській місцевості на Закарпатті. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

У медичні заклади Закарпаття доставили 7 кисневих станцій

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький

На Закарпатті 38 лікарень забезпечені автономними генераторами електропостачання

На Закарпатті, як і по всій Україні, виникло нагальне питання забезпечення безперебійним електропостачанням медичних закладів.

На Тячівщині жінка народила дитину в автомобілі швидкої - це були шості пологи 25-річної породіллі

Пологи «на колесах» одні з найскладніших і непередбачуваних. Особливо, якщо вони відбуваються надзвичайно швидко. В такі хвилини життя породіллі і немовляти повністю залежать від досвіду та професіоналізму медиків, - повідомляє 103 Закарпаття у соцмережі.

На Тячівщині горів чоловічий монастир

21 жовтня в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про пожежу на території Покровського чоловічого монастиря, що в с. Колодне Тячівського району. За попередніми даними займання відбулося в келії.

Від початку повномасштабної російської агресії загинуло 39 українських медійників

Щонайменше 39 медійників стали жертвами масованої російської агресії в Україні. За верифікованими даними НСЖУ, серед загиблих – 8 журналістів, які виконували професійні обов’язки; 13 медійників – цивільних жертв; 18 представників ЗМІ, які мобілізувалися для захисту України у лавах Сил оборони України. Відомості про ще двох зниклих   журналістів-воїнів перевіряються.

Чиновник Тячівської райдержадміністрації вистрибнув з вікна четвертого поверху

З вікна четвертого поверху будівлі райадміністрації вистрибнув чиновник. 34-річний чоловік працював у фінансовому управлінні РДА.

Журналісти-переселенці отримали продуктові набори

Їх надало Товариство Червоного Хреста України, а вручення організував Запорізький Центр журналістської солідарності НСЖУ.

На Закарпатті проводиться зариблення фореллю річок

За ініціативи Державного агентства меліорації та рибного господарства України річки Закарпаття поповнюють мальками струмкової форелі, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Середній показник готовності до опалювального сезону в області становить 89,5%

На стадії завершення підготовка об’єктів господарського комплексу та бюджетної сфери області до опалювального сезону 2022-2023 років, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат