Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

Моя Україна

Війна — це щем у серці й відчай. Політик Сергій Ратушняк із цього приводу виставив на розсуд читачів вірш, який написав під впливом руйнівної війни. Вірш, який пропонує зробити піснею. «Виставляю на розсуд свій вірш. Музику створюють відомі Юліана і Галина Гаврилко. Кліп й аранжування — Дмитро Фесенко», — написав Ратушняк на своїй сторінці у Facebook.

В Україні створили сайт для працевлаштування біженців за кордоном

Сайт із пошуку роботи Jooble, що працює в 71 країні світу, створив ресурс для працевлаштування українських біженців в країнах Західної Європи.

Близько 30 тисяч переселенців перебувають в м. Ужгород

Міський голова Богдан Андрій повідомив про це на черговому брифінгу

єПідтримка без обмежень

Гроші з єПідтримки тепер можна витрачати на будь-які продукти чи товари. Програма вже не має обмежень на конкретний напрямок бізнесу.

єПідтримка без обмежень

Гроші з єПідтримки тепер можна витрачати на будь-які продукти чи товари. Програма вже не має обмежень на конкретний напрямок бізнесу.

На Тячвіщині сталися дві пожежі зі смертельними наслідками

За минулу добу на території Тячівського району виникло два загорання на приватних обійстях, наслідком яких стала загибель людей.

Чиновники Брустурянського лісгоспу на Закарпатті хизувалися вбитими ними дикими тваринами

Скандал виник на Закарпатті через недолугих працівників Брустурянського лісо-мисливського господарства.

Ринок деревини вже працює, якщо ти працюєш чесно

Ринок деревини зараз є однією з найгучніших економічних тем. Особливо гострою вона стає в контексті очікуванного приняття   ПЗУ № 4197-д "Про ринок деревини" та скасування або продовження мораторію на експорт. Незважаючи на вимоги ЄС, депутати ВРУ пообіцяли вітчизняним деревообробникам, що   заборону експорту скасовувати не будуть.

Для чого потрібен економічний паспорт українця та Фонд майбутніх поколінь

Надра країни повинні працювати на усіх громадян. І фактично вперше у нашій історії держава інвестуватиме «живі» гроші в майбутнє кожного громадянина. Насправді наша країна дуже багата на природні ресурси, але, на жаль, багато років надра України приносили прибутки тільки окремим громадянам, які з часом стали олігархами.

Життя на тлі трьох режимів

«Двоє величезних жандармів цілеспрямовано наносили удари по голові та плечах. Я намагався втекти, проте мене впіймали, облили холодною водою, змивши кров з мого закривавленого обличчя, і побили ще сильніше. Тоді мені було лише 18 років» — розповідає 99-літній закарпатець Юрій Долгош. Чоловік пройшов через кілька концтаборів та неодноразово був на межі смерті, провівши в ув’язненнях близько 3 років.

Дволикий «Янус» Ужгородської міської ради

В Ужгороді триває будівельний конфлікт між ПП «Клімат-Трейд» та фірмою ТОВ «КАПІТАЛ ТАВЕРС», яку неофіційно підтримує Ужгородське ДАБІ.

В Ужгороді померла заслужена артистка України Людмила Іванова

З глибоким сумом повідомляємо, що 25 січня, на 85-му році життя   від ускладнень коронавірусу померла заслужена артистка України Людмила Іванова.

Троє людей врятовано та 20 евакуйовано під час пожежі в одній з багатоповерхівок Ужгорода

Сьогодні о 14:35 до рятувальників надійшло повідомлення про займання в одній з квартир 9-поверхового будинку по вул. Легоцького. Горіла квартира на третьому поверсі.

На Рахівщині малолітній впав з підводи в річку і загинув

Співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали 13-річного хлопця, що нещодавно зник, мертвим. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини загибелі підлітка.

На Іршавщині жінка збрехала, що знайшла новонароджене немовля на смітнику

7 січня, до поліції надійшло повідомлення, що 36-річна жителька Хустського району виявила надворі без догляду немовля.

Внаслідок опадів та танення снігу в горах в області фіксують потопи та сходження селевих потоків

Станом на 5 січня на території Закарпатської області внаслідок підняття ґрунтових вод зафіксовано низку підтоплень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат