Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 520, 20

На Ужгородщині в озері втопився чоловік

5 травня від поліції до ДСНС надійшла інформація про виявлення тіла потопельника 1990 р.н., за адресою: Ужгородський район, с. В. Добронь, озеро Кіштабла.

В районі гори Піп Іван Мармороський було виявлено тіло туриста

3 травня   до Закарпатської служби порятунку зателефонували колеги з Івано-Франківська та повідомили,   що відпочиваючі,   які проходили туристичним маршрутом с. Ділове – г. Піп Іван Мармароський – г. Стіг, що у Рахівському районі, виявили тіло людини.

Закарпаття в самому хвості рейтингу доходів на душу населення

Державна служба статистики України оприлюднила дані про доходи населення за регіонами у 2020 році.

До смерті київського лижника на Закарпатті може бути причетний його знайомий

Понад півтори сотні людей прочісували кожен квадратний метр гірських підйомів і спусків. Це була масштабна пошуково-рятувальна операція. Напередодні вона завершилася. Але дива не сталося. Рятувальники знайшли тіло 40-річного Олексія Кушнірука, який загубився в горах ще всередині лютого. Деталі у сюжеті ТСН:

Люди дії

Про Ротарійські проєкти – служіння людству і «Дякую, що ви це робите» – від тата шестирічної дитини

Вірусний паспорт

Звичайно, що чутки про те, що з вакциною нам вводять чіп, щоб потім відстежувати кожен наш крок, це казки. Але світ переходить на паспортизацію вакцинованих. І це вже реальність.

У Хустському районі на пожежі загинув чоловік

14 квітня виникла пожежа в одноповерховому житловому будинку, розташованому на вул. Т.Шевченка в с. Кошельово.

На Хустщині чоловік спалював траву і ледь не згорів сам

У Хустському районі зафіксовано випадок травмування людини внаслідок спалювання сухої трави.

Поблизу Колочави втопилася жінка з Мерешору

4 квітня рятувальники отримали інформацію про ймовірне утоплення у р. Теребля мешканки с. Мерешор, Колочавської територіальної громади, Хустського району.

В Ужгороді на пожежі загинув чоловік

3 квітня в Ужгороді на вул. Баб’яка виникла пожежа в закинутому будівельному контейнері. Про загорання повідомив випадковий перехожий, котрий помітив вогонь у металевій споруді.

На пожежу в село Медвежий на Хустщині не могли викликати рятувальників через відсутність зв`язку

3 квітня о до Служби порятунку зателефонували мешканці с. Медвежий Хустського району й повідомили про пожежу на території приватного обійстя. Загорілася надвірна споруда та через навіс вогонь перекинувся на одноповерховий житловий будинок.

Все знайоме до болю... Слово про Олену Юрош

У березневі дні 2021 року ужгородка Олена Юрош ступила за межу Вічності, не доживши місяць до свого п’ятдесятиліття.

Мудрий шлях веде до храму. До 70-річчя Василя Густі

…Народився він тоді, коли наш край був у лабетах сталіністів (21 березня 1951 року), коли світським і духовним життям підступно керували «вовки в овечих шкурах». У тих безбожницьких часах йому доводилося вчитися у рідній Королівській школі на Виноградівщині, коли аж захрипали атеїсти від рику, що Бога немає, а дома батьки тихцем навпаки: молилися, і своїх дітей катихизували, навчали слухатися Господа і любити Божі заповіді та ближнього, дорожити постулатами Різдва та Великодня.

У неділю та понеділок дощові хмари накриють Україну

Перший весняний місяць майже закінчився, і вже зрозуміло, що березень 2021 року не був занадто холодним, досить згадати 2013 рік, коли в кінці березня висота снігового покриву в Україні досягала 50 см. Погода в останні вихідні березня і на початку наступного тижня буде мінливою, протягом дня може бути і сонце, і дощ. Гіппократ не мав уяви про метеоневрози, але помічав, що зміна погоди протягом дня погано впливає на здоров'я людей. Погіршення самопочуття в такі дні можна уникнути за допомогою активності та вітамінів.

На Свалявщині за допомогою дрона виявили паліїв сухої трави

Про правопорушників, яких зафіксували з неба, в соцмережі Facebook повідомив громадський активіст Василь Петрус.

Рятувальники Закарпаття ліквідовують масштабну пожежу у с. Теребля

24 березня сталася пожежа у двох багатоквартирних житлових будинках ЖК «Солотвинський», що у с. Теребля Тячівского району.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат