Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 480, 20

На Хустщині відшукали чоловіка, який іще 11 вересня пішов по гриби та не повернувся

15 вересня о 14:00 до Служби порятунку надійшло прохання про допомогу в пошуках 70-річного мешканця с. Хустець Хустського району, який 11 вересня пішов по гриби та не повернувся. Чоловік і раніше мав звичку зникати на день-два, тож родичі не одразу забили на сполох. Врешті-решт вони занепокоїлися та зателефонували до поліції, а правоохоронці звернулися до рятувальників.

Федієнко: подорожчання кабельної продукції призведе до подорожчання інтернет-послуг

В Україні очікується підвищення вартості послуг доступу до мережі інтернет. У всьому винне подорожчання кабельно-провідникової продукції. Таку думку озвучив заступник голови парламентського комітету з питань цифрової трансформації Олександр Федієнко.

Міські депутати вчергове «пробили дно»!

Або про корупцію та її покровителів в Ужгородській міськраді

На Свалявщині горів приватний готель

8 вересня у приватному будинку готельного типу, розташованому в селі Голубине Полянської територіальної громади, загорівся дах.

В Іршаві горів готельно-ресторанний комплекс

31 серпня о 04:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в готельно-ресторанному комплексі, розташованому на вул. Гагаріна в Іршаві.

Складено рейтинг шкіл за 2021 рік. У рейтингу областей Закарпаття знову на останньому місці

Сайт osvita.ua оприлюднив рейтинги шкіл, регіонів та міст за результатами ЗНО.

У Перечині трьох людей засипало грунтом - одна людина загинула

Трагедія сталася сьогодні в Перечині близько шостої години вечора

Ужгородка Марія Гававка святкувала 10 серпня своє 100-річчя!

Народилася Марія Юріївна в селі Буківцьово на Великоберезнянщині. Після одруження разом із чоловіком переїхала до Ужгорода. Працювала в Ужгородському радгоспі до пенсії, має 48 років трудового стажу. Пані Марія має велику родину: троє дітей, шестеро онуків, семеро правнуків і п’ятеро праправнуків. Зараз жінка живе з сином та його сім’єю.

Андрій Баганич про те, як українці задають тон у словацьких Кошицях

Від Ужгорода до Кошиць — менше 100 кілометрів. Друге за величиною місто Словаччини завжди було близьке українцям, особливо закарпатцям. Історично саме Східна Словаччина, і насамперед Кошиці, з одного боку, та Закарпаття, насамперед, Ужгород, окреслювали географію українсько-словацького діалогу. При чому, незалежно від кордонів, які тільки протягом ХХ століття тут змінювалися не раз.

У Поляні сталася пожежа в санаторії, загинув чоловік

Пожежа сталася 23 липня в підвальному приміщенні одного з санаторіїв Поляни по вул. Духновича.

День дощів — 160 мільйонів гривень

Керівництво області засідало разом з рятувальниками та поліцією і озвучили суму збитків від нещодавньої повені на Рахівщині. 160 млн. грн. Тобто, день дощів приніс нам багатомільйонні збитки.

Вечір пам’яті Василя Гарагонича: презентація книги та теплі спогади рідних, друзів і колег

19 липня у Мукачівському драматичному театрі відбувся вечір пам’яті доктора історичних наук, професора, шеф-редактора «Панорама Медіа Групи» Василя Гарагонича. На захід завітали численні друзі та колеги Василя Васильовича, а також найрідніші люди – родина. Всі вони згадували Василя Васильовича як добру, світлу та життєрадісну Людину, яка зуміла своїм розумом та надзвичайною працелюбністю досягти чималих висот на педагогічній, журналістській і науковій нивах.

Менахем-Мендель: Потрібно відшукати кожного єврея та повернути його до свого народу

Розмова з сім’єю головного рабина Ужгорода та Закарпаття Вільгельмом Менахемом-Менделем.

У Перечині втопився чоловік

Тіло загиблого виявили 13 липня в урочищі Дежив.

Закарпатська прикордонниця Ольга Трачук просить допомогти врятувати сина

10-11 липня в Ужгороді на площі Театральній відбудеться благодійний ярмарок на підтримку 12-річного Єгора Сипавки. З квітня він бореться з важкою та агресивною формою онкологічного захворювання – Саркомою Юінга.

У Тисі знайшли тіло чоловіка, якого шукали чотири дні

4 липня до ДСНС Закарпаття надійшла інформація про ймовірне утоплення під час купання у річці Тиса (с. Гетиня, Берегівський район) місцевого мешканця, 1992 р.н..

Головним героєм виступає час

Розмова з письменником, різьбярем, педагогом Петром Ходаничем з нагоди його 70-річчя.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат