Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-17') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 500, 20

На Тячівщині під час пожежі загинув 60-річний чоловік

Під час гасіння пожежі в Дубовому вогнеборці виявили тіло чоловіка.

На третій день пошуків в Ужгороді на Радванському кар’єрі знайшли тіло 19-річного ужгородця

Тіло 19-річного хлопця виявили на Радванському кар’єрі в Ужгороді. Сталося це 27 червня близько 15-ї години, — повідомила Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Тетяна Щоголєва.

На Рахівщині та Мукачівщині втопилися двоє людей

У селі Луги Рахівського району втопився 42-річний чоловік. Тіло виявили у річці Біла Тиса. Загиблим виявився місцевий мешканець.

Кривавий поєдинок двох диктаторів

Зрозуміло: лише з розпадом союзу радянських соціалістичних республік (СРСР) в Україні заговорили про те, що Другу світову війну розв’язали тоталітарні режими   : гітлерівської Німеччини та сталінського союзу РСР.

Від громадської ініціативи — до Асоціації «Закарпаття — за чисте довкілля»

Щодня ми стикаємося із проблемами, що пов’язані з екологією. Вони відображаються на нашому здоров’ї, побуті, бізнесі. Вирішення накопичених проблем у довкіллі, успадкованих від минулих поколінь та нагромаджених уже нами, складне завдання — як організаційно, так і фінансово.

Ужгородські вогнеборці ліквідували пожежу в ромському поселенні

18 червня о 22:42 до ужгородських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на вул. Бачинського. Горіла будівля барачного типу, в якій проживало ромське населення.

На фронті загинув військовий з Мукачева

На фронті загинув боєць 128-ї Закарпатської гірсько-штурмової бригади Володимир Бєлов.

При сходженні на полонину Рівну помер керівник природничого об`єднання Бокораш Михайло Греньо

6 червня під час підйому на полонину Рівну помер колишній голова Громадської ради при Закарпатській ОДА, керівник Громадського природоохоронного об’єднання “Бокораш” Михайло Греньо.

Софійка Рознійчук, яка врятувала на пожежі чотирьох своїх братиків та сестричку, опинилася в дитбуди

Наприкінці 2018-го Софійка Рознійчук стала відомою на всю Україну, адже у свої 10 років вона врятувала на пожежі у селі Кобилецька Поляна Рахівського району чотирьох своїх братиків та сестричку. За цю мужність і героїзм дівчинка стала лауреатом Всеукраїнської акції "Герой-рятувальник 2019 року" та отримала нагороду з рук Президента України.

Помер відомий ужгородський педагог, Народний вчитель України, Золтан Жофчак

Золтан Золтанович Жофчак народився 1934 року в селі Середнє на Закарпатті. Закінчив Львівський педагогічний інститут. Лауреат конкурсів «Людина року» та «100 кращих керівників шкіл України». Відмінник народної освіти України. Нагороджений грамотами, дипломами та подяками державних установ, товариств і організацій України, Угорщини, Словаччини тощо. Автор понад 100 друкованих праць. Народний учитель України.

На Закарпатті чверть дітей народжується поза шлюбом

На 1 січня 2021 року в області постійно проживало 1247,3 тис. осіб, близько чверті жителів становили діти та підлітки віком до 18 років. Близько третини з них проживають у містах.

Містер Митець Зоряного краю

Михайло Белень перетнув 70-річний рубіж.

Павло Амбруш: У нас з українською мовою ніколи проблем не було

Голова Тячівської районної організації Демократичної спілки угорців України з 2002 року, вчитель-математик Павло Амбруш пройшов трудовий шлях від простого вчителя до директора Тячівського ліцею. Він прийшов у Тячівську школу № 3 працювати вчителем у 1974 році і сьогодні живе освітнім життям.

Чому жоден об’єкт культурно-історичної спадщини Закарпаття не потрапив до програми «Велика реставрац

Жоден об’єкт культурно-історичної спадщини Закарпаття не потрапив до урядової програми «Велика реставрація».

8 мільйонів бджіл загинули під час відправки Укрпоштою із Закарпаття

Це сталося вчора, 11 травня. Бджолярі із Іршави і Виноградова надіслали спеціальні пакети із бжолами, маткою і спецільним розплодом надіслали Укрпоштою до замовників.

В Ужгороді у ДТП загинув патрульний поліцейський

Це сталося 11 травня, загинув лейтенант поліції Олександр Андрусь. Він потрапив у ДТП на власному мотоциклі у вільний від роботи час.

За останні три дні в області потонули троє людей

Це сталося на Рахівщині, Хустщині та в Ужгороді.

За перший квартал цього року закарпатці купили автомобілів на 9 млн. доларів

У першому кварталі 2021-го в нашій області придбали 290 нових легковиків. Сумарна їх вартість становила 9 млн. доларів США, а середня ціна кожного — 31 тис. доларів.

Закарпаття в самому хвості рейтингу доходів на душу населення

Державна служба статистики України оприлюднила дані про доходи населення за регіонами у 2020 році.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат