Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 380, 20

Вони різні

Коли прийшла війна, ми почали приймати вимушених переселенців. У перші дні зчинився хаос, на кордонах виникли величезні черги, людей не було де приймати. Згодом усе втряслося, але дедалі частіше в інтернеті почала з’являтися негативна інформація про втікачів.

Бураш розповів про словацьку гуманітарну місію для дітей на Закарпатті

Радник прем’єр-міністра Словаччини з міжнародної співпраці Едуард Бураш розповів про гуманітарну місію для дітей.

На Закарпатті зростають надходження до бюджету

Попри війну з російськими фашистами, на Закарпатті спостерігається ріст надходжень до бюджету.

На Воловеччині в річці виявили тіло чоловіка

21 квітня виявили тіло чоловічої статі в річці Свалявка.

У Мукачеві згорів автобус «Еталон», не довізши працівників заводу на зміну

Загорання транспортного засобу сталося на вул. Лавківській о 06:18. Поки водій за допомогою вогнегасника намагався приборкати полум’я, пасажири викликали на допомогу рятувальників.

Тільки сльози

На фронті нашим військам вдалося вигнати окупантів із Київщини. Останнім часом міста неподалік Києва стали дуже респектабельними. Тут вкладалося дуже багато коштів у будівництво та блогоустрій. Ірпінь, Бородянка, Буча… І саме над цими містами фашисти познущалися найбільше. Грабуванню не було меж. Російські нацисти награбоване переправляли до Білорусі, і звідти поштою відправляли до себе додому в Росію.

44 тонни гуманітарної допомоги привезли в Ужгород з Кошице

Це продукти тривалого зберігання – макарони, рис, мука, молоко, консерви, паштети, помазанки, джеми, м’ясні вироби, багато питної води, супи швидкого приготування, цукор, сіль,   дитяче харчування та дитячі соки, а ще – гелі для прання, вологі серветки, дитячі підгузки. Загалом – на 105 тисяч євро.

В горах Рахівщини загнув турист з Києва

5 квітня до рятувальників Закарпаття повідомила громадянка про те, що її брат та батько пішли в гори в районі полонини Струнги, район гори Піп Іван Мармароський. Чоловіки не виходять на зв'язок.

У Кошице розпочинає роботу новий гуманітарний хаб Закарпатської ОВА

Як повідомив очільник області Віктор Микита, разом із партнерами розпочали цю роботу ще декілька тижнів тому для оптимізації процесу постачання гумвантажів до України.

На Закарпатті проживає 380 тисяч внутрішніх переселенців

Таку цифру було озвучено під час візиту в Ужгород міністра розвитку громад територій України Олексія Чернишова.

За спалювання сухостою можна потрапити за ґрати

З початку березня вже 8 закарпатців померли через спалювання сухої рослинності, повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Гуманітарка повинна перетинати кордон без проблем

Актуальна і важлива інформація для всіх, хто відправляє та отримує гуманітарну допомогу з-за кордону.

Едуард Бураш привіз черговий гуманітарний вантаж зі Словаччини

Радник з міжнародного співробітництва глави уряду Словаччини Едуард Бураш цього четверга знову відвідав Ужгород і супроводжував велику вантажівку гуманітарної допомоги.

Моя Україна

Війна — це щем у серці й відчай. Політик Сергій Ратушняк із цього приводу виставив на розсуд читачів вірш, який написав під впливом руйнівної війни. Вірш, який пропонує зробити піснею. «Виставляю на розсуд свій вірш. Музику створюють відомі Юліана і Галина Гаврилко. Кліп й аранжування — Дмитро Фесенко», — написав Ратушняк на своїй сторінці у Facebook.

В Україні створили сайт для працевлаштування біженців за кордоном

Сайт із пошуку роботи Jooble, що працює в 71 країні світу, створив ресурс для працевлаштування українських біженців в країнах Західної Європи.

Близько 30 тисяч переселенців перебувають в м. Ужгород

Міський голова Богдан Андрій повідомив про це на черговому брифінгу

єПідтримка без обмежень

Гроші з єПідтримки тепер можна витрачати на будь-які продукти чи товари. Програма вже не має обмежень на конкретний напрямок бізнесу.

єПідтримка без обмежень

Гроші з єПідтримки тепер можна витрачати на будь-які продукти чи товари. Програма вже не має обмежень на конкретний напрямок бізнесу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат