Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 360, 20

Укрзалізниця призначила 2 додаткові новорічні рейси на Закарпаття

Через зростання попиту на квитки "Укрзалізниця" запустить додаткові рейси, серед яких два - на Закарпаття:

Поблизу Ужгорода на трасі Київ - Чоп згорів пасажирський автобус

12 грудня о 07:38 до рятувальників надійшло повідомлення, що на автошляху Київ –Чоп біля с. Н. Солотвино Ужгородського району, під час руху загорівся рейсовий автобус марки І-VAN.

На Закарпатті триває ліквідація наслідків повені

Цими вихідними в Закарпатській області спостерігалась хмарна погода і сильні дощі, що спричинило підвищення рівнів води у річках та формування паводкової хвилі: на Тисі та її верхніх притоках на 10 – 30 см, на решті річок – 0,3 – 1,6 м, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Обласний Будинок дитини у Сваляві отримав чергову допомогу зі Словаччини

За ініціативи Едуарда Бураша, який є радником з транскордонної співпраці глави уряду Словаччини, у місті Кошице було організовано збір гуманітарної допомоги. Роботу зі збору гуманітарки в Кошице проводить українка Наталія Олександрова, яка очолює громадську організацію «ТАНДЕМ».

На Закарпатті відкрили вже 214 «Пунктів незламності»

На Закарпатті відкрито вже 214 «Пунктів незламності», більшість із яких розміщені в адмінбудівлях та старостатах. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Хустські пожежники врятували літню жінку, винісши її з палаючого будинку

5 грудня, мешканці багатоквартирного будинку в Хусті повідомили про загорання в одному з помешкань.

В Ужгород зі Словаччини привезли 30 кілограмів свічок

Про це розповів радник глави уряду Словаччини з міжкордонної
співпраці Едуард Бураш.

UzhTowers – нерухомість преміум-класу в Ужгороді для тих, хто цінує свій час та комфорт

Житловий комплекс UzhTowers розташований у затишному районі, поруч з набережною річки Уж та парком «Боздоський». Цей об’єкт вигідно виділяється мінімалістичною скляною конструкцією за моделлю нью-йоркських хмарочосів. Таке поєднання — ідеальний варіант для тих, хто цінує цивілізаційні досягнення і комфорт, та разом з цим хоче жити у мальовничому місці, де багато зелені і простору.

Найновіший цифровий мамограф тепер у міській поліклініці Ужгорода

Відтепер кожна ужгородка може скористатися безкоштовним обстеженням за спеціальним пакетом «Мамографія» на сучасному цифровому мамографі, що ним оновилася матеріально-технічна база Ужгородської міської поліклініки. Для цього треба мати направлення від лікуючого або сімейного лікаря. Приймають у робочі дні з 8.00 до 14.00.

Для боротьби з інсультами на Закарпатті законтрактовані 9 медичних закладів

Щороку наприкінці жовтня світова спільнота відзначає День боротьби з інсультом. Всесвітня організація охорони здоров’я прирівняла це захворювання до глобальної епідемії, повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Мотоциклістам, які каталися гірськими річками, загрожує 5 років позбавлення волі

Поліція відкрила кримінальне провадження через можливі порушення мотоциклістів у гірській місцевості на Закарпатті. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

У медичні заклади Закарпаття доставили 7 кисневих станцій

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький

На Закарпатті 38 лікарень забезпечені автономними генераторами електропостачання

На Закарпатті, як і по всій Україні, виникло нагальне питання забезпечення безперебійним електропостачанням медичних закладів.

На Тячівщині жінка народила дитину в автомобілі швидкої - це були шості пологи 25-річної породіллі

Пологи «на колесах» одні з найскладніших і непередбачуваних. Особливо, якщо вони відбуваються надзвичайно швидко. В такі хвилини життя породіллі і немовляти повністю залежать від досвіду та професіоналізму медиків, - повідомляє 103 Закарпаття у соцмережі.

На Тячівщині горів чоловічий монастир

21 жовтня в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про пожежу на території Покровського чоловічого монастиря, що в с. Колодне Тячівського району. За попередніми даними займання відбулося в келії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат