Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 300, 20

На Хустщині автомобіль на великій швидкості зіткнувся з деревом - водій загинув

Близько опівночі до Служби порятунку зателефонували очевидці й повідомили, що на автошляху між Хустом і Боронявом водій машини ВАЗ-21093 не впорався з керуванням і допустив лобове зіткнення з деревом, внаслідок чого загинув на місці.

На Тячівщині відремонтують дорогу між селами Буштино і Теребля

Підрядна організація розпочала роботи з укладання верхнього шару покриття на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 070603 Синевир-Колочава-Буштино на ділянці від смт Буштино у напрямку села Теребля, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Місток допомоги. Демократична Спілка угорців України стала осередком допомоги та підтримки українців

Демократична Спілка угорців України з перших днів повномасштабної війни стала осередком, через який допомога угорців направлялась українцям, які рятувалися від війни та воїнам, які боронили країну на сході. Ця допомога не припинялася за цей час ні на день і тепер, більше ніж через рік після початку війни, у Спілці вирішили розповісти про цю допомогу.

У 18 громадах області побудують нові майданчики для занять спортом

У громадах працюємо в навчальних осередках, де планується реалізація соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» та забезпечення матеріально-технічної бази для підготовки населення до національного спротиву, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Через сильний порив вітру на Закарпатті загинув лісоруб

На Закарпатті смертельно травмувався вальник лісу Михайло Шарга, про це повідомляє у соцмережі Карпатський лісовий офіс.

Звернення Предстоятеля Православної Церкви України (відео)

Дорогі брати і сестри, велика родина Православної Церкви України та вся українська громадо!

Рейди по карпатським лісам виявили найбільше самовільних рубок в Ужгородському лісгоспі

Карпатським лісовим офісом за останні 4 місяці було проведено близько 500 рейдів по лісовим масивам Закарпаття, Львівщини та Франківщини.

В Ужгородській школі діти потерпають від хлопця, який б’ється та називає себе «путінським дітям»

До мене звернулася мама однієї з учениць цієї школи, яка вже пів року разом іншими батьками намагається вирішити цю ситуацію, повідомляє у своєму телеграм-каналі депутат міськради Віталій Глагола.

Закарпаття серед лідерів за приростом надходжень ПДФО та коштів до загального фонду місцевих бюджеті

Стабільні надходження до бюджетів – один з елементів успішної боротьби на економічному фронті, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Як і ким знищувався Мукачівський військовий аеродром

Мукачівський військовий аеродром тепер міг би нам дуже стати в нагоді.

Капітуляція: Громада Мукачева змусила мера Балогу знизити тарифи на водопостачання

Як ми повідомляли,   Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Ручний виконком це рішення підтримав одноголосно.

В Ужгороді 80-річна жінка успішно склала теоретичний іспит з водіння

Олена Іванівна Пушко: капітан далекого плавання, тренер вітрильного спорту, 1943 року народження, успішно склала теоретичний іспит у територіальному сервісному центрі МВС міста Ужгород та приступатиме до практичного етапу навчання.

В Ужгороді сталася пожежа у гуртожитку на Студентській набережній

Загорання виникло в кімнаті на третьому поверсі п’ятиповерхової будівлі на Студентській набережній в Ужгороді. У приміщенні на той час нікого не було, тож про задимлення о 10:00 повідомили мешканці сусідніх кімнат.

На Хустщині у Тисі шукали тіло жінки, але знайшли тіла двох чоловіків

З 30 березня хустські водолази шукають тіло жінки, яка стрибнула в р. Шопурка у смт В. Бичків. Обстежено близько 40 км вниз по течії р. Тиса, від смт Тересва до м. Хуст, тіло жінки не виявлено. Однак в районі с. Стеблівка з води було вилучено тіло чоловічої статі (особа встановлюється). Пошуки жінки продовжаться, їх ускладнює течія і високий рівень води.

Телеграм-канал Ministerstvo_lisu запустив опитування, хто був кращим головою Держлісагенства

Опитування анонімне. Кандидати обрані не даремно, починаючи з революції Гідності, після повалення режиму біло-блакитних.

Обміняти лампи розжарювання на енергоощадні, відтепер зможуть компанії та ОСББ

На Закарпатті розширюють програму обміну старих ламп розжарювання на енергоощадні. Відтепер до проєкту зможуть долучитися місцеві компанії та ОСББ.

На Закарпатті заборонили розпалювати багаття у лісових масивах

В області посилюють захист лісів у весняно-літній пожежонебезпечний період. Відповідне рішення прийняли сьогодні під час планового засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат