Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

На Закарпатті перевіряють повідомлення про замінування шкіл

На Закарпатті перевіряють повідомлення про замінування шкіл області. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

Вже 12 років головний лікар Міжгірської лікарні шукає справедливості в судах

Василь Цар був призначений на посаду головного лікаря Міжгірської районної лікарні ще на початку 2005 року. Здобув авторитет, був чудовим лікарем, практикуючим хірургом.

Пам'яті генерала Віктора Шилова

Пам'яті генерала Віктора Шилова.

В Ужгороді виявили собаку хвору на сказ

Хвору тварину виявили по вулиці Дендеші.

Одяг для надзвичайників та Міноборони шиють на переміщеному підприємстві у Мукачеві

Спецодяг для "Метінвест", "ДТЕК", "Енергоатом", "Нафтогаз", Державної служби з надзвичайних ситуацій та Міністерства оборони шиють на релокованому підприємстві в Мукачеві. Про це розповів Суспільному його директор Андрій Головко. Переїхали вони з Харкова у квітні 2022 року, а процес виробництва розпочали в липні.

На Закарпатті виявили випадок африканської чуми у дикої свині

На території одного з лісомисливських господарств Ужгородського району виявили випадок африканської чуми у дикої свині. Про це повідомили на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

На Закарпатті створюється мережа закладів, які надаватимуть послуги з реабілітації військових

Формування стратегії розвитку сфери охорони здоров’я Закарпаття неможливе без урахування реабілітації пацієнтів, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Через війну та бойові дії поранень зазнає не лише людське тіло, а й психіка, тому підхід до цього аспекту потрібен комплексний.

На Ужгородщині чоловік хотів приготувати їжу, натомість отримав серйозні опіки рук у обличчя

23 травня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про травмування людини у с. Оноківці, дачний масив.

Між Закарпаттям та Запоріжжям курсуватиме новий потяг

З 10 червня «Укрзалiзниця» запроваджує новий графiк руху поїздiв на лiтнiй сезон-2023. Змiни торкнулися i низки рейсiв до Закарпаття. Про це йдеться на офіційній сторінці перевізника.

Преосвященніший владика Ніл відзначає 50-річчя

Його життєвий шлях присвячений служінню людям, розвитку духовності серед громади, підтримці кожного, хто цього потребує, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті розпочалася імунізація диких тварин

З 22 травня на території області буде проводитись весняна кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин шляхом розповсюдження приманок з вакциною.

Закарпатські аграрії продовжують працювати на полях, дбаючи про продовольчу безпеку

Позаду вже посів зернобобових культур та картоплі, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Голова ОВА Віктор Микита відвідав Сваляву, де проінспектував роботу міської лікарні

З робочою поїздкою перебуваю на Свалявщині, - повідомив Віктор Микита. - Тут у межах візиту разом із заступниками, народним депутатом Михайлом Лабою та місцевими депутатами провели зустріч з колективом Свалявської міської лікарні й оглянули нове медичне обладнання, яке придбали за кошти державного бюджету.

У Виноградові налагодили виробництво макетів ПТРК Стугна

Макети слугують на фронті в якості хибних цілей для ворога.

Найкращий   однокурсник

Цієї весни Борису Галасові виповнилося б 70.   Шостий рік   уже   його нема з нами. Безжальна недуга неймовірно рано обірвала   життя серйозного науковця, мудрого викладача, світлої , навдивовиж порядної людини. Про наукові досягнення ювіляра краще розкажуть його колеги чи послідовники, про педагогічні здобутки — колишні студенти... Мені ж хочеться відзначити куди рідкісніший і коштовніший за всі інші його дар — дар любити друзів. Безкорисно, щиро, до останнього подиху.

Завдяки сприятливим погодним умовам на Закарпатті засіяно й засаджено 75 тисяч га

Нашим аграріям уже вдалося завершити посів вівса, ярих пшениці та ячменю на площі 2,5 тисячі га, повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

На Тячівщині горів дизельний потяг

10 травня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в моторному відсіку дизельного поїзда сполучення Солотвино - Королево на залізничній станції Грушово.

На Закарпатті відзначили Міжнародний день боротьби за права інвалідів

Нещодавно Україна разом зі світовою спільнотою відзначала Міжнародний день боротьби за права інвалідів, повідомляє голова ОВА Віктор Микита.

Трьох закарпатських ковалів, які виготовляли компактні печі для військових, забирають в армію

Мистецьке об'єднання "Шпор" припиняє діяльність. Про це повідомила відома закарпатська громадська діячка та краєзнавець Ліна Дєгтярьова.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат