Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 200, 20

В Мукачівській ТГ з’явиться центр допомоги для постраждалих від домашнього насильства

Сьогодні, особливо в умовах повномасштабного вторгнення, про насильство варто говорити. На жаль, чимало людей замовчують такі моменти, бояться виносити їх назагал, але з цим потрібно боротися, - повідомляє заступник голови ОВА Віктор Іванчо.

У Мукачівському госпіталі через скарги військового пройшла перевірка представником Офісу Омбудсмана

Офіс Омбудсмана провів перевірку в Мукачівському військовому госпіталі. Про це інформує Закарпаття 24 з посиланням на телеграм-канал Омбудсмана.

У Мукачеві рятували коня із кабельного колодязя

Коня виявили робітники під час прокладання кабелю.

На Закарпатті тепер можна отримати відстрочку онлайн

Підписати контракт із ЗСУ чи отримати відстрочку. Все це на Закарпатті тепер можна робити онлайн завдяки інформаційно-довідковому порталу.

Держекоінспекція виявила в Ужгородському парку поблизу Закарпатської ОВА вирубку дерев

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що в центрі м. Ужгорода на об’єкті садово-паркового мистецтва поблизу Закарпатської обласної військової   адміністрації та поблизу площі Б. Хмельницького було скоєно рубку 8 дерев різних порід. Завдані збитки складають   2,8 мільйонів гривень.

Закарпатці можуть взяти участь у конкурсі Програми транскордонного співробітництва Польща – Україна

Закарпатці можуть податися на перший конкурс проєктних пропозицій Програми транскордонного співробітництва Польща – Україна 2021-2027 рр. до 31 серпня 2023 року.

У Тересві обвалився міст, постраждали 5 людей

24 липня о 19:00 до Служби порятунку надійшла інформація про руйнування автомобільного моста (протяжністю орієнтовно 30 м) між смт Тересва та с. Бедевля Тячівського району.

Ужгород у творчості Дмитра Креміня

2023-ій оголошено в Україні роком великого національного поета Дмитра Кременя, якому в серпні могло виповнитися 70 літ. Та ювілей відзначається без його фізичної присутності — п’ять років тому сповнилося його пророцтво, що “в цій країні довго не живуть”. Проте всі ювілейні заходи, безперечно, одухотворені воістину безсмертною силою його поетичного слова. Закарпаттю годиться шанувати славу свого сина, який саме в Ужгороді стався великим поетом. Пом’янемо його і ми, однокурсники, на щорічній зустрічі на початку серпня. Адже і ця подія набула для нас особливої ваги завдяки ліричним рядкам Дмитра...

Завершується поточний ремонт мостового переходу в селі Березово Хустського району

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпаття перевиконує обласний бюджет на 40 млн грн

Про це у ході засідання постійної комісії Закарпатської обласної ради з питань бюджету повідомив директор Департаменту фінансів Закарпатської ОВА Петро Лазар.

Розпочався ремонт дороги місцевого значення Свалява - Липча

Розпочався ремонт дороги місцевого значення на ще одному проблемному напрямку. Ідеться про автошлях О 071002 Свалява – Довге – Липча, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті з’явився унікальний продукт – виноградний напій, виготовлений за коньячною технологією

19 липня відбулася знакова подія відразу для кількох напрямків розвитку нашого краю. Разом із головою ОВА Віктором Микитою та засновником виноробної компанії «Шато Чизай» Геннадієм Гутманом відкрили коньячний завод, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

За програмою доступного кредитування «Власний дім» закарпатці можуть покращити свої умови проживання

Завдяки програмі доступного кредитування «Власний дім» закарпатці можуть покращити свої умови проживання, відремонтувати чи звести новий будинок.

22-річна закарпатка народила у салоні свого авто

Для фельдшера за шість років роботи на «швидкій», це вже стали десяті пологи «на колесах».

В Ужгороді горів магазин-веломайстерня розташований під одним дахом з супермаркетом Сільпо

18 липня о 19:42 до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу в магазині на вулиці Генерала Свободи.

Рятуючи на передовій побратимів, загинув реабілітолог з Ужгорода Володимир Вудмаска

17 липня під час ворожого обстрілу, рятуючи побратимів, загинув молодий лікар-реабілітолог, чоловік, батько двох маленьких дітей, старший солдат прикордонного загону, фельдшер відділення медичного забезпечення Володимир Вудмаска.

Заштукатурений напис на географічному центрі Європи в Діловому на Закарпатті відреставрували

Більше місяця через дощову погоду працював над відновленням історичного напису на стелі, що позначає географічний центр Європи, студент-магістр Львівської політехніки Володимир Козурак. Каже, для того, щоб якісно відновити напис, зняв 5-8 шарів цементу, штукатурки та фарби.

Закарпатські будівельники відновлюють зруйноване росіянами житло мешканців Херсонщини

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Після відпочинку на Закарпатті 60 дітей із Запоріжжя вирушили до Угорщини

Після тижневого відпочинку на Закарпатті 60 дітей із Запоріжжя сьогодні в супроводі батьків вирушили до Угорщини, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На відпочинок до Румунії відправили 25 закарпатських дітей, батьки яких воюють на фронті

Сьогодні разом із головою обласної ради Володимиром Чубірком, Надзвичайним і Повноважним Послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою та представниками організації New Strategy Center відправили на відпочинок до Констанци 25 закарпатських дітей, батьки яких захищають незалежність України на фронті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат