Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 240, 20

З Ужгородського кар’єру витягли тіло потопельника, який потонув напередодні

Чергова жертва найглибшої водойми Ужгорода - Радванського кар'єру.

Чому на Закарпатті найкращі умови для ведення бізнесу

Закарпаття вийшло в лідери в Україні щодо легкості ведення бізнесу.

Закарпатці мають почесну місію – допомогти відновитися Великоолександрівській громаді Херсонщини

Саме тому ми разом із Віктором Микитою - головою Закарпатської ОДА та моїм колегою Ігорем Шинкарюком зараз тут, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Спілкуємося із головою громади, мешканцями, будівельниками та інженерами, які проводитимуть тут ремонтні роботи.

У Середньому Водяному горіли житлові будинки

30 червня о 15:03 до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві у с. С. Водяне, що на Рахівщині.

Закарпатські підприємці можуть отримати компенсацію за витрати під час енергетичної кризи взимку

На початку цього року ми запустили програму підтримки бізнесу в умовах енергетичної кризи «Energy Help», - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Аби робота на підприємствах не зупинялася, суб'єктам господарювання доводилося купляти генератори, сонячні панелі, зарядні станції тощо.

У Великому Березному виявили несанкціонований смітник на землях комунальної власності

У ході проведення заходів із запобігання та виявлення екологічних порушень працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області на околиці смт Великий Березний виявили несанкціоноване сміттєзвалище в результаті роботи якого навколишньому природному середовищу завдано збитки, а саме забруднення ґрунтів та атмосферного повітря.

Між Ужгородом та Львовом курсуватиме новий інклюзивний електропотяг

Укрзалiзниця випустила пiсля капiтального ремонту iнклюзивний електропоїзд, що курсуватиме маршрутом «Ужгород – Львiв». Про це повiдомляє пресслужба перевiзника.

В Ужгороді горів меблевий магазин

Подія сталася на вул. О. Заньковецької в Ужгороді. На гасіння пожежі залучалося сім одиниць основної та спеціальної техніки.

У Свалявському морзі стався вибух

26 червня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про руйнування конструкцій будівлі моргу Свалявської МЛ за адресою: м. Свалява, вул. Незалежності.

Бездомним тваринам в Ужгороді робитимуть щеплення від сказу

З 3 по 14 липня в Ужгород працюватиме мобiльна команда мiжнародного благодiйного фонду “FOUR PAWS International”. Про це повiдомила Ужгородська мiська рада.

В Берегові відкриють підприємство з виробництва спортивного екіпірування

Під час зустрічі з керівництвом Берегівської міськради керівництво міжнародної компанії з виробництва гірськолижного взуття ТОВ «Техінка Груп» розповіло деталі свого наміру відкриття сучасного підприємства легкої промисловості в Берегові, про це інформує міський голова Золтан Бабяк.

На Ужгородщині розпочалися ремонтні роботи на автошляхах Чопської громади

Роботи з відновлення покриття та покращення проїзду стартували на Ужгородщині, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Мукачівщині виявили зоопарк, в якому жорстоко поводилися з дикими тваринами

У результаті проведення заходів із запобігання правопорушень щодо жорстокого поводження з дикими тваринами працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області встановили, що вже тривалий час на території приватного розважального комплексу в одному з населених пунктів Мукачівського району діяв зоопарк. У розважальному закладі в неналежних умовах утримувалися дикі тварини - гімалайський ведмідь, пума та інші тварини.

На Закарпатті триває ремонт доріг на Берегівщині та Тячівщині

На дорогах Буштинської та Батівської громад проводять ремонт.

Закарпаття продовжує підтримувати Херсонщину після російського теракту на Каховській ГЕС

Що вже зробили і над чим працюють зараз, в ефірі телемарафону розповів Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

Медзаклади «первинки» можуть подати заявку на встановлення сонячних панелей

Заклади первинної медичної допомоги Закарпаття мають можливість покращити свій матеріально-технічний стан, оновити та модернізувати інфраструктуру завдяки реалізації спільного проєкту МОЗ та Світового банку «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (HEAL Ukraine). Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

У Мукачеві водій маршрутки відмовився везти жінку з обмеженими можливостями

У Мукачеві свого часу закупили 20 автобусів марки «ISUZU» і ці автобуси спеціально пристосовані для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями.

Ще про «честь» деяких суддів

Ще 31 травня Закарпатський апеляційний суд з якогось дива скасував рішення Воловецького райсуду про поновлення на роботі незаконно звільненої головної медсестри Міжгірської райлікарні Наталії Маслей.

Для закарпатських військових кредити на придбання житла стали безвідсотковими

Житло для наших захисників тепер значно доступніше, адже кредити, видані Ощадбанком у межах державної програми «єОселя» для них, – безвідсоткові, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Тячівщині проводять ремонт доріг місцевого значення

Відновлюють покриття і забезпечують проїзд на кількох напрямках, повідомив перший заступник голови ОВА   Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат