Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10840, 20

Аналітика у блогах: "І хто кого ”розвів” у голосуванні щодо мови? Хто і кому ”кошеня”?"

Радість українських політиків із більшості після ухвалення ”мовного закону” була настільки всеохоплюючою, що вони встигли сказати чимало не надто розумних речей про ”розводняки” та кошенят.

Аналітика мовою оригіналу: Сільки Україна заробила на ЄВРО-2012

Эксперты рассказали журналисту ЛIГАБiзнесIнформ о том, что Евро-2012 позитивно отразилось на экономике, но насколько позитивно - мнения разошлись

Аналітика: Український спікер у своєму лабиринті

(мовою оригіналу) Стране не нужен Литвин. Вопреки известному лозунгу, под которым Владимир Михайлович покорял в свое время политические вершины, сейчас все выглядит именно так.

Аналітика мовою оригіналу: Розізлити президента. Технологія

Далеко не секрет, что политическая атмосфера в очередной раз явно накаляется. Почему? Вопрос, скорее, риторический. И уже давно имеет стандартные ответы. Правда, мы эти ответы категорически отвергаем. Но в любом случае они имеются.

Мова в Україні: російська чи українська (ІНФОГРАФІКА)

За статистикою кожен п'ятий громадянин України користується і українською, і російською мовами, а кожен третій вважає російську своєю рідною

Президент відзначив орденом «За заслуги» відомого закарпатського діяча

Народний депутат Сергій Мошак отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Вступаєш в УжНУ, опинишся… в ЗакДУ?

Закон про вищу освіту знову набув актуальності у Верховній Раді. Його імовірне прийняття, як свідчать експерти, неодмінно призведе до давно планованого укрупнення вузів, тобто їх об’єднання.

Аналітика: Лекарственная мафия наживается на украинцах. Правительство или в доле, или бессильно

(мовою оригіналу) Широко разрекламированная властями реформа в фармацевтике закончилась пшиком – как и следовало ожидать. Правительство и президентская администрация не сумели упорядочить ценообразование на лекарства. Поэтому их стоимость остается недоступной для большинства жителей Украины. Впрочем, искренность намерений президента Виктора Януковича и премьера Николая Азарова навести порядок в этой сфере - вызывает обоснованные сомнения.

Аналітика: Що буде з країною років через 10, якщо запрацює мовний закон регіоналів

Мовна «проблема», через котру штучно лихоманить Україну, має багато рис, що не вельми привертають до себе увагу. Значною мірою тому, що «лінгвістичний» простір, котрий намагаються врегулювати сумнозвісним законом Колесніченка – Ківалова (напрочуд вдало поіменованим нещодавно КаКа), має набагато важливіше значення, аніж статусний елемент національної гідності й тотожності.

У Перечинському районі зник літак прикордонників

Як повідомили Rionews, сьогодні у Перечинському районі під час обльоту місцевості упав літак прикордонного загону.

Аналітика від Володимира Мочарника: Покращення митної служби вже сьогодні

Неправду кажуть, що у Виноградівському районі переважають тільки швачки та працівники сільськогосподарської та переробної промисловості. Є у нас і елітний прошарок, аристократи українського народного господарства — МИТНИКИ

Атас, чупакабра! На Ужгородщині невідома істота винищила 50 кролів та 20 курей

Сьогодні вранці, 3 липня, у селі Дравці Ужгородського району мешканці одного з приватних будинків виявили мертвою практично усю домашню птицю та кролів.

Футбольна аналітика: Букмекери пророкують перемогу збірної Німеччини у півфіналі з Італією

Збірна Німеччини, на думку букмекерів, є фаворитом у другому півфіналі Євро-2012, в якому суперником німців стане Італія.

Алкогольна аналітика: Половина горілки на ринку — нелегальна

В офісі "ІТТ-менеджмент" йшлося про алковласність. Так, донедавна "Укрспирт" контролювався Юрієм Іванющенком ("Юра Єнакієвський"). Втім, він вже "не при делах". За чутками, контроль за цим сектором та за Митницею перейшов від нього до "Сім'ї". Звісно, перевірити це неможливо

Аналітика: Українські пенсіонери живуть краще, ніж радянські

Часто від батьків та колег чув думку, що ціни в СРСР були нижчі, ніж зараз.

Аналітика мовою оригіналу: Реформы как неизбежность, или Почему Украине придется стать Грузией

Начало украинской предвыборной кампании отмечено привычной повесткой дня: власть забросила в парламент очередную обманку «языкового вопроса», оппозиция — при всем очевидном нежелании подыгрывать провокаторам из ПР — вынужденно втянулась в обсуждение раскалывающей общество темы...

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 21 червня. Запрограмуйте хороший настрій вже зранку, і нехай усе задумане удасться. Підтримуйте гармонію зі своїм оточенням: не забувайте запропонувати чашечку улюбленого напою найдорожчим людям. Ранкова посмішка, аромат свіжозвареної кави і впевненість у власних силах — найлегший рецепт успішності цього дня!

Газопроводи Ужгорода і району просять передати на баланс "Закарпатгазу"

Правління ПАТ «Закарпатгаз» звернулося з листами до міського голови м. Ужгорода Віктора Погорєлова та голови Ужгородської райдержадміністрації Руслана Чорнака з проханням посприяти позитивному вирішенню питання передачі на безоплатних умовах на баланс товариства газопроводів, які наразі на цьому балансі не перебувають. Газопроводи передаються на баланс (а не у власність) товариства, залишаючись у державній чи комунальній власності.

Аналітика від сайту "Дурдом": Так кто же такие украинцы и россияне?

(мовою оригіналу) Статью напишу на русском языке, так как тут буду писать и о россиянах, так что корректнее было бы сделать этот текст понятным и для них. Сразу скажу, не нравится — ставте свою любимую двойку и не портите настроение. Спасибо.

Футбольна аналітика: «Англійці набагато слабкіше французів», але... (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Бывший нападающий киевского «Динамо» и сборной СССР Игорь Беланов на страницах издания «Спорт-Экспресс в Украине» назвал причины поражения сборной Украины в матче Евро-2012 с Францией (0:2) и рассказал, чего ждет от завтрашнего поединка «желто-синих» против Англии

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат