Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 27.06.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 27 червня. Розпочинайте вже за чашечкою свіжозвареної кави планувати корисні справи цього дня, а також майбутні вихідні. Вдало розпланований час – найперший крок до успіху в усьому, що чекає сьогодні. Пам’ятайте про гармонію з навколишнім світом, додавайте до ранкової кави позитиву і нехай усе задумане здійсниться!

Цитата дня:   Те добро, що ти зробив сьогодні, люди часто забувають завтра.
Все одно роби добро.   (Матір Тереза)


27 червня 2013 року в Ужгороді температура повітря 19-20°. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.
Народний прогноз погоди
: 27 червня відзначається день пам'яті святого пророка Єлисея. Наші пращури боялися дощу в цей день, оскільки він обіцяв ще сім неділь негоди. Прогнозувати погоду у цей день могла і риба: якщо вона грає в річці - вночі може бути гроза.



За православним календарем 27 червня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Георгій, Єлисей, Йосип, Методій, Мстислав, Микола, Нифонт і Юлита (Улита, Иулитта).


Сьогодні також:
• Всесвітній день рибальства
• Росія: День молоді



Цей день в історії

1871 — ієна стала новою грошовою одиницею Японії
1905 — почалося збройне повстання моряків на броненосці «Князь Потьомкін Таврійський».
1929 — в нью-йоркських лабораторіях Белла була продемонстрована система передачі повнокольорового телезображення
1931 — у США винахідник Ігор Сікорський отримав патент на винахід першого вертольота



Що сьогодні ы на вихідних буде в Ужгороді та краї

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
27 червня — концерт заслуженого академічного Закарпатського народного хору з програмою «Бал у Старому селі». Поч. о 21.30.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Фантом
27 червня — «Атмосферно-експериментальний вечір». Поч. о 19.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 27 червня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00, 14.20, 16.40, 19.00, 21.20 та   23.30.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка словацького архітектора Людвига Оелшлегера.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вас переслідуватимуть спокуси на кожному кроці. Намагайтеся уникати спілкування з незнайомими людьми. На роботі вам слід проявити обережність і не ділитися своїми планами з колегами. У другій половині дня будьте уважні при роботі з документацією та цінними паперами. Зважуйте кожен свій крок і дійте раціонально. Вільний час присвятіть спілкуванню з коханою людиною.
Телець. Перша половина дня буде вдалою для вирішення будь-яких фінансових питань. Під час переговорів проявляйте стриманість і дотримуйтесь правил ділового етикету. Сьогодні ваше вміння переконувати і раціональність суджень дозволять досягти вигідної угоди. У другій половині дня вам доведеться допомогти колезі. Ваш професійний досвід буде відзначений з боку керівництва.
Близнюки. Ваші сумніви можуть призвести до фінансових труднощів. Сьогодні все залежить від вашої рішучості і активності. Нові партнери можуть висунути додаткові вимоги, які для вас є невигідними. Намагайтеся не поступатися своїми позиціями і знайдіть логічні аргументи на свою підтримку. Увечері вам слід раніше лягти спати, щоб відновити сили свого організму.
Рак. Сьогодні на вас чекає активний і насичений день. Боротьба з недоброзичливцями принесе чудовий результат. Ви отримаєте вигідну пропозицію, яка принесе фінансовий прибуток. У другій половині дня наведіть порядок у документації, щоб не мати проблем із керівництвом. Намагайтеся обмежити спілкування з людьми, які вас просять про допомогу. Увечері займіться відновленням свого організму і омолоджувальними процедурами.
Лев Вам слід приділити своїй зовнішності більше часу та уваги. Результат зустрічі з важливою особою залежатиме від вашої чарівності й уміння справити потрібне враження. Не варто підкреслювати свої переваги, вам краще перейнятися проблемами співрозмовника. У другій половині дня вам доведеться боротися за місце під сонцем. Випередивши колег, ви отримаєте заступництво керівництва і додатковий прибуток.
Діва. Сьогодні ваші думки будуть спрямовані в романтичному напрямку. Намагайтеся виконати поставлені завдання вчасно, інакше на вас чекає несхвалення з боку начальства. У другій половині дня переговори з партнерами можуть затягнутися, і вам доведеться затриматися на роботі. Не варто приймати однозначних рішень, обставини можуть змінитися не на вашу користь. Увечері вас чекає романтичний сюрприз від коханої людини.
Терези Намагайтеся вирішити всі важливі справи в першій половині дня. Вас підтримають колеги і допоможуть досягти потрібного фінансового результату. У другій половині дня непередбачені обставини порушать ваш робочий розпорядок. Утримайтеся від поїздок і переміщень по місту. Вільний час краще використовувати для завершення важливих справ. Підняти настрій вам допоможе спілкування з коханою людиною.
Скорпіон Сьогодні ви будете в центрі уваги колективу. Особливо вдалими будуть публічні виступи та агітаційна діяльність. Вам вдасться зробити те, що раніше не виходило. Нові союзники будуть зацікавлені у збільшенні прибутку. Спільна робота з партнерами буде плідною і принесе великий дохід. Увечері відвідайте друзів і подбайте про цікавий відпочинок у гарній компанії.
Стрілець. Перша половина дня принесе успіх співробітникам торгівлі та фінансистам. Вам слід проявляти ініціативу, щоб отримати швидкий результат. Не варто реагувати на критику на свою адресу. Заздрісники і конкуренти спробують вас збити з істинного шляху. Все, що ви сьогодні встигнете зробити, принесе стабільну фінансову вигоду. Присвятіть вечір романтичній вечері з коханою людиною.
Козеріг Перша половина дня буде успішною для будь-яких справ, пов'язаних із фінансовою діяльністю. Відкриття свого бізнесу або реєстрація підприємства принесуть велику вигоду. У другій половині дня вам слід довіряти тільки своєму внутрішньому голосу. Не сумнівайтеся у своїх силах, дійте швидко і рішуче. Увечері вам слід уникати гучних місць, краще насолодитеся спогляданням природи.
Водолій. Вам варто замислитися над своєю поведінкою в колективі. Не варто критикувати інших, погляньте тверезо на свої недоліки. У другій половині дня вам слід обговорити свої плани з керівництвом. Постарайтеся відмовитися від своєї стандартної поведінки в конфліктній ситуації. Проявивши витримку і винахідливість, вам набагато швидше вдасться залагодити виниклу проблему.
Риби Сьогодні на вас чекають важкі переговори, які можуть призвести до розриву ділових стосунків. Не варто піддаватися на провокації, краще займіть позицію спостерігача. У другій половині дня вам слід прислухатися до поради досвідченого фахівця. Діючи самотужки, ви пропустите можливість отримати прибуток. Увечері вам не варто вирушати в місця масового скупчення людей, краще залишитися вдома.



А зараз — усміхніться :)


Гроші - зло. Не в грошах щастя. Хто духом сильний - той і багатий ...
Чим би ще себе заспокоїти, поки зарплату не дали?


- Досить пити!
- А я не п'ю ... Я дезінфікую душевні рани.


Дівчині потрібно три речі: любов, щоб бути слабкою, алкоголь, щоб бути сильною і хороший друг, щоб підняти її, коли перші дві валять з ніг.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат