Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 26.06.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 26 червня. Під акомпанемент улюблених мелодій у супроводі аромату свжозвареної кави розпочинайте новий день. Нехай навколо буде якомога більше позитивних людей, речей і корисних справ. Гармонійного прокидання й бажаної активності вам у середу!

Цитата дня:   Все найпотрібніше і найцінніше ти завжди носиш в собі, все решта - декорації.   (Ельчин Сафарлі "Мені тебе обіцяли")

26 червня 2013 року в Ужгороді температура повітря 15-19°. Сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим.
Народний прогноз погоди
: У цей день вшановується пам'ять мучениці Акелини (Акулини). У народі цей день називали: Акулина Гречишниця (у цей час сіють гречку), Акулина - Криві огірки (у цей час ще можна сіяти огірки, але красивими вони вже не будуть). З Акулини лютують мошки, комарі, г'едзі, мухи. "Мошкара товчеться колами - на хорошу погоду". Наші пращури вечором 26 червня слідкували за місяцем: якщо він у білому колі, то буде дощ. Кінець "горобиним ночам". У цей час зацвітає барбарис.


За православним календарем 26 червня ІМЕНИНИ відзначають Килина, Олександр, Андрій, Андроник, Ганна, Антипатр, Антонина, Данило, Диодор, Дмитро (Димитрий), Евстратий, Іван (Іоанн), Левкусия, Пелагія (Пелагия), Сава, Трифиллий і Яків (Иаков)


Сьогодні також:
• Міжнародний день у підтримку жертв катувань
• Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотиками й їхнім незаконним оборотом


Цей день в історії

1919 — вийшов перший номер газети «Нью-Йорк Дейлі Ньюз»
1925 — прем'єра в Голлівуді фільму Чарлі Чапліна «Золота лихоманка»
1940 — Радянський уряд передав румунському посланцю в Москві заяву з вимогою передачі Бессарабії Радянському Союзу. Цей ультиматум Румунія прийняла 28 червня
1940 — у Радянському Союзі введено восьмигодинний робочий день, семиденний робочий тиждень і кримінальна відповідальність за спізнення на роботу понад 21 хвилину



Що сьогодні ы на вихідних буде в Ужгороді та краї

Невицьке, Ужгородський район
26 червня — «Літературне бомбардування».

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 27 червня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00, 14.20, 16.40, 19.00, 21.20 та   23.30.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка словацького архітектора Людвига Оелшлегера.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.


Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Перша половина дня буде вдалою для початку нової співпраці та укладення договорів. Вам слід проявити активність і наполегливість у діалозі з партнерами. Саме від вашої переконливості залежить результат співпраці. Намагайтеся говорити з людьми так, щоб не зачепити чуже самолюбство. У другій половині дня у вас можуть виникнути складнощі з керівництвом, пов'язані з зайвою емоційністю.
Телець. Сьогодні вам слід сконцентруватися на важливій цілі. Прагніть досягнення кращого результату і орієнтуйтеся на тих, хто досяг більшого успіху, ніж ви. У другій половині дня на вас чекає конфліктна ситуація в колективі. Не варто піддаватися емоціям, будьте розсудливими. Якщо людина приносить вам вигоду, але ваші моральні принципи розходяться, не варто розривати стосунки
Близнюки. Сьогодні вам слід уникати конфліктів і відмовитися від суперечок і провокацій. Стосунки з новими партнерами принесуть багато клопоту. Намагайтеся стримувати свої почуття і не критикувати колег. Взявши на себе відповідальність за виконання важливого завдання, ви зможете отримати вигоду. У другій половині дня уважно читайте документи, які ви підписуєте.
Рак. Вранці на вас чекає приємний романтичний сюрприз від невідомої особи. Всі розпочаті цього дня справи принесуть довгострокову співпрацю і стабільність. Ваші недоброзичливці будуть публічно покарані керівництвом. Вам слід уникати розбіжностей із колегами, щоб ніхто не перешкоджав досягненню мети. Вільний час присвятіть приємному спілкуванню з цікавими для вас людьми
Лев Вам слід відмовитися від амбіцій, щоб отримати потрібне рішення від впливової особи. Постарайтеся перейнятися проблемами співрозмовника, щоб завоювати довіру і прихильність. У другій половині дня остерігайтеся розголошення конфіденційної інформації, яка може підірвати ваш авторитет. Ваші конкуренти створять неприємну ситуацію, з якої вам вдасться вийти лише за допомогою підтримки керівника.
Діва. Сьогодні вам варто сконцентруватися на реалізації своїх планів. Використовуйте всі доступні засоби і зв'язку, щоб досягти своєї мети. Звернувшись по допомогу до авторитетної особи, ви прискорите потрібний вам процес. Відмовтеся від спілкування з людьми, які вас дратують. Займіться самоосвітою і вдосконаленням своїх професійних навичок.
Терези Сьогодні вам доведеться боротися з власною лінню і усувати її наслідки. Не варто відкладати рутинну роботу, виконуйте все в належний час. У другій половині дня вам доведеться надати послугу і виконати прохання керівника. Не слід розголошувати інформацію, з якою вас ознайомлять. Заздрість колег може спровокувати неприємну ситуацію.
Скорпіон День буде вдалим для тих справ, які ви давно не могли реалізувати. Постарайтеся сконцентруватися на важливій цілі і докласти всіх можливих зусиль. У другій половині дня вас підтримає впливова особа, яка зробить великі інвестиції у ваш проект. Намагайтеся провести, якомога більше зустрічей, сьогодні для вас будуть відкриті всі двері. Увечері поговоріть з близьким другом, щоб отримати потрібну підтримку.
Стрілець. Вранці може виникнути конфліктна ситуація в транспорті або по дорозі на роботу. Намагайтеся не псувати настрій ні собі, ні іншим. Стосунки з колегами будуть напруженими, тому не варто розраховувати на обіцяну допомогу. Проявіть терпіння і поблажливість у спілкуванні, щоб підвищити свій авторитет. Вільний час присвятіть релаксації і духовним практикам.
Козеріг Сьогодні на вас чекає успіх у торгівлі і фінансових справах. Не пропустіть свій шанс, дійте рішуче і сміливо. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію про конкурентів. Дійте негайно, щоб посісти вигідне положення. На вас чекає прибуток від додаткового джерела доходів. Сьогодні покупка техніки чи автомобіля буде досить вдалою і вигідною.
Водолій. Намагайтеся не вступати в конфлікт із керівництвом, інакше на вас чекають збитки. У другій половині дня на вас чекає важлива зустріч. Слідкуйте за поведінкою співрозмовника і його справжніми намірами та пріоритетами. Важливі папери підписувати не варто, існує необґрунтований ризик. Увечері постарайтеся розслабитися і заспокоїти нервову систему.
Риби День принесе удачу в юридичних справах і вирішення конфліктних ситуацій. Вам слід прийняти запропоновану допомогу від впливової особи. Будьте раціональними, думаючи про прибуток, а не про свої амбіції. У другій половині дня вас можуть втягнути в інтригу. Відмовтеся від будь-яких авантюр і ризикованих дій. Вільний час присвятіть відновленню свого організму.




А зараз — усміхніться :)


Йду я по пустелі, раптом на зустріч білий ведмідь, беру його за роги і мордою об асфальт, а він гад через колгоспні буряки і бігом в ліс.


Молода кореспондентка газети "Пірсинг", у якої кільця стирчать із всіх видимих місць, на вулиці ловить мужика й задає йому питання:
- Скажіть, чим найкраще притягти до себе жінку?
мужик:
- Не знаю як інших, але тебе краще всього магнітом!


- Дівчино, а скільки Ви важите?
- Не скажу!
- Ну скажіть хоча б перші три цифри.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат