УжНУ підвищив свій показник   у рейтингу університетів

28.06.2013 14:06 ПОДІЇ

Новації, запроваджені в УжНУ після приходу нового керівництва, вже дають перші результати. Університет увійшов до першої 50-ки академічного рейтингу вищих навчальних закладів у Топ-200 вишів України. Відповідний рейтинг днями опублікували видання «Дзеркало тижня» та інформаційний портал «Освіта.ua». Порівняно з минулим роком УжНУ піднявся на 3 сходинки.


Методика рейтингу прагне використовувати міжнародні принципи ранжирування університетів і передбачає проведення порівняльного аналізу досягнень вищих навчальних закладів різних типів на основі кількох універсальних критеріїв.

Разом із тим до згаданого рейтингу є ряд серйозних питань у більшості вишів України, оскільки на місце в ньому впливає багато суб’єктивних факторів і лише кілька об’єктивних.

Основним рейтингом діяльності університетів є офіційний рейтинг Міністерства освіти і науки України з понад 100 об’єктивними показниками роботи вищих навчальних закладів.

Нагадаємо, що минулого року в цьому рейтингу ЗакДУ посів 4-те місце, УжНУ — 26-те, а Мукачівський державний університет — останнє в державі.

Наразі чекаємо результатів рейтингу 2013 року.      

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат