Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 25.06.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 25 червня. Смачної вам кави в улюбленій філіжанці й хороших співрозмовників до неї. Нехай ранок буде гармонійним і легким, а всі справи корисними й цікавими. Бадьорого прокидання!

Цитата дня:   Самотність немає жодного відношення до того, багато у нас знайомих чи мало.     (Е. М. Ремарк "Чорний обеліск")

25 червня 2013 року   в Ужгороді температура повітря вдень 22-24°, Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З самого ранку йтиме дощ із грозою, під вечір його змінить дрібний дощ.
Народний прогноз погоди
: 25 червня відзначається день пам'яті преподобних Петра Афонського і Онуфрія Великого. У народі цей день часто називали Петро Поворот, оскільки з Петра Афонського сонце на зиму, а літо на спеку повертає. У минулі часи було прийнято сіяти в цей день до обіду якесь біле зерно, а після обіду - чорне (гречку). Виконання цього правила гарантувало успіх. У цей день випадають великі роси. Наші пращури примітили, якщо дощ йде маленькими краплями - буде йти довго.



За православним календарем 25 червня ІМЕНИНИ відзначають Оксентій, Андрій, Ганна, Арсеній, Вассиан, Зинон, Іван (Іоанн), Іона, Ираклемон, Онуфрій, Пафнутій, Петро, Степан (Стефан), Тимофій, Феофіл і Юліан (Иулиан).


Цей день в історії

1857 — Вийшла друком збірка віршів французького поета Шарля Бодлера «Квіти зла».
1863 — сьоґун Токуґава Іемоті наказав вигнати з Японії всіх іноземців.
1872 — В Німеччині заборонена діяльність Ордена єзуїтів.
1878 — Почався Берлінський конгрес, що підтвердив незалежність Чорногорії, Сербії і Румунії.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Доміон»
До 27 червня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00, 14.20, 16.40, 19.00, 21.20 та   23.30.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка словацького архітектора Людвига Оелшлегера.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Персональна виставка Ярослава Ціко (Росія) «Енергія Карпат».
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День буде складний і напружений, намагайтеся уникати конфліктів. Нерозуміння з боку колег може порушити ваші плани. У другій половині дня намагайтеся уникнути розмови з керівництвом. Вам слід звернутися по допомогу до більш досвідченого співробітника, щоб уникнути неприємних наслідків. Увечері займіться благоустроєм будинку, чистота і порядок вам необхідні.
Телець. Перша половина дня буде насичена спілкуванням із людьми, які вас гнітять. Вам слід поступитися співрозмовнику, щоб отримати потрібний результат. Проявіть наполегливість у розмові з керівництвом, щоб отримати більший прибуток. Вільний час присвятіть вирішенню сімейних питань. Приготуйте смачну вечерю, щоб здивувати домочадців і отримати приємні емоції від спілкування.
Близнюки. Сьогодні вам доведеться стати мимовільним учасником чужих інтриг. Не варто боротися за справедливість, захищайте в першу чергу свої інтереси. У другій половині дня на вас чекає спілкування з конкурентами. Постарайтеся знайти компромісне рішення, щоб зберегти прибуток. Порада від впливової особи змусить вас змінити свої плани. Вчіться на чужих помилках, тоді ви отримаєте потрібний результат із меншими втратами.
Рак. Сьогодні вам доведеться стати мимовільним учасником чужих інтриг. Не варто боротися за справедливість, захищайте в першу чергу свої інтереси. У другій половині дня на вас чекає спілкування з конкурентами. Постарайтеся знайти компромісне рішення, щоб зберегти прибуток. Порада від впливової особи змусить вас змінити свої плани. Вчіться на чужих помилках, тоді ви отримаєте потрібний результат із меншими втратами.
Лев Сьогодні вам доведеться стати мимовільним учасником чужих інтриг. Не варто боротися за справедливість, захищайте в першу чергу свої інтереси. У другій половині дня на вас чекає спілкування з конкурентами. Постарайтеся знайти компромісне рішення, щоб зберегти прибуток. Порада від впливової особи змусить вас змінити свої плани. Вчіться на чужих помилках, тоді ви отримаєте потрібний результат із меншими втратами.
Діва. Ви сьогодні будете в центрі уваги. Ваша інноваційна пропозиція буде відзначена керівництвом і гідно винагороджена. Намагайтеся зачепитися за будь-яку можливість, щоб поговорити про підвищення. Будь-які розпочаті сьогодні справи принесуть фінансову вигоду. Увечері зробіть романтичний сюрприз коханій людині, адже ви давно не приділяли уваги особистому життю.
Терези Перша половина дня буде вельми вдалою для підписання важливих документів і задоволення прохань. Вам не слід довіряти людям, які нав'язливо пропонують свою підтримку. Загострення стосунків із недоброзичливцем може призвести до розголошення конфлікту в робочому оточенні. Намагайтеся контролювати свої емоції. Вільний час присвятіть прогулянці на свіжому повітрі
Скорпіон Сьогодні на вас чекає важлива зустріч з особою, яка змінить ваше життя. Проявіть м'якість і ввічливість у спілкуванні, намагайтеся приховати свої недоліки. Ви отримаєте більший прибуток, якщо зможете переконати партнера в перевагах роботи з вами. Не варто відволікатися на дрібниці, виконайте одне найважливіше для вас завдання. Вільний час присвятіть відпочинку в незвичайному місці.
Стрілець. Сьогодні на вас чекає розчарування у дружбі. Ніколи не варто змішувати робочий інтерес і дружню прихильність. Не варто давати другий шанс людині, яка вчинила нечесно і підвела вас. Вам слід розраховувати тільки на свої сили і професійний досвід. Ви зможете вийти зі скрутної ситуації, якщо проявите жорсткість у рішенні, віддавши пріоритет матеріальній вигоді.
Козеріг Вранці випадкова зустріч і збіг обставин дозволять вам укласти вигідну і перспективну угоду. Думайте тільки про свої інтереси, не варто тягнути за собою слабких. Жалість і доброта - це якості, які гальмують ваш успіх. Відмовившись від співпраці з даремними людьми, ви отримаєте додаткові можливості й привілеї. Вільний час присвятіть самоосвіти і читанню мотивуючої літератури.
Водолій. Вранці випадкова зустріч і збіг обставин дозволять вам укласти вигідну і перспективну угоду. Думайте тільки про свої інтереси, не варто тягнути за собою слабких. Жалість і доброта - це якості, які гальмують ваш успіх. Відмовившись від співпраці з даремними людьми, ви отримаєте додаткові можливості й привілеї. Вільний час присвятіть самоосвіти і читанню мотивуючої літератури.
Риби Сьогодні вам варто стежити за своїми словами. Ви можете спровокувати серйозний конфлікт у колективі, висловлюючи критику на чужу адресу. У другій половині дня вам вдасться підвищити свій авторитет в очах керівництва. Впровадження нових технологій в робочий процес принесе додатковий прибуток. Увечері вам краще залишитися вдома і провести час у вузькому сімейному колі.




А зараз — усміхніться :)


Чоловік дружині:
- Давай свій пароль від "Контакту" і йди спати.
- Якщо я дам пароль, то спати не піду!
- Чому?
- Я не хочу померти уві сні!



У кожній жінці живе стерво, дура, відьма, ангел і прекрасна принцеса! Так що хлопці, пам'ятайте, що розбудите, то й отримаєте!


Я, звичайно, не досконалість ... Але шедевр ще той!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат