Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 10820, 20

Закарптцям розкажуть про вплив казки на дитячу свідомість

Вперше на Закарпатті для всіх охочих відбудеться семінар, участь у якому візьмуть дитячі письменники та психологи. Організатори заходу стверджують, що “несвідому частину колективної душі народу відображено в фольклорі, зокрема, казках. В цьому колективному несвідомому є чоловічі і жіночі фігури – це представники ідей добра або зла,   персонажі, наділені надзвичайними здібностями, чеснотами, здатні боротися за ідеї, носіями яких ці герої є”.  

Українські та румунські експерти оцінювали якість води річки Тиса

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, 08 серпня 2012 року було проведено спільні відбори проб води р. Тиса в районі історичного моста Солотвино – Сігет Мармацієй, а також планові відбори проб води транскордонної р.Тиса в створах Ділове/Валя Вішеулуй та Тячів/Течеу.

Закарпатців просять дотримуватись правил пожежної безпеки

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області звертається до мешканців області
У зв`язку з настанням у Закарпатті тривалого періоду сухої та спекотної погоди, зростає загроза виникненню пожеж у лісових масивах, сільгоспугіддях, на небезпечних об’єктах тощо. З метою запобігання виникненню пожеж Держекоінспекція у Закарпатській області закликає мешканців області дотримуватись правил пожежної безпеки.

Доброго ранку, любі читачі!

З початком нового тижня вас! Саме зараз, коли на вулиці прохолодно, ви можете оцінити тепло офісу, домівки! А загалом бажаємо, аби завжди було тепло на душі! Нехай запашна кава та обійми коханої людини вас зігрівають! :)

Головна освітянська газета України назвала Вегеша антиректором

Офіційне видання Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Освіта України» назвала екс-очільника УжНУ Миколу Вегеша антиректором. Газета опублікувала розслідування з приводу роботи ректора з виснов­ком про «доведення провідного ВНЗ регіону до майже повного занепаду».

Ніколайчук не впорався?

В. о. ректора УжНУ проводить кадрові розбірки і видає зарплату кредитом.

Начальник УБОЗу у Закарпатті продовжує працювати

Останніми днями певні закарпатські Інтернет-видання поширили інформацію про звільнення начальника УБОЗу УМВС України у Закарпатській області Івана Немеша. ЗМІ запевняли, що це вже доконаний факт.

В області найбільше подорожчали вода й пасажирський транспорт

Зокрема, тарифи на водопостачання зросли на 9, 2 %, водовідведення — на 8,7 %.

Сліди війни під ногами...  

Мешканець села Сюрте Ужгородського району 6 серпня виявив на власному обійсті цілий арсенал боєприпасів часів Другої світової війни. Піротехніки МНС   вилучили, а потім і знешкодили небезпечну знахідку на військовому полігоні.

Лише 43,5 % закарпатських   медалістів підтвердили   на тестуванні свої відзнаки

Тобто менше половини «золотих» і «срібних» медалістів зуміли підтвердити свої відзнаки під час проходження ЗНО.

Доброго ранку, любі читачі!

Бажаємо радості від усього, не засмучуйтеся, якщо щось не так. Бажаємо цікавого дня, веселих пригод і приємного вечора! А також - драйвових вам вихідних! А наразі — смакуйте запашну каву з Rionews. :)

В Ужгороді УБОЗівця жорстоко побили бітами

Сьогодні 9 серпня вночі в чергову частину Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те,   що незнайомі особи в місті Ужгород по   вулиці Руданського, нанесли   тілесні ушкодження працівнику управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Закарпатській області.

Аналітика від Сергія Висоцького: Жорстокі вибори, або Про що свідчить список Партії регіонів

(мовою оригіналу) Съезд и предвыборный список регионалов показали, что группа Фирташа - Левочкина потерпела тактическое поражение, а удел Тигипко - участие в ТВ-шоу

Аналітика: Чому Кличко відмовився від опозиції

(мовою оригіналу) Три партии лидерского типа очень сложно слить в одну, но сотрудничать и противодействовать влиянию административного ресурса они просто обязаны.

Аналітика від Олександра Прогнімака: Передісторія об'єднання слов'ян

(мовою оригіналу) Доктор философии в области права Александр ПРОГНИМАК:   Многие ученые считают, что история формирования славян как макроэтноса восходит к началу эпохи бронзы. По археологическим данным процесс формирования раннеславянского этноса прослеживается с XV в. до н.э.

Аналітика від Медведчука: "Ющенко и Балоге надо уже серьезно готовиться к ответу за свои деяния"

"Изменения, происшедшие с Виктором Медведчуком за последние годы – разительные. Он стал заметно эмоциональней – открытая жестикуляция, быстрая речь пришли на смену каменному лицу и отчеканенному каждому слову". (Виктор Шлинчак, Юлия Лымарь, «Главком»)

Аналітика федералізації: Україну розкладують на частини

Лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук приступив до реалізації ідеї переходу України до федеративного устрою. Про це пише газета Комерсант-Україна.

Аналітика мовою оригіналу: ФІФА і корупція, або Землетрус у світовому футболі

ФИФА – коррумпированная организация. То, о чем раньше можно было только догадываться, теперь подтверждается материалами швейцарского суда. «Вечный» президент футбольного союза Жоао Авеланж (Joao Havelange) и его бывший зять Рикардо Тейшейра (Ricardo Teixeira) в течение многих лет получали взятки от одной маркетинговой фирмы.

Аналітика мовою оригіналу: Що приніс візит Путіна

Приезд президента России Владимира Путина может растопить лед в наших отношениях, уверяют эксперты. По мнению политолога Сергея Тарана, у российского президента есть личная заинтересованность в этом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат