Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 03.07.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 3 липня. Відпускайте думки у вільне плавання й не завантажуйте їх поганими емоціями. Нехай ранок буде світлим і затишним, кава смачною, а співрозмовники приємними. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених емоцій і нехай усе задумане здійсниться. Гарного дня!

Цитата дня:   Жінки, яких я знав, вони були начебто ось цієї склянки води.
А ти - океан.   ( Джонатан Керрол "Білі яблука")


3 липня в Ужгороді температура повітря 25-27°. Тих, що люблять дощ, чекає розчарування - в Ужгороді на небі цього дня не буде жодної хмаринки. Без опадів.
Народний прогноз погоди
: У цей день вшановується пам'ять священномученика Мефодія, єпископа Патарського. У народі цей день називали Павутинним, тому що погоду "прогнозував" павук. Якщо в цей день він не розкидає павутину - буде дощ або буря. А якщо знову плете павутину - зміна погоди на краще. Дуже часто цей день буває дощовим, з грозою. Дощ у цей день міг передбачати не лише павук. Якщо мурахи ховаються в купу - можна очікувати на сильний вітер, дощ, грозу: жаби в траву виповзають - також слід чекати на дощ.



За православним календарем 3 липня ІМЕНИНИ відзначають Андрій, Аристоклий, Панас, Африкан, Гліб, Гурій, Димитриан, Єлисей, Іван (Іоанн), Інна, Каллист, Крискент, Лазар, Левкий, Лука, Методій, Мина, Наум, Пинна, Римма, Студій, Фома.


Сьогодні також:
В Алжирі і Білорусі святкують День незалежності


Цей день в історії

1886 — Карл Бенц з Мангейму зробив перший у світі виїзд на автомобілі власної конструкції, досягнувши швидкості 16 км/год
1928 — у продажу з'явилися перші телевізори
1936 — у СРСР створена Державна автоінспекція (ДАІ)
1942 — після 250-денної оборони радянські війська за наказом Ставки залишили Севастополь і відійшли до бухт Стрілецької, Камишевої, Козачої і на мис Херсонес. В боротьбі за Севастополь німецькі сили втратил до 300 000 осіб вбитими і пораненими.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 4 липня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00, 14.10, 20.10 та 22.20. «Істальгія». Поч. о 16.20 та 18.20.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка словацького архітектора Людвига Оелшлегера.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Ваше впертість і бажання відстояти свою позицію будь-яким способом може привести до втрати фінансів. Намагайтеся уникати розбіжностей із колегами. Займіться побудовою планів і аналізом своїх помилок. У другій половині дня намагайтеся контролювати свої емоції, інакше ви спровокуєте серйозний конфлікт. Увечері вам краще залишитися вдома.
Телець. Сьогодні вам слід приділити більше уваги своїй зовнішності. На вас чекає важлива зустріч, підготуйтеся до неї, як слід. Дізнайтеся більше інформації про своїх партнерів, щоб отримати потрібний результат на переговорах. У другій половині дня уникайте розмови з керівництвом, можуть спливти ваші недоліки. Вільний час проведіть з коханою людиною.
Близнюки. Відмовтеся від участі в колективній змові. Краще бути білою вороною серед колег, ніж потрапити в немилість до керівництва. Вам слід уважно читати документи, які ви підписуєте. Ваш друг попросить про послугу, яка може вас скомпрометувати. Не слід підривати свій авторитет, краще відмовтеся у ввічливій формі.
Рак. Сьогодні ваші заслуги відзначать колеги. Впровадження нових технологій допоможе оптимізувати робочий процес. Намагайтеся враховувати інтереси своїх партнерів, щоб зберегти співпрацю. У другій половині дня вам варто відмовитися від робочих поїздок. Вільний час присвятіть вирішенню сімейних питань.
Лев Ваші амбіції можуть зіпсувати стосунки з керівництвом. Не варто ділитися своїми ідеями з колегами. Робіть все так, щоб про ваші досягнення ніхто не знав до завершення процесу. У другій половині дня на вас чекає зустріч з людиною із минулого. Не варто розраховувати на вигоду від співпраці з партнерами, які вас підвели раніше.
Діва. Вам слід поділитися своїми ідеями та планами з керівництвом. Обговорення з колегами нової інформації дасть можливість випередити конкурентів. Намагайтеся оцінювати ситуацію раціонально, не варто довіряти ілюзіям. У другій половині дня вам доведеться ухвалити важливе рішення. Щоб уникнути помилок, порадьтеся з досвідченими колегами.
Терези Відмовтеся сьогодні від походу в бюрократичні інстанції. Ви можете втратити багато часу, так і не отримавши ніякого результату. У другій половині дня на вас чекає вигідна пропозиція від нових партнерів. Не варто поспішати приймати рішення, у вас недостатньо потрібної інформації. Увечері сходіть куди-небудь із друзями, щоб відволіктися від роботи.
Скорпіон У першій половині дня вам слід навести порядок у робочій документації. Ви отримаєте важливу інформацію, яка дозволить отримати швидкий прибуток. У другій половині дня вам слід проявити жорсткість у спілкуванні з партнерами. Досягнуті угоди будуть виконані, якщо вам вдасться схилити співрозмовника на свій бік. Увечері вам варто обговорити свої плани з близьким другом
Стрілець. Сьогодні вам складно буде знайти правильне рішення. Змова колег за вашою спиною завдасть несподіваних складнощів. Не варто ні з ким обговорювати своє рішення. Дійте швидко і таємно, тоді вам вдасться здобути перемогу. Вільний час присвятіть відновлення свого організму і омолоджувальним процедурам.
Козеріг У першій половині дня на вас чекає важлива зустріч. Результат переговорів залежатиме від вашого вміння викликати довіру у співрозмовника. Намагайтеся діяти рішуче і швидко, не залишаючи партнерам часу на роздуми. У другій половині дня ви отримаєте додатковий прибуток. Приділіть увагу своїй коханій людині, запросивши на романтичну вечерю.
Водолій. Перша половина дня принесе розбіжності в робочому колективі. Вам не слід підтримувати жодну зі сторін. Постарайтеся виступити миротворцем, щоб зберегти свій авторитет. У другій половині дня на вас чекає важлива зустріч. Проявіть м'якість і поступливість, щоб укласти угоду і зберегти стабільність партнерських стосунків.
Риби Сьогодні на вас чекає контакт із безліччю нових людей. Вибираючи партнерів, звертайте увагу на особисті якості. Пам'ятайте, що дуже часто люди видають бажане за реальне. Ваше вміння розбиратися в людях допоможе зробити правильний вибір. Вільний час присвятіть спілкуванню з родичами, влаштувавши звану вечерю.



А зараз — усміхніться :)


Кажуть, що багато жителів Туреччини і Єгипту хочуть побувати в Україні, щоб, нарешті, побачити, ДЕ Ж УКРАЇНЦІ ТАМ ВТОМЛЮЮТЬСЯ, ЩОБ ПОТІМ ТАК ВІДПОЧИВАТИ?!?


- Як визначити що Ви тримаєте в руках: кота чи кішку?
- А Ви киньте її на землю! Якщо побіг - то кіт, а якщо побігла - то кішка.


- Як вас звати?
- Василь.
- Діти є?
- Так, син Василь і дочка Василина!
- А тварини вдома є?
- Кіт Васька!
- На жаль, ми не можемо вас взяти на посаду креативного менеджера ...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат