Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7720, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 8 листопада. Нехай ваш ранок буде гармонійним, а ранкова прохолода приємно бадьорить і налаштовує на корисні справи. Приймайте з легкістю і віддавайте зі щастям. Порцією смачної кави також не гріх поділитися з бажаними співрозмовниками. Гарної вам п’ятниці!

Закарпатгаз інформує про планово-технічне обслуговування

Планове технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання здійснюється відповідно до «Положення про технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02.10.1997р. за №451/2255 і включає в себе комплекс робіт з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання, що виконується підприємством з газопостачання та газифікації згідно з затвердженим графіком робіт.

ДАІ виявила майже 400 порушень у пасажирських перевезеннях

Декілька днів назад при проведенні заходів «Перевізник зима-2013» інспекторами Державтоінспекції із залученням спеціалістів діагностичної лабораторії відпрацьовувався Іршавський район. У одному із сіл правоохоронці зупинили мікроавтобус марки «Volkswagen». У салоні автобуса на 11-ти пасажирських місцях розмістилося 13 пасажирів. У ході подальшої перевірки працівники ДАІ з'ясували, що цей транспортний засіб був самовільно переобладнаний власником з вантажного на пасажирський з грубими порушеннями.

8 років позбавлення волі з конфіскацією майна отримали злочинці за розбійний напад на підприємців

Прокуратурою в судовому засіданні доведено вину учасників організованої злочинної групи (двох закарпатців та одного мешканця Кіровоградщини) у підготовці до вчинення розбійного нападу на підприємців, яких в подальшому, вироком Хустського районного суду засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

В Ужгороді горіли одразу дві іномарки

Вчора вночі в Ужгороді горіли Skoda Octavia та Audi A6.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 7 листопада. Запам’ятовуйте яскраві миті протягом дня і не переймайтеся через дрібниці. Успіх обов’язково знайде вас, якщо не будете лінуватися й вже зранку запрограмуєте себе на позитив. Запрошуйте до кавування бажаних співрозмовників і нехай сьогодні усе вдається!

Твори Віктора Вазарелі представлять в Ужгороді

8 листопада 2013 р. у Мистецькому центрі “Галерея ІЛЬКО” відкриється виставка творів Віктора ВАЗАРЕЛІ.

Генконсул Словацької Республіки відвідала школу в Ужгороді

Адже ужгородська школа з вивченням словацької входить до двадцятки найкращих в області. Заступник керівника краю Іван Качур та Генконсул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Бур’янова у середу, 6 листопада, відвідали спеціалізовану загальноосвітню школу №4 із поглибленим вивченням словацької мови в місті Ужгород.

Перевізників та зацікавлених інформують про зміни у митному контролі

Відбулись зміни по відношенню до товарів, що ввозяться на митну територію Митного союзу із використанням книжок МДП. Ці зміни стосуються митних органів, що підпорядковуються Центральному митному управлінню Федеральної митної служби Російської Федерації. В той же день ФМС РФ письмово поінформувала гарантійне об'єднання Асоціації Міжнародних Автомобільних перевізників України про розірвання договірних відносин з 1 грудня 2013 року.

Аналітика: Чому іноземці платять по $9000 за бажання стати громадянами України

(мовою оригіналу) По данным Госмиграционной службы, в этом году у нас зарегистрированы 162 тыс. 163 иностранных гражданина, а в прошлом году, для сравнения, их было почти на треть меньше — около 105 тыс.

Прокуратура через суд домоглася повернення у власність міста квартири, яку виконком надав Касперову

Сьогодні, 6 листопада, суддя Ужгородського міськрайонного суду виніс рішення на користь громади міста у справі виділення міською радою квартири начальнику Департаменту міського господарства.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 6 листопада. Коли за вікном вирує осінь, так приємно тримати чашечку гарячої кави у руках… Прокидайтеся в доброму гуморі, запрошуйте до розмови бажаних співрозмовників. Нехай всі важливі справи нині здійснюються якомога швидше й з користю для вас. Гарного дня й хорошого кавування!

Найбільше майнових інвестицій на Закарпаття надійшло з Австрії, Німеччини і Словаччини

На Закарпаття імпортовано майнових інвестицій на суму 1,3 млн. дол. США. Найбільше майнових інвестицій з Австрії – 873,4 тис. дол., Німеччини – 352,5 тис. дол., та Словаччини – 40,1 тис. дол. Міндоходів системно працює над спрощенням процедур для сплати податків та виконання митних формальностей. Зменшення документації, скорочення звітності, розвиток електронних сервісів — усе це дає змогу економити ресурси та час.

На Закарпатті сталися одразу дві ДТП з потерпілими

Чотири потерпілі в результаті однієї дорожньо-транспортної пригоди отримали травми різної тяжкості. У іншій ДТП загинула жінка-пішохід.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 5 листопада. Нехай буденний ранок наповнюється лише позитивними враженнями, а всі майбутні справи будуть легкими й корисними для вас. З радістю приймайте все, що дарує життя, адже навіть випадковості не випадкові. Приємного кавування й бадьорого дня!

У поточному році 374 краянам дозволили виїзд на постійне місце проживання   в країни далекого зарубіж

Сьогодні, 4 листопада, на розширеній колегії Головного управління ДМС України в Закарпатській області під головуванням куратора служби – заступника голови облдержадміністрації Івана Качура аналізували результати роботи за дев’ять місяців цього року.

Берегівський міжрайонний прокурор вимагає повернути учням гроші, незаконно стягнуті з їхніх стипенді

Берегівським міжрайонним прокурором Іваном Заревою, в ході перевірки дотримання майнових прав неповнолітніх у Берегівському медичному коледжі та Берегівському професійному ліцеї сфери послуг, де навчається 26 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виявлено незаконне стягнення з стипендій учнів профспілкових внесків.

В Ужгороді боротимуться з водіями, що паркуються на місцях інвалідів

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів незвичайної соціальної акції, яка незабаром відбудеться в Ужгороді. Йдеться про людей з обмеженими фізичними можливостями, для яких на парковках відведено спеціальні місця, про що свідчать спеціальні знаки, нанесені на дорожнє полотно.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 4 листопада. Нехай ранкова негода не затьмарює ваш настрій, адже сонце обов’язково прийде з новими ідеями і рішеннями. На початку нового тижня намагайтеся не завантажувати себе справами, додатковий релакс зранку ще нікому не завадив. Гармонійного прокидання й загалом хорошого понеділка!

Подвиги закарпатського   Робін Гуда в Закрайсвітті

У популярному видавництві вийшла друком книга-хроніка ужгородського автора.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат