Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7700, 20

Європейська відзнака закарпатському експерту

Наприкінці минулого тижня в області перебував Віце-прем’єр-міністр, Міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак.

Рятувальники підтвердили факт аварії на Русько-Комарівській газовій свердловині на Закарпатті

Відповідну інформацію опубліковано на офіційному сайті У ДСНС України в Закарпатській області.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 18 листопада. Активний початок нового тижня забезпечить улюблена ранкова кава й хороші співрозмовники. Нехай вже зранку вас осяє бажання зробити щось корисне, а протягом дня цей задум реалізується. Успішних справ, і загалом позитивного дня!

Аналітика мовою оригіналу: Європа знає, про що говорили Путін і Янукович

Об этом в литовском парламенте заявил председатель Комитета иностранных дел Бенедиктас Йодка.

Троє студентів УжНУ отримали іменну стипендію народного депутата Івана Бушка

Цими днями працівники сільського господарства відзначають своє професійне свято. У зв’язку з цим та з нагоди святкування 20-річчя з дня створення кафедри виноградарства та плодоовочівництва у стінах біологічного факультету УжНУ пройшла науково-практична конференція «Аграрна освіта – виробництву».

О. Вілкул: Генплани населених пунктів стануть публічними

Як відомо, в Закарпатті громадські активісти часто звинувачують деякі місцеві органи влади у тому, що вони не піддають гласності генеральні плани населених пунктів. Подібна ситуація є і в інших регіонах України. Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул наказав зняти гриф «Для службового користування» з картографічної основи для розробки Генпланів та оприлюднити Генплани всіх населених пунктів. Відповідне розпорядження він сформував на нараді щодо активізації розробки Генеральних планів населених пунктів.

В УжНУ всім охочим розкажуть про Вірменію

21 листопада 2013р. о 14:00 в приміщенні історичного факультету УжНУ (пл. Народна, 3, ауд. 56) відбудеться відкрита лекція на тему: «Вірменія і світ, погляд XXI століття».

Закарпатській молоді пропонують попрацювати волонтерами за кордоном

Разом з програмою ви отримуєте можливість працювати волонтером у соціальному проекті у Тунісі, Шрі-Ланці, Росії, Туреччині, КНР, Індії,Словаччині,Угорщині та багатьох інших містах та країнах.

Аукціон картин із благочинної виставки художника Наума Рєпкіна на підтримку онкохворих

16:00, 15 листопада, Ужгород, Закарпатський обласний художній музей імені Й.Бокшая.

Через затримання коштів Берегово перетворюється на сміттєзвалище

У місті Берегові склалася неприємна ситуація, яка стосується вивозу сміття з центру міста. Тут можна було побачити повні урни відходів та розкиданий непотріб, пише BeregszaszNews.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 15 листопада. Всередині місяця якнайкраще розпочинати нові справи. Не лякайтеся того, що пропонує доля, адже навіть найменш важливі речі стають початком великих звершень. Запрограмовуйте хороший настрій, кавуйте з насолодою, і нехай навіть найменші розчарування не впливають на загальний настрій вихідних. Гарного дня!

МНС-ники врятували зачинену в квартирі дитину

Сьогодні , 14 листопада, до служби порятунку «101» звернулись мешканці будинку № 4, що на вулиці Челюскінців. За їх повідомленням, в одній з квартир 8-го поверху, зачинилася маленька дитина. Як стало відомо по прибуттю, бабуся 2-річного хлопчика на мить вийшла до сусідки, а коли повернулась, то не змогла відчинити вхідні двері.

У профтехзакладах Хуста відкрили нові майстерні

У рамках виконання обласної програми щодо підтримки професійно-технічної освіти Закарпаття у четвер, 14 листопада, у двох професійних ліцеях Хуста було урочисто відкрито нові майстерні. В заходах з цієї нагоди взяв участь і голова обласної адміністрації Олександр Ледида.

У Дубрівці триває ліквідація витоку нафти

На даний час проходить ліквідація наслідків витоку нафти, який стався 31 жовтня 2013 року на околиці с.Дубрівка, Ужгородського району. Роботи проводяться працівниками Закарпатської дільниці філії “МН “Дружба” ПАТ “Укртранснафта”. З метою локалізації та мінімізації наслідків розливу нафтопродуктів встановлено 2 гідрозатвори на староріччі р. Стара та здійснено спорудження 5 блокуючих канав.

У с. Люта виявили незаконну вирубку ялин на суму майже 160 тис.грн.

Прокуратурою Великоберезнянського району, спільно з працівниками СДСБЕЗ Перечинського РВ УМВС, при перевірці дотримання вимог природоохоронного законодавства у лісовому фонді філії «Великоберезнянський держлісгосп», виявлено факт незаконної вирубки дерев на суму майже 160 тис.грн.

Медики трьох прикордонних областей спільно боротимуться проти катастроф і стресу  

Як допомогти в стресових ситуаціях людям, що постраждали від повені або техногенної катастрофи обговорювали фахівці-психологи, психіатри та духовенство під час конференції, що пройшла на початку листопада в румунському місті Сату-Маре.

Школярі Закарпаття провели акцію проти п’яних водіїв

Сьогодні у обласному центрі Закарпаття пройшла неординарна акція. Діти підняли «недитячу» проблему – єдиним гаслом акції стало «П'яний водій – вбивця!».

Аналітика: Збірна України — до Бразилії через Францію

15 та 19 листопада відбудуться вирішальні для збірної України матчі відбіркового турніру чемпіонату світу з футболу-2014. Ігри плей-офф зі збірною Франції стануть для обох команд останнім шансом на отримання путівки до Бразилії влітку наступного року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 14 листопада. Прокидайтеся з улюбленим напоєм і запам’ятовуйте лише позитивні миті цього дня. Нехай бадьорість не забариться, запрошуйте її до кавування. Успішних вам справ у четвер, не забувайте, що тиждень наближається до завершення, тож варто розподілити свій час. Встигайте усе необхідне, й нехай осінь буда для вас теплою!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат