Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7620, 20

В області створили Координаційний комітет Народної ради

4 грудня у зв'язку з останніми політичними подіями в країні в м. Ужгороді відбулось позачергове засідання президії Народної ради Закарпаття (громадсько-політичної коаліції), участь в якому взяли представники ряду національно-демократичних партій, громадських організацій і студентських колективів вищих навчальних закладів Закарпатської області.

Аналітика мовою оригіналу: Виктор Янукович и призрак площади Тяньаньмэнь

Если бы Виктор Янукович полетел с официальным визитом в Китай 30 октября, то у него был бы шанс объявить в приветственном спиче, что у Китая и Украины много общего

О. Ледида: Жодного тиску на мітингувальників в області не чинитимуть

- На Закарпатті вже не перший день тривають мирні акції. Хочу висловити підтримку краянам з активною громадською позицією і запевнити: жодного тиску на мітингувальників не чинитимуть - ані через судові заборони, ані з використанням будь-яких інших методів, - каже голова ОДА Олександр Ледида з приводу проведення мирних мітингів у Закарпатській області.

Влада ховає загиблих на Майдані в моргах?

Ще зранку громадський діяч Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook написав, про те, що на Майдані зникло 35 людей.

Ужгородські страйкарі під час нічного чергування(ФОТО)

Як rionews інформував раніше, ужгородські студенти оголосили безстрокову акцію, таким чином підтримуючи людей, які вже другий тиждень перебувають на Євромайдані.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 4 грудня. Нехай ранкова прохолода підбадьорює на активний початок нового дня, а чашечка улюбленої кави зігріє своїм теплом та ароматом. Не розчаровуйтеся через дрібниці, бо вони не варті того. Приємного прокидання, хороший співрозмовників до кавування і загалом вдалої середи!

Сергій Ратушняк закликав молодь створити комітети й не довіряти політичним пройдисвітам

Всім студентам і молоді Закрпаття і Ужгорода!
Ви автори європейского майдану - 2013.
Не дайте себе використати політичним пройдисвітам. Особливо з мукачєвсько-завидовським присмаком.
Негайно утворіть свої комітети з лав студентства та молоді і не допускайте до керівництва людей віком понад 30-ть років.

Експерти відзначили нагородою маркетингову команду ТМ «Львівське» на X-Ray Marketing Awards

21 листопада 2013 року у Києві відбулася церемонія нагородження четвертої щорічної премії X-Ray Marketing Awards. В рамках конкурсу маркетингова команда ТМ «Львівське» отримала перемогу у номінації «Сталість/послідовність».

Студенти УжНУ збирають своїх колег з інших вишів

В Ужгороді триває студентський стайк. Сьогодні понад дві тисячі студентів, а також міські жителі вирушили з площі Театральної до чотирьох вищих навчальних закладів Ужгорода. Вимагають, аби молодь, яка ще не приєдналася до страйку, найближчим часом зробила це.

На Ужгородщині самостійно звітують 88,7% касових апаратів

З початку року в Ужгородському районі та м. Чоп персоніфіковані та звітують у режимі «он-лайн» 299 одиниць касової техніки. Ці реєстратори розрахункових операцій формують електронну стрічку та автоматично передають дані про готівкові операції на сервер Міндоходів.

"Вибір є!": Фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA

Організатори 10-го Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відібрали для показу в Ужгороді стрічки, які розповідають про боротьбу суспільства за демократію у різних державах.

Кілька тисяч мітингувальників в Ужгороді продовжують страйкувати(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора ужгородські прихильники #Євромайдану пройшлися колоною містом, а відтак взяли участь у сесії міської та обласної рад.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 3 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі і заряджайте організм чашечкою свіжозвареної кави. Нехай сьогодні будуть лише добрі новини, а люди навколо – привітні. Не переймайтеся через дрібниці, нехай ранок буде вдалим та багатим на позитивні емоції!

Сергій Ратушняк: Будьте обережні, бо Майдани знов прихватизовують покидьки Балоги

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк піддав різкій критиці намагання клану Балог очолити опозиційний рух в Закарпатті.

Відповідь Сергія Ратушняка нардепу Царьову щодо законності захоплення КМДА

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" дав відповідь нардепу Царьову щодо законності захопленя КМДА (мовою оригіналу).

Як закарпатці коментують розгін Євромайдану

Міліція вибачилася за розгін майдану 30 листопада, але   мітингарів це не заспокоїло. Люди вийшли на Євромайдан, з якими намірами, ми їх розпитали.

Нацбанк звертає увагу: Б.А.Н.К. – це не БАНК!

Будьте пильні – не потрапляйте на гачок шахраїв!

В Ужгороді створили штаб студентського спротиву

Штаб студентського спротиву в Ужгороді створили студентські і молодіжні лідери.
Рішення про такий крок на підтримку національного народного спротиву прийнято сьогодні на ужгородському євромайдані. Організатори штабу кажуть, що вони будуть стояти до кінця, аж поки основні вимоги майдану в Києві не будуть виконані. Активісти вимагають покарання винних «кривавої ночі», відставки уряду та закликають всіх долучатись до загального страйку і не бути байдужими!

Аналітика мовою оригіналу: Найкращі сценарії для економіки України і для Януковича

glavcom.ua:
1. Самый лучший сценарий для экономики - перевыборы президента.
2. Самый реалистичный вариант смены Януковича.

Понад 4 тисячі студентів вийшли страйкувати в Ужгороді (ФОТО)

За кілька хвилин площа Театральна була вщент забита людьми. Більшість –студенти Ужгородського національного університету.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат