Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7540, 20

Закон про недопущення переслідування протестувальників потребує змін

Закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" потребує внесення змін для забезпечення його ефективної реалізації.

На Закарпаття 300 тисяч осіб отримують пенсії

Станом на 24 грудня в регіоні профінансовано виплату пенсій на 97% від загальної потреби, а до 25 грудня буде забезпечено 100% потреб у коштах на виплату пенсій усім 300 тис пенсіонерів Закарпаття, відповідно до графіка виплати пенсій.

Цьогоріч в області створено майже 19 тис. нових робочих місць

У вівторок, 24 грудня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася селекторна нарада з заступниками голів райдержадміністрацій, міськвиконкомів з питань соціально-економічного розвитку міст і районів.

Держказначейство боргує   бюджетам Закарпаття   262 млн грн

За інформацією Закарпаття онлайн, держказначейство боргує бюджетам різних рівнів на Закарпатті 262 мільйони гривень.

У римо-католиків сьогодні Святвечір

За переказами, цього дня Діва Марія народила Ісуса Христа. У Вифлеємі, у яслах, з’явився на світ Син Божий. Звістку про народження Божого Сина пастухам принесли ангели. Пізніше прийшли волхви-мудреці зі Сходу, які про появу Месії знали з легенд. Дорогу до міста їм вказала яскрава зірка.

Аналітика: Життя сірих кардиналів, або Невже організатором Євромайдану був Льовочкин

(мовою оригіналу) Появление киевского майдана образца 2013 года многие ставят себе в заслугу. Оппозиция приписывает все достижения себе. Граждане полагают, что майдан собрался против В.Януковича. Однако есть и иная сила, способная срежиссировать столь масштабный сценарий.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 24 грудня. Зважайте на приємні речі, які оточують вас повсякдень, а також не псуйте собі настрою через випадкові неудачі. Успіх обов’язково знайде вас, якщо помітите його присутність. Запрошуйте на улюблену ранкову каву бажаних співрозмовників і нехай вівторок буде наповнений лише приємними несподіванками!

В Ужгороді обікрали салон краси

Гроші та перукарське приладдя на значну суму викрали днями з салону краси міста Ужгорода. Працівники карного розшуку спільно з експертами Ужгородського міськвідділу міліції розшукали зловмисника, що спокусився на чуже добро.

Леннокс Льюїс: «Висловлюю величезну повагу Віталію Кличку за те, що він бореться за свій народ»

Колишній суперник Віталія Кличка знаменитий британець Леннокс Льюїс в повідомленні до дружини Віталія Наталії Кличко, яке він направив їй у Твіттері, висловив захоплення тим фактом, що Віталій прийняв рішення про завершення своєї спортивної кар'єри заради боротьби з діючим режимом.

Троє студентів загинули у ДТП у Закарпатті (ФОТО)

22 грудня 2013, близько 21 години на автодорозі державного значення сполученням «Мукачево – Берегово - КПП «Лужанка», в селі Гать Берегівського району Закарпатської області сталася дорожньо-транспортна пригода.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 23 грудня. Розпочинайте новий тиждень з новими планами й позитивними емоціями. Нехай гармонія прибуде до вас вже з ароматом свіжозвареної кави в улюбленій чашечці. Корисних справ, віри у власні сили, а також неодмінного успіху у понеділок!

130 тисяч гривень вдалося зібрати на благодійному показі мод   ужгородської дизайнерки

Другий благодійний показ мод, який організували ужгородська дизайнерка Роксолана Новак спільно з власницею агенції урочистих подій «Майстерня свят» Наталією Янцо, відбувся минулої суботи. Як інформувала «РІО» в минулих числах, захід організували, щоб допомогти у зборі коштів для 6-річного Івана Кереканича, якому встановили діагноз «гострий гібридний лейкоз». Дитині терміново потрібна трансплантація кісткового мозку. За операцію готові взятися угорські лікарі з Будапешта. Вартість її — 160 тисяч євро.

У Закарпатській області споживання газу знизилося

17 грудня під головуванням віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань забезпечення стабільного функціонування систем життєзабезпечення населення країни. У нараді взяли також участь голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида та керівники профільних відомств.

Закарпатські священнослужителі вважають, що за побиття мирних людей винні мають бути покарані

Губернатор Олександр Ледида традиційно провів засідання передріздвяної Ради церков.

У бюджеті 2014 передбачено 6 млрд. грн. наповернення заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР

У Державному бюджеті 2014 року буде передбачено 6 млрд гривень на повернення заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.

У Посольстві України в Словаччині презентували монографію українського експерта

Напередодні Дня Дипломатичної служби України, 17 грудня 2013 року, в Посольстві України в Словацькій Республіці проведено презентацію наукового дослідження українського експерта Тетятни Сергієнко «Українсько-словацькі відносини: формування системи міждержавного співробітництва 1990-ті роки ХХ – початок ХХІ століть”.

У Закарпатті зіткнулися автобус з Audi, є жертви (ФОТО)

Внаслідок зіткнення автобус "Богдан" з’їхав на узбіччя та перекинувся на правий бік по ходу свого руху. В салоні автобуса перебувало 17 пасажирів з яких, дивом, ніхто не постраждав. Однак уночі померла пасажирка Audi.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 20 грудня. Сподіваємося, що тиждень був добрий для вас і в останній його день будете згадувати лише приємні миті. Порада від Rionews – робіть це за чашечкою ароматної кави у хорошій компанії. Нехай усе задумане швидко здійснюється, а вихідні заряджають позитивом і новими враженнями!

Ялинку на площі Народній прикрашають 420 іграшок та 200 метрів гірлянд

У четвер, 19 грудня, вечірньої пори святкові вогні запалили на головній ялинці краю – на площі Народній, перед будівлею облдержадміністрації та обласної ради.

Перечинський бізнес у першій декаді грудня отримав понад 100 електронних ключів

Впродовж 2013 року кількість користувачів електронного цифрового підпису в районі значно збільшилась. Так, лише в першій декаді грудня поточного року електронний цифровий підпис отримали понад 100 Перечинських платників.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат