Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7460, 20

Закарпаття формує медичну роту для допомоги Євромайдану в Києві

"Лікарям! Студентам! Інтернам! В Києві потрібна Ваша допомога! ВСІ хто мають можливість їхати - їдемо!
Україні потрібні твої знання та вміння! Ми організовано відправляємо медичних волонтерів на Київ", - пишуть на офіційній сторінці Ужгородського Євромайдану.

Закарпатці про події в Києві та можливий подальший сценарій

Надзвичайна ситуація в Києві, збройні сутички, десятки постраждалих – причини чергового опитування видання Нове Закарпаття. Нижче ви знайдете думки трьох знаних у краї закарпатців, які проаналізували, те що відбулося, що триває і поміркували, чим це може закінчитися.

У минулому році в Закарпатті відшкодовано понад 385 млн. грн. ПДВ

Таку суму коштів зараховано протягом січня-грудня 2013 року платникам області на розрахункові рахунки. Зокрема, підприємствам-експортерам відшкодовано 331,8 млн. грн., або 86,1%, від загальної суми по області, з врахуванням залишків невідшкодованих сум на початок року.

Аналітика: Революція і гроші. Олігархи шукають нового захисника своїх капіталів

Події останніх днів можуть стати останньою краплею у чаші терпіння великих грошових мішків. Якщо вони вирішать, що Янукович у своїй непередбачуваності перейшов крайню межу, то чи не стануть шукати нового гаранта своїх статків?

Закарпатські рятувальники торік 108 разів працювали на пожежах в апаратах захисту дихання

Саме газодимозахисники першими заходять у палаюче приміщення, проводять розвідку пожежі, знаходять та рятують людей. Від їхньої майстерності подекуди залежить не тільки життя самих погорільців, а й їх власне. Саме тому працівники газодимозахисної служби повинні мати найвищій рівень теоретичної та спеціальної фізичної підготовки.

В Ужгороді навколо ОДА кружляють автівки (ФОТО)

Як повідомляє кореспондент Мукачево.net з місця подій, близько 11 машин їздять колами навколо будівлі з включеними сигналами.

Швейцарський режисер представить в Ужгороді документальний фільм «Спеціальний рейс»(АНОНС)

У рамках ІІІ Фестивалю короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?» в Ужгороді проводитимуться наступні заходи:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 21 січня. Бадьоріться горнятком ранкової кави й зустрічайте новий день зі світлими сподіваннями. Правда завжди перемагає. Нехай ваші гарячі серця активніше працюють, а ранкове кавування додає потрібних емоцій. Вдалого вівторка!

Пожежа на Тячівщині: 20 тисяч гривень збитку й одна смерть

19 січня в 01:57 за поки що невстановленої причини загорілася літня кухня мешканки с. Руське Поле Тячівського району.

На Закарпатті майже сформовані місцеві бюджети

У понеділок, 20 січня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів нараду з головами районних адміністрацій. Також на засіданні були присутні заступники керівника краю Ігор Свищо та Павло Черевко, керівники департаментів ОДА. Головне питання порядку – формування бюджетів у містах та районах краю.

Чопською митницею Міндоходів проведено експортно-імпортних операцій на понад 24 млрд. 100 млн. грн.

Таким є результат роботи протягом 2013 року. Зокрема, за період січень-грудень минулого року у зовнішньоекономічних відносинах взяли участь понад 67% від кількості зареєстрованих суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які здійснюють операції з товарами, а це – 1 524 учасники.

Ужгородські євромайданівці "промоніторять" частину внутрішніх військ

"О 15.00 виїжджаємо до частини внутрішніх військ на вул. Айвазовського для вияснення ситуації з відправкою наших спецпідрозділів на Київ", - повідомили Закарпаттятонлайн організатори акції..

На Закарпатті рятувальники відшукали сноубордистів, які   заблукали в районі г. Драгобрат Рахівського

О 21:30 18 січня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення, що в районі г. Стіг полонини Драгобрат заблукали двоє київських туристів.

Аналітика від Миколи Поліщука: Без надії на довге і здорове життя українців

Якби Україна розпочала процес реальної євроінтеграції, то це майже гарантовано забезпечило б швидке зростання тривалості життя. Але з нинішньою владою, тим, хто живе в Україні, не варто сподіватися на довге і здорове життя.

Аналітика: Хто влаштував заворушення в Києві і що таке «Правий сектор»?

(мовою оригіналу) Ответственность за беспорядки в центре Киева взял на себя «Правый сектор» — объединение молодёжи из нескольких ультраправых организаций.

Аналітика: Чи вдасться уникнути громадянської війни в Україні?

Оголосивши про створення альтернативних органів влади, опозиція нарешті почала реальну війну з режимом. Правда, це рішення треба було приймати щонайменше два тижні тому. Сьогодні в опозиції вже сформована група радикалів, які готові до реальної війни.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 20 січня. Розпочинайте тиждень з приємних розмов за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай на час насолоди улюбленим напоєм до вас приходять лише позитивні думки. Водночас Rionews не радить розслаблятися у понеділок, а займати активну позицію й змінювати буденність на краще. Успіхів в усіх починаннях і бадьорості вам вже зранку!

Ужгородському   євромайдану необхідна   допомога громадян

Ужгородський євромайдан просить допомоги громадян у друкуванні листівки, у якій йдеться про Конституційний переворот. Також для волонтерів потрібен гарячий чай та їжа.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 17 січня. Не відкладайте важливі справи на потім, аби не   псувати собі вихідні, які наближаються. Нехай успіх супроводжує вас на кожному кроці, а ранкова кава приємно бадьорить і налаштовує на приємний день. Корисних справ сьогодні   й хорошого релаксу на вихідних!

У неділю - Водохреща (ГРАФІК ОСВЯЧЕННЯ)

У Хрестовоздвиженському греко-католицькому кафедральному соборі воду освячуватимуть за таким нрафіком:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат