Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7400, 20

Закарпатські рятувальники готуються до ускладнення погодних умов

Найближчим часом на території Закарпатської області прогнозується ускладнення метеорологічної ситуації. Так, за повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології в другій половині дня 25 січня та із збереженням вночі 26 січня по території області очікується сильний сніг. На перевалах снігові замети. Місцями посилення вітру 15-20 м/с. 25-27 січня на дорогах ожеледиця.

"Тітушки" Балоги "зачищають" ужгородський Майдан

Як повідомляє сайт "Кліпньюс" з посиланням на "УА-Репортер" клан Балог почав зачистку ужгородського Майдану.

Блокувати чи не блокувати ОДА: думки закарпатських активістів розділилися

Сьогодні о 8.00 Ужгородський євромайдан оголосив повну мобілізацію. Однак штурму будівлі ОДА пікетувальники не проводили.

Іршавська міліція провела лекцію дітям

Днями працівники Іршавського райвідділу міліції майор Квітослава Черничко та капітан Олеся Семак зустрілись з учнями молодших класів Іршавської гімназії, яким розповіли про роботу міліції.

Після слів про розлучення, жінка випала з балкону 5-го поверху

Удосвіта в Тячівський райвідділ міліції по телефону "102" надійшло повідомлення чергового лікаря Тячівської районної лікарні про те, що в реанімаційне відділення після спроби суїциду без свідомості було доставлено 24-річну мешканку одного з населених пунктів району.

Гвинтівку "Байкал" і 250 патронів знайшли міліціонери у закарпатця під матрацом

Нещодавно співробітники сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського райвідділу, на підставі ухвали Берегівського суду, провели санкціонований обшук помешкання берегівчанина Яноша.

Сергій Ратушняк звернувся до депутатів увіковічнити новітніх героїв України

Сергій Ратушняк звернувся до Ужгородської міськради з приводу останніх подій в Україні:

В Ужгороді представили найдавнішу українську діаспору

У Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка відбулося знайомство з найдавнішою українською діаспорою, що проживає у Воєводині (Сербія).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 27 січня. Не прогавте свій шанс на щастя – дійте так, як підказує серце. Нехай ранкова кава пробуджує лише позитивні емоції, а справи розпочинаються з легкої руки. Будьте в курсі найважливіших новин, і не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного дня й упевненості у власних силах!

Блокування Закарпатської ОДА частина ІІ(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора о 14.00 в Ужгороді перед стінами Закарпатської ОДА розпочалося народне віче.

На Народній вигукують «поляки на коліна», в Ужгород їдуть автобуси з радикально налаштованими людьми

Наразі на площі Народній будують барикади і процесом керує людина з галицькою говіркою.

Закарпатці гуртуються проти галичан, які хочуть вчинити провокації на площі Народній в Ужгороді

Відразу декілька закарпатських інтернет-видань повідомили про те, що із галицьких областей до Закарпаття їде група ультранаціоналістів, щоб захопити Закарпатську ОДА.

Аналітика: Чому ми самі, або Захід нам не допоможе

Далі ритуальних розмов про санкції та створення дискомфорту для найодіозніших фігур режиму Захід не піде

Тиждень закарпатських пікетів

Небайдужі закарпатці та активісти ужгородського євромайдану розпочали тиждень із акцій та пікетів різних владних установ та приймалень нардепів, однією з вимог протестувальників — відміна диктаторських законів, прийнятих Верховною Радою 16 січня. Ужгородський євромайдан одразу оголосив про щоденні збори на пл. Театральній в Ужгороді.

З України тікають уже 15-річні

Незвичайну знахідку виявили у вівторок прикордонники Чопського прикордонного загону під час огляду рейсового автобуса, що перетинав українсько-словацький кордон. За одним із задніх сидінь причаїлася дівчина підліткового віку.

Активісти вибили двері в Ужгородській міськраді, мер Погорєлов так і не вийшов до людей (ФОТО, ВІДЕО

Близько тисячі людей, які сьогодні зібралися біля Ужгородської міськради, вимагали скласти повноваження у мера Ужгорода та його заступників, які є членами Партії Регіонів. До глави міста запустили лише журналістів, під час так званої прес-конференції Погорєлов сказав, що його совість чиста.

Закарпатці просять міліцію встати на бік народу

Про це йдеться на сторінці "Євромайдан Ужгород" у Фейсбуці.

Швейцарський режисер покаже сьогодні кіно про мрії про Європу (Відео)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція до ІІІ Фестивалю короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?», який відбудеться в Ужгороді. Участь у заході взяв і швейцарський режисер Фернанд Мелгар.

Ужгородські активісти вчора перекрили проїжджу частину пл. Петефі(ФОТОРЕПОРТАЖ)

А ввечері вшанували на пл. Театральній вбитих у Києві активістів Євромайдану.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат