Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7340, 20

Газифікацію Рахівщини почнуть з сіл Середнє Водяне та   Біла Церква

За повідомленням сайту Рахівської райдержадміністрації, керівництво району, голови сіл Біла Церква, Водиця, селища Великий Бичків вчора продовжили переговори із «газовиками» стосовно прокладання газової мережі на території району. Участь у обговоренні взяв також директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА Юрій Гузинець.

Внаслідок зловживання службовим становищем держава недоотримала майже 400 тис.грн. митних платежів  

Прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення службовими особами митного поста «Солотвино» Чопської митниці Міндоходів. Внаслідок протиправних дій митників інтересам держави завдано збитків у вигляді несплачених митних платежів на суму майже 400 тис.грн.

Меморіальний комплекс “Красне поле” реконструюють

У середу, під керівництвом голови обласної адміністрації Олександра Ледиди відбулася нарада, на якій, зокрема, обговорено питання організації святкування річниці проголошення незалежності Карпатської України. Участь у засіданні взяли заступники керівника краю Іван Качур та Павло Черевко, заступники голови обласної ради Андрій Сербайло та Володимир Закурений, начальники профільних управлінь ОДА.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 12 лютого. Бадьоріть свій ранок горнятком ароматної кави і не переймайтеся через дрібниці. Нехай вас надихають позитивні ідеї та хороші люди, адже їх навколо так багато. Улюблених вам солодощів до кавування й хороших справ у середу!

В Ужгороді радилися, як надавати   психіатричну допомогу у кризових ситуаціях

У вівторок, 11 лютого в обласному центрі відбулася прес-конференція з учасниками міжнародної конференції, яка присвячена питанням психіатричної допомоги населенню у кризових ситуаціях.
Психіатри та психологи з трьох прикордонних областей України (Закарпаття), Угорщини (Боршод-Абауй-Земплен, Саболч-Сатмар-Берег) та Румунії (Сату-Маре) радилися про те, як їм координувати дії у разі виникнення кризових ситуацій.
Мета приїзду іноземних психіатрів - обмін досвід та співпраця в рамках міжнародного проекту по прикордонному співробітництву у сфері психіатрії.

Ще майже 3 тисячі закарпатців легально працевлаштовані

Протягом 2013 року державними податковими інспекціями ГУ Міндоходів у Закарпатській області виявлено 2811 не облікованих найманих працівників. З цими працівниками не було оформлено трудові відносини в установленому законом порядку.

В Ужгороді продадуть фото безпритульних тварин

Днями у провулку «Гірчичне зерно» в Ужгороді розпочалась перша у цьому році фотовиствка. Її темою стали - безпритульні тварини міста.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 11 лютого. Затримуйте увагу на приємних речах і з легкістю приймайте новий день. Нехай ранкова кава заряджає позитивом, а близьку оточують увагою і турботою. Смачного кавування у хорошій компанії і загалом хорошого вівторка!

На Виноградівщині дотла згорів автомобіль

Сьогодні, 10 лютого, на вулиці Заставській, що в с. Хижа Виноградівського району, горів легковий автомобіль ВАЗ-2101 1972 року випуску.

Чому Балога в опозиції сам до себе

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook   про наслідки Конституційного шабашу в 2010 році та політичне пристосуванство Балог:

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 10 лютого. Робіть своє життя чесним, яскравим і щирим, тоді злу буде набагато важче втрутитися у ваші справи. Наповнюйте горнятко ароматною кавою, і нехай весь світ зачекає, поки ви насолоджуєтеся улюбленим напоєм. Намагайтеся змінювати світ навколо, адже радість створюється маленькими кроками. Вдалого вам понеділка!

Аналітика: Україна найближчим часом буде в асоціації з ЄС. Це закон геополітики

Як у майбутньому оцінять те, що зараз відбувається у центрі Києва – на Майдані та на вул. Грушевського. Що це: революція, народне повстання, бунт доведених до відчаю людей? Про це – у розмові з відомим київським політологом і письменником Дмитром Видріним.

Для чого голові райради додаткові   800 тисяч

Бюджетний конфлікт стався на Виноградівщині. Прийняття бюджету району було під загрозою зриву. Як виявилося, голова райради, ставленик Балоги Олег Любімов зажадав на свої райрадівські потреби додаткових 800 тисяч гривень.

Завдяки відеосистемам лісових пожеж в області поменшало

У 2013 році в області було зафіксовано 5 лісових пожеж. Про це під час брифінгу розповів журналістам начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Фізик.

Закарпаття забезпечує себе   майже на 75 %

Закарпаття з понеділка з бюджетом у понад три мільярди гривень. Основний фінансовий документ, який забезпечує соціально-економічний розвиток регіону, цього року вагоміший, хоча основна тенденція не змінилася — бюджет і надалі соціально орієнтований. 50 % коштів у 2014-му спрямують на охорону здоров’я, 30 % — на освіту.

Русинський словник вже три роки чекає на фінансування

У понеділок відбулася чергова сесія обласної ради. Основне питання — бюджет. Попри наявні різного роду доповнення та різні думки стосовно коштів на ті чи інші сфери, депутати таки прийняли основний документ для області.

11 визначних місць Закарпаття у списку пам’яток України, обраних народом

Нещодавно в Україні стартував проект «Найкращі пам’ятки України - обрані Народом». Він створений з метою привернення уваги та інтересу до історичних пам'яток архітектури, природного надбання України, повідомляє ВсеМісто.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 7 лютого. З легкістю відпускайте людей, які обтяжують вас своєю присутністю, адже ви не заслуговуєте на погані емоції. Завершення робочого тижня проводьте у бажаній компанії за чашечками гарячої кави. Хороших справ у п’ятницю, швидкого їхнього завершення й корисного релаксу на вихідних!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат