Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7440, 20

Швейцарський режисер покаже сьогодні кіно про мрії про Європу (Відео)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція до ІІІ Фестивалю короткометражних фільмів «Міграція – спроба втечі чи право на краще життя?», який відбудеться в Ужгороді. Участь у заході взяв і швейцарський режисер Фернанд Мелгар.

Ужгородські активісти вчора перекрили проїжджу частину пл. Петефі(ФОТОРЕПОРТАЖ)

А ввечері вшанували на пл. Театральній вбитих у Києві активістів Євромайдану.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 24 січня. Готуйте ранкову каву з упевненістю й вірою у краще майбутнє. Нехай оточення заряджає вас позитивною енергетикою, а новини будуть хорошими. Смачного кавування!

Стартувала акція «Будь ласка, не треба більше крові...»  

Журналісти різних регіонів України об’єднуються, щоб висловити своє ставлення до законів, ухвалених парламентом 16 січня.

Беркут знімав на відео знущання над голим чоловіком (ВІДЕО)

В Інтернеті з'явився ролик, як Беркут і інші силовки в чорній формі Внутрішніх військ знущаються із затриманого чоловіка на Грушевського у Києві.

Мітингувальники під Ужгородською міськрадою вимагають позачергову сесію

Натовп із 150 людей стоїть під стінами Ужгородської міськради і вимагає, щоб мер міста Віктор Погорєлов вийшов поговорити із людьми.

Ужгородці   моляться за жертв Євромайдану (ФОТО)

На площі Театральній   в Ужгороді зібралися люди. Вони   моляться за жертв Євромайдану.

Що робити, якщо вимкнуть Інтернет

Як можна отримати доступ до Інтернету у разі введення цензури

Потрійне ДТП за участі пасажирського автобуса у Мукачівському районі        

Сьогодні, близько 11 години 40 хвилин у селі Ракошено, Мукачівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Варцаба до журналістів: Закарпатський Беркут з середини грудня в Києві (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Всі внутрішні війська Закарпаття перебувають в області і залишатимуться тут, а 30 "беркутівців" з середини грудня перебувають в Києві. Про це стало відомо від генерал-майора Василя Варцаби. Сьогодні зранку він вийшов до закарпатських журналістів, котрі зібралися під УМВС.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 23 січня. Зважайте на приємні дрібниці цього дня, бо з них нерідко виростають великі речі й приємні емоції. Нехай ранок, наповнений ароматом свіжозвареної кави,   вселяє у вас впевненість і віру у те, що все буде добре. Налаштовуйте свої думки на позитив, адже рони мають здатність реалізуватися. Гарного вам четверга!

Закарпатці на День Свободи пройшлися з Театральної до УМВС

22 січня у кривавий День Соборності закарпатці пройшлися ходою з площі Театральної до УМВС. Запланований "живий ланцюг" на пішохідному мості не відбувся, натомість частина молоді провела його на транспортному мосту.

Що зараз відбувається на Грушевського (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

У Києві триває протистояння. О 18.00 розпочнеться народне віче, під час якого опозиція має оприлюднити результатами переговорів.

С. Ратушняк: Кращим привітанням від Президента в день Соборності -- є троє вбитих протестувальників

Відомий український політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" у світлі нинішніх подій та Дня Соборності висловив свої міркування.

На Закарпатті понад 7, 5 тис. юнаків визначать на придатність до військової служби

Приписка до призовних дільниць проводиться з метою взяття громадян на облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності та рівня фізичної підготовки.

На Закарпатті відзначили День Соборності України

У середу, 22 січня, на площі Народній в Ужгороді вже традиційно відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, з нагоди відзначення Дня Соборності

Ужгородські активісти пікетували приймальню нардепа Ковача(ФОТО)

Вчора ужгородські активісти зареєстрували у громадській приймальні народного депутата Василя Ковача звернення з вимогою відкликати свій голос під законами, що були проголосовані підняттям рук 16 січня.

У Києві загинули люди. Коментарі

У Києві в акціях протесту є перші жертви. Щонайменше загинули дві людини, хоча деякі ЗМІ повідомляють про чотирьох жертв.

Нардеп Бушко порівняв "драконівські" закони з подібними в Європі

Народний депутат України від фракції Партії регіонів Іван Бушко прокоментував, прийняті Верховною Радою закони.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 22 січня. Запам’ятовуйте приємні емоції, адже вони суттєво продовжують хороший настрій навіть у часи найбільшої кризи. Збирайте за чашечкою свіжозвареної кави бажаних співрозмовників. Нехай цей ранок дарує бажану бадьорість і сприяє всім хорошим починанням прийдешнього дня!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат