Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7520, 20

На Свалявщині провели зустріч із майбутніми платниками

З нагоди першої Річниці створення Міністерства доходів і зборів України працівники Свалявської ОДПІ провели День відкритих дверей для майбутніх платників податків. Учні 11 класу Свалявської гімназії ознайомилася з роботою податкової інспекції.

В Ужгороді провели рейд "Ялинка"

У передноворічний період починається масове вирубування хвойних насаджень та їх продаж. У рамках операції «Ялинка» правоохоронці вживають низку заходів, спрямованих на припинення таких правопорушень, а також виявлення осіб, причетних до їх скоєння.

Помер закарпатський журналіст Ігор Сюч

Сьогодні на робочому місці помер закарпатський журналіст Ігор Сюч - колишній заступник головного редактора та відповідальний секретар 1970-х років «Закарпатки». м

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 26 грудня. Гармонійний початок нового дня забезпечить чашечка свіжозвареної кави. Нехай вдається все задумане, при цьому не забувайте про миті розслаблення. Будьте в курсі найважливіших подій, запрошуйте до розмови бажаних співрозмовників. Гарного дня і смачної кави!

В Ужгороді бізнесменові нанесли ножові поранення

51-річний ужгородець, на ячкого напали невідомі, зараз у реанімації. Лікарі борються за його життя.

На закарпатські   дороги місцевого значення виділили лише 38 % від потреб

На дороги місцевого значення із передбачених 7,9 мільйонів гривень виділено лише 3 мільйони.
А це - лише 38% від потреб, повідомив сьогодні під час засідання депутатської комісії Закарпатської облради начальник служюи автомобільних доріг області Василь Маркович.

На Виноградівщині легковик зіткнувся з вантажівкою. Троє потерпілих

Сьогодні, 25 грудня, вранці виноградівським рятувальникам довелося працювати на автошляху в районі села Широке, що на Виноградівщині. Повідомлення про зіткнення легковика ВАЗ-2106 із вантажівкою ЗІЛ-5301 надійшло до місцевої служби порятунку «101» о 09:16.

ФРОНТ ОПОРУ нагадав Погорєлову, що його «йолка» -- стовп сорому влади

Активісти ФРОНТУ ОПОРУ нагадали меру Ужгорода, що встановлена за його вказівкою ялинка на площі Театральній є стовпом сорому для влади.

Доброго ранку, любі читачі! (ФОТО+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 25 грудня. Додавайте активного початку своєму дню разом з ароматом свіжозвареної кави. Нехай близькі радують турботою, успіх супроводжує в усіх справах, а день буде легким і позитивним. Смачного вам кавування й загалом вдалої середи!  

Закон про недопущення переслідування протестувальників потребує змін

Закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" потребує внесення змін для забезпечення його ефективної реалізації.

На Закарпаття 300 тисяч осіб отримують пенсії

Станом на 24 грудня в регіоні профінансовано виплату пенсій на 97% від загальної потреби, а до 25 грудня буде забезпечено 100% потреб у коштах на виплату пенсій усім 300 тис пенсіонерів Закарпаття, відповідно до графіка виплати пенсій.

Цьогоріч в області створено майже 19 тис. нових робочих місць

У вівторок, 24 грудня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася селекторна нарада з заступниками голів райдержадміністрацій, міськвиконкомів з питань соціально-економічного розвитку міст і районів.

Держказначейство боргує   бюджетам Закарпаття   262 млн грн

За інформацією Закарпаття онлайн, держказначейство боргує бюджетам різних рівнів на Закарпатті 262 мільйони гривень.

У римо-католиків сьогодні Святвечір

За переказами, цього дня Діва Марія народила Ісуса Христа. У Вифлеємі, у яслах, з’явився на світ Син Божий. Звістку про народження Божого Сина пастухам принесли ангели. Пізніше прийшли волхви-мудреці зі Сходу, які про появу Месії знали з легенд. Дорогу до міста їм вказала яскрава зірка.

Аналітика: Життя сірих кардиналів, або Невже організатором Євромайдану був Льовочкин

(мовою оригіналу) Появление киевского майдана образца 2013 года многие ставят себе в заслугу. Оппозиция приписывает все достижения себе. Граждане полагают, что майдан собрался против В.Януковича. Однако есть и иная сила, способная срежиссировать столь масштабный сценарий.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 24 грудня. Зважайте на приємні речі, які оточують вас повсякдень, а також не псуйте собі настрою через випадкові неудачі. Успіх обов’язково знайде вас, якщо помітите його присутність. Запрошуйте на улюблену ранкову каву бажаних співрозмовників і нехай вівторок буде наповнений лише приємними несподіванками!

В Ужгороді обікрали салон краси

Гроші та перукарське приладдя на значну суму викрали днями з салону краси міста Ужгорода. Працівники карного розшуку спільно з експертами Ужгородського міськвідділу міліції розшукали зловмисника, що спокусився на чуже добро.

Леннокс Льюїс: «Висловлюю величезну повагу Віталію Кличку за те, що він бореться за свій народ»

Колишній суперник Віталія Кличка знаменитий британець Леннокс Льюїс в повідомленні до дружини Віталія Наталії Кличко, яке він направив їй у Твіттері, висловив захоплення тим фактом, що Віталій прийняв рішення про завершення своєї спортивної кар'єри заради боротьби з діючим режимом.

Троє студентів загинули у ДТП у Закарпатті (ФОТО)

22 грудня 2013, близько 21 години на автодорозі державного значення сполученням «Мукачево – Берегово - КПП «Лужанка», в селі Гать Берегівського району Закарпатської області сталася дорожньо-транспортна пригода.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 23 грудня. Розпочинайте новий тиждень з новими планами й позитивними емоціями. Нехай гармонія прибуде до вас вже з ароматом свіжозвареної кави в улюбленій чашечці. Корисних справ, віри у власні сили, а також неодмінного успіху у понеділок!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат