Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7600, 20

З нагоди Дня працівників сільського господарства в облдержадміністрації відбулись урочистості ФОТО

У п’ятницю, 22 листопада, відбулись урочистості присвячені Дню працівників сільського господарства. На святкування завітали голова облдержадміністрації Олександр Ледида, директор Департаменту агропромислового розвитку Андрій Готько, керівники аграрних і переробних підприємств, сільгоспвиробники.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 22 листопада. Приємно, коли робочий тиждень завершується успішними справами, а ранок наповнений ароматом улюбленої кави. Запрограмовуйте свій хороший настрій на весь день. Релаксу вам на вихідних та затишного кавування у хорошій компанії!

Працівники Міндоходів Виноградівщини   сприяли працевлаштуванню понад 200 громадян

Комісією при Виноградівській райдержадміністрації, за участю працівників ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області разом з органами місцевого самоврядування, за період січень-жовтень 2013 року виявили 146 фактів нелегального працевлаштування громадян.

Податкова міліція Закарпаття забезпечила надходження понад 800 тис. грн. єдиного внеску

Про факти ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування повідомив в.о. начальника оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко.

У 2013 році 15 закарпатських депутатів зловили на хабарях

15 закарпатських депутатів притягнуто до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень
Правоохоронні органи Закарпатської області активно протидіють проявам корупції.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 21 листопада. Прокидайтеся від аромату улюбленої кави, і нехай жодні важливі справи не зіпсують вашого настрою. Позитивний погляд на світ вам сьогодні не завадить, як і гарна компанія до кавування на початку цього дня. Бадьорого ранку   й корисного четверга!

Результати моніторингу візової політики презентували в Ужгороді


У середу, 20 листопада, в обласній адміністрації відбулася презентація аналітичного звіту «Оцінка динаміки візової політики і практики Угорщини та Словаччини в консульських установах на території Закарпаття». Презентувала звіт президент Центру стратегічного партнерства Світлана Мітряєва. У презентації взяли участь Генконсул Словаччини в Ужгороді Янка Бур’янова, консул Генконсульства Угорщини в Ужгороді Ендре Саліпскі, експерти,   науковці, представники засобів масової інформації.

На Берегівщині внаслідок зіткнення рейсового автобуса з вантажним мікроавтобусом травмовані люди

Сьогодні, 20 листопада, о 11:10 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що на автошляху між населеними пунктами Мужієво та Бене Берегівського району рейсовий автобус (марки «Ікарус») сполученням Ужгород – Чернівці зіткнувся з вантажним мікроавтобусом (марки «Мерседес») та злетів у кювет. Внаслідок ДТП травмовано троє людей: 33-річна водійка й пасажир «Мерседеса» та 35-річна пасажирка «Ікаруса».

Генконсульство Словаччини в Ужгороді видало майже 10 тис. довгострокових віз

У цьому році Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді видало на 300 % більше Шенгенських віз терміном від 2 до 5 років, ніж у минулому році.

Версія: вночі горіла "Тойота-Лендкрузер", яка належить брату Віктора Русина

Погорівший "Лендкрузер" належить брату екс-начальника закарпатської міліції?

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 листопада. Діліться порцією улюбленої кави з найдорожчими людьми, а разом з напоєм – і хорошим настроєм. Нехай навколишній світ надихає на корисні справи, а буденність не стає на заваді яскравих митей. Гарного дня й упевненості вам сьогодні!

Від початку року на Закарпатті звільнили 10 корупціонерів

З початку року правоохоронними органами області розпочато 70   кримінальних проваджень про корупційні правопорушення, з них у 39 провадженнях 41 особі повідомлено про підозру – повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення Роман Орсаг.

Звітність з єдиного внеску можна подавати до 20 листопада

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що з   жовтня цього року Міндоходів приймає та обробляє звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Саме на його адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого ЄСВ.

У Батьові ледь не згорів житловий будинок

Сьогодні, 18 листопада, о 02:12 в оперативно-рятувальну службу Берегівщини поступило повідомлення про пожежу у житловому будинку пенсіонера, мешканця смт Батьово.

У п’ятницю в "Галереї Ілько" - вечір джазової музики

22 листопада 2013 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір джазової музики.

Ужгородця засуджено   на два роки за збройний напад на АЗС

  Прокуратура міста Ужгорода підтримала державне обвинувачення у судовому засіданні відносно 20-річного молодика, який здійснив збройний напад на АЗС, що по вулиці Минайській в Ужгороді.

У Закарпатті батьки захищають вчительку, яка, ніби, покусала свою ученицю (ФОТО)

На Мукачівщині, у селі Барбово, де вчителька на диктанті покусала школярку, абсолютно всі на стороні педагога, якого відсторонили від роботи,   – повідомляє ТСН.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 19 листопада. Налаштовуйте себе на гармонійний початок нового дня вже за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай настрій не залежить від кількості осіннього тепла, а покращується завдяки маленьким приємним речам. Дозвольте собі зранку трохи улюблених солодощів і не забувайте ділитися ними з приємними співрозмовниками!

Закарпаття долучається до масштабного проекту за підтримки Євросоюзу

Популяризація культурних традицій як засіб для суспільної адаптації малозабезпечених дітей та молоді на румунській, угорській та українській прикордонних територіях – така мета проекту, який нещодавно стартував у тому числі на Закарпатті і який має на меті підтримати насамперед дітей із малозабезпечених родин.

Керівник краю зустрівся з членами студради  

У понеділок, 18 листопада, голова облдержадміністрації Олександр Ледида зустрівся із членами Студентської ради Закарпатської області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат