Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7680, 20

Через Моніторинговий центр будуть викривати незаконну діяльність

– Головним управлінням Міндоходів у Закарпатській області проводиться відпрацювання суб’єктів господарювання, які здійснюють імпорт продукції на територію України, та по яких наявні ризики несплати податків і зборів. В ході проведення контрольно-перевірочних заходів щодо одного з таких суб’єктів господарювання встановлено, що підприємство створене без мети ведення господарської діяльності громадянином, який в подальшому був його керівником, на прохання іншого громадянина, – зазначають фахівці управління податкового та митного аудиту.

Майже 200 тисяч гривень зібрало Міндоходів за користування радіочастотним ресурсом

Це на 10 тис. гривень більше ніж за десять місяців 2013 року. На обліку в органах доходів і зборів Закарпатської області перебуває 58 платників збору за користування радіочастотним ресурсом України (із них 34 – юридичні особи та 24 приватних підприємців).

Стартувало будівництво Бескидського тунелю(ФОТО)

22 листопада офіційно розпочате будівництво на перегоні Бескид-Скотарське на межі Львівської та Закарпатської областей.

Євромайдан по-ужгородськи (ФОТО)

Вчора на пл. Театральній в Ужгороді, як і по всій країні зібралися прихильники євроінтеграційних процесів України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 25 листопада. Звертайте увагу лише на приємні миті, і нехай у вашій улюбленій чашечці не забракне ароматної кави, якої можна поділитися з близькими. Успіху в усіх справах, легкого старту у понеділок, а також активної участі в усіх навколишніх процесах!

Помер Наум Рєпкін

Перестало битися серце відомого закарпатського митця Наума Захаровича Рєпкіна

Аналітика мовою оригіналу: Капкан Путина, или Почему у Януковича нет выхода

Скептики уверены, что Путин кинет Януковича. Жестоко и без сожалений. И приводят массу аргументов, как и почему это произойдет. Как закроет Виктор Федорович дверь в Евросоюз и присоединиться к Таможенному – тут ему и кранты.

У закарпатських “свідомих” і “мудрих” виборців закінчились 200 гривень – Сергій Ратушняк

Про це заявив відомий політик Сергій Ратушняк коментуючи запитання кореспондента “Трибуни”, щодо проплачених мітингів   Партії Регіонів у Києві та   ЄЦ у Мукачеві.

Волонтери допомагають закарпатцю, якого українські лікарі вилікувати не взмозі

У п’ятницю, 22 листопада, у стінах Лялькового театру з нагоди Дня студента та Дня волонтера пройшов благодійний концерт «Такі рівні, такі різні».

В Ужгороді за одну ніч вандали розбили 28 фонарів на одній із набережних

Цієї ночі вандали на одній із набережних розбили 28 ліхтарів

Під головуванням нардепа Бушка в парламенті відбувся круглий стіл по туризму

У п’ятницю, 22 листопада, народний депутат України, Голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Іван Бушко взяв участь та виступив модератором на круглому столі «Сільський туризм – важливий чинник сільського розвитку».

Немовля після місячного перебування в комі померло

Немовля, яке місяць перебувало в комі після патологічних пологів в Ужгородському пологовому будинку, померло.

На Березнянщині в зіткненні поїзда та легковика загинули двоє людей

2 особи загинули і 2 особи постраждали внаслідок зіткнення поїзда і легкового авто на Великоберезнянщині

Ратушняк звернувся до євроспільноти щодо угоди про Асоціацію України та ЄС

Звернення Сергія Ратушняка до Ангели Меркель і Європейської спільноти

Начальник ГУ Міндоходів хоче покращити умови для місцевих бізнесменів

Керівництво ГУ Міндоходів у Закарпатській області зібралося днями за «круглим столом» із близько 30 представниками найбільших підприємств у області.

До 400-річчя Ужгородської гімназії видали монографію

Книга «Історія Ужгородської гімназії» вийшла за сприяння народного депутата України Василя Ковача, який традиційно підтримує дослідження з історії, культури та освіти Закарпаття.

З нагоди Дня працівників сільського господарства в облдержадміністрації відбулись урочистості ФОТО

У п’ятницю, 22 листопада, відбулись урочистості присвячені Дню працівників сільського господарства. На святкування завітали голова облдержадміністрації Олександр Ледида, директор Департаменту агропромислового розвитку Андрій Готько, керівники аграрних і переробних підприємств, сільгоспвиробники.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 22 листопада. Приємно, коли робочий тиждень завершується успішними справами, а ранок наповнений ароматом улюбленої кави. Запрограмовуйте свій хороший настрій на весь день. Релаксу вам на вихідних та затишного кавування у хорошій компанії!

Працівники Міндоходів Виноградівщини   сприяли працевлаштуванню понад 200 громадян

Комісією при Виноградівській райдержадміністрації, за участю працівників ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області разом з органами місцевого самоврядування, за період січень-жовтень 2013 року виявили 146 фактів нелегального працевлаштування громадян.

Податкова міліція Закарпаття забезпечила надходження понад 800 тис. грн. єдиного внеску

Про факти ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування повідомив в.о. начальника оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат