Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7640, 20

"Вибір є!": Фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA

Організатори 10-го Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відібрали для показу в Ужгороді стрічки, які розповідають про боротьбу суспільства за демократію у різних державах.

Кілька тисяч мітингувальників в Ужгороді продовжують страйкувати(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора ужгородські прихильники #Євромайдану пройшлися колоною містом, а відтак взяли участь у сесії міської та обласної рад.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 3 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі і заряджайте організм чашечкою свіжозвареної кави. Нехай сьогодні будуть лише добрі новини, а люди навколо – привітні. Не переймайтеся через дрібниці, нехай ранок буде вдалим та багатим на позитивні емоції!

Сергій Ратушняк: Будьте обережні, бо Майдани знов прихватизовують покидьки Балоги

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк піддав різкій критиці намагання клану Балог очолити опозиційний рух в Закарпатті.

Відповідь Сергія Ратушняка нардепу Царьову щодо законності захоплення КМДА

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк на своїй сторінці у "Фейсбук" дав відповідь нардепу Царьову щодо законності захопленя КМДА (мовою оригіналу).

Як закарпатці коментують розгін Євромайдану

Міліція вибачилася за розгін майдану 30 листопада, але   мітингарів це не заспокоїло. Люди вийшли на Євромайдан, з якими намірами, ми їх розпитали.

Нацбанк звертає увагу: Б.А.Н.К. – це не БАНК!

Будьте пильні – не потрапляйте на гачок шахраїв!

В Ужгороді створили штаб студентського спротиву

Штаб студентського спротиву в Ужгороді створили студентські і молодіжні лідери.
Рішення про такий крок на підтримку національного народного спротиву прийнято сьогодні на ужгородському євромайдані. Організатори штабу кажуть, що вони будуть стояти до кінця, аж поки основні вимоги майдану в Києві не будуть виконані. Активісти вимагають покарання винних «кривавої ночі», відставки уряду та закликають всіх долучатись до загального страйку і не бути байдужими!

Аналітика мовою оригіналу: Найкращі сценарії для економіки України і для Януковича

glavcom.ua:
1. Самый лучший сценарий для экономики - перевыборы президента.
2. Самый реалистичный вариант смены Януковича.

Понад 4 тисячі студентів вийшли страйкувати в Ужгороді (ФОТО)

За кілька хвилин площа Театральна була вщент забита людьми. Більшість –студенти Ужгородського національного університету.

#Євромайдан Ужгород(ФОТОРЕПОРТАЖ)

1 грудня на ужгородський євромайдан зібралося понад 2 тисячі небайдужих. Це закарпатський рекорд за всі дні проведення страйків в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 2 грудня. Прокидайтеся з думкою про аромат свіжозвареної кави й сміливо плануйте прийдешній день. Пам’ятайте про важливість вчинків, адже вони стають початком нових справ і подвигів. То наснаги вам, бадьорого прокидання й загалом вдалого понеділка!

Понад 2 тисячі людей мітингували в Ужгороді

Народне віче розпочалося на площі Театральній сьогодні, о 13.00. рганізатори акції давали можливість висловитися усім бажаючим.

Сергій Ратушняк: В Україну прийшов фашизм!

На своїй сторінці у Facebook Сергій РАтушняк прокоментував події з побиттям силовиками мирних демонстрантів так:

Цього року жоден із закарпатських хабарників не «сів»

Питання викриття корупційних схем та діянь для обласної прокуратури стоїть дуже гостро. Це один із пріоритетних напрямків роботи прокуратури. «Ми намагаємося протидіяти корупції, але це питання дуже глибоко вкоренилося», — зазначив під час прес-конференції прокурор Закарпатської області Володимир Корбань.

Весною Україна матиме ще один шанс підписати угоду про асоціацію з ЄС

Відтак, маємо більше часу на підготовку та узгодження принципових моменті, - у цьому переконаний   Міністр екології та природних ресурсів України, куратор області від Кабміну Олег Проскуряков.

Україна вступить до ЄС через 20 років?

Під час ефіру програми «Про головне», яка була присвячена темі євроінеграції представник Закарпатського громадського центру Володимир Феськов, перший заступник голови облради Володимир Закурений, проректор із науково-педагогічної роботи УжНУ Юрій Переста та журналіст Павло Федака висловили свої думки стосовно теми євроінтерації України.

Аналітика: Скільки українців працює за кордоном?

Діапазон думок про те, скільки українців працює за кордоном, є дуже широким — експерти називають цифри від 1 млн до 7 млн. Скільки ж їх насправді?

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 29 листопада. З думкою про щось приємне й неодмінно корисне розпочинайте сьогоднішній ранок. Не шкодуйте власних зусиль для допомоги іншим людям. Чашечка ранкової кави зближує людей, які сидять поруч, тож затишного кавування й хороших вам співрозмовників!

ДАІ попереджає закарпатців про зимові автошини

У зв’язку зі зростанням дорожньо-транспортних пригод у яких від початку року загинуло 96 осіб, служба УДАІ Закарпаття хоче нагадати основні причини чому літню гуму все ж таки потрібно змінити на зимову.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат