Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7560, 20

В Ужгороді виявлено порушення на ринку твердих побутових відходів

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало КП «Комунальне автотранспортне підприємство – 072801» Ужгородської міської ради на 6 тис.грн за зловживання монопольним становищем.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 19 грудня. Прокидайтеся з думкою про улюблену ранкову каву, а також подарунки, які приніс Миколай. Точніше, концентруйте думки на приємних і вічних речах, адже радості, щирості й теплоти багато не буває. Гарного вам святкування й загалом хорошого четверга!

Ужгородський міський центр зайнятості розповів, яким буде наступний рік для працевлаштування

18 грудня в Ужгородському центрі зайнятості відбувся круглий стіл на тему «Актуальні питання працевлаштування на Закарпатті». У рамках «Наради соціальних партнерів» проходила і підсумкова за 2013 рік прес-конференція керівництва Ужгородського міського центру зайнятості та дотичних до питання працевлаштування організацій.

В Ужгороді молодь зібрала більше 50 тисяч гривень на подарунки дітям

Завершилась благодійна акція “Купи зустріч - подаруй дитині свято”, співорганізатором якої стало молодіжне крило партії УДАР на Закарпатті. У рамках благодійного аукціону організатори зібрали понад 50 тисяч гривень.

Думки закарпатців про підписання угоди між Україною та Росією

Медіа-регіон спитав у закарпатців, що можуть означати для України домовленості з Росією

Ялинка на Театральній стане стовпом сорому для влади

Молодіжний закарпатський неформальний "ФРОНТ ОПОРУ" вважає, що влада Ужгорода встановила ялинку на площі Театральній, щоб унеможливити проведення масових акцій Євромайдану!

У Мукачівському центрі професійно-технічної освіти відкрили модернізовану кондитерську

У середу, 18 грудня, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур завітав у Мукачівський центр професійно-технічної освіти на відкриття навчальної лабораторії-кондитерської. На урочисте відкриття також завітали директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп, директор навчального закладу Василь Панас, учні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 18 грудня. Прокидайтеся в доброму гуморі й не намагайтеся осягнути справи одразу. Обдумавши все за чашечкою ароматної кави, у вас з’явиться більше можливостей для втілення важливих рішень. Нехай день приносить лише позитивні миті, а солодощі, які ви любите з кавуванням, швидко піднімають настрій за будь-якої погоди!

В Закарпатті через кордон пропущено майже 23 тис. тонн вантажів

Така їх кількість пройшла митні формальності за 11 місяців 2013 року в зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів. Зокрема, пропущено майже 3,6 млн. транспортних засобів, понад 8 млн. громадян та майже 22,7 тис. тонн вантажів. Для порівняння – за відповідний період минулого року – 3,5 млн. транспортних засобів, 7,6 млн. громадян та 22,3 тис. тонн. вантажів.

Наслідки лавини на Закарпатті ліквідовано

О 11:50 17 грудня 2013 року на диспетчерський пункт рятувального підрозділу Тячівського району повідомили про сходження снігової лавини в урочищі Бобрівка (між населеними пунктами с. Красна та смт Усть-Чорна).

На координаційній нараді в прокуратурі Ужгорода вирішували як боротимуться із злочинністю та корупці

Вчора, 16 грудня в прокуратурі Ужгорода відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста, на якій обговорили стан попередження та протидії злочинності і корупції, передусім захисту громадян від злочинних посягань.

Азаров розповів, що сьогодні президент Янукович підпише в Москві

Як відомо, сьогодні президент Янукович відбув до Москви, де повинен підписати ряд економічних угод з Росією. Опозиція каже, що можливе підписання угоди з Митним Союзом. Однак глава уряду Микола Азаров спростовує ці чутки.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 17 грудня. Якщо вчора ви не встигли чогось запланувати чи зробити, то сміливо продовжуйте ці справи сьогодні. Нехай успіх не покидає вас, підбадьорюйте його чашечкою свіжозвареної кави, а також у доброму гуморі розпочинайте цей день. Вдалого старту й ароматного кавування!

У Берегові пд час пожежі загинули чоловік і дружина

16 грудня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку м. Берегово по вул. Чайковського.

Угорське консульство вручило 50-тисячну візу на Закарпатті

Отримала її закарпатка Андрея Лендєл. Урочисте вручення відбулося 16 грудня, в Ужгороді.

44 посадові особи органів державної влади та місцевого самоврядування притягнуто до відповідальності

Прокуратура встановила, що в основному порушень у сфері поводження з відходами припускаються органи місцевого самоврядування та державного контролю.

До відповідальності притягнуто 227 закарпатських службовців за порушення вимог екології

З початку року прокуратурою у природоохоронній сфері проведено 36 перевірок, за результатами яких до ЄРДР внесено відомості про вчинення 6 кримінальних правопорушень, 2 з яких з обвинувальними актами вже направлено до суду.

Хустський водоканал оштрафували за зловживання монопольним становищем

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало Хустське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства на 10 тис.грн за зловживання монопольним становищем.

Усім небайдужим! Закарпатському спортсмену потрібна допомога!

Пупені Володимиру, срібному призеру Дефлімпійських ігор 2009 року, бронзовому призеру чемпіонату Європи 2011 року, члену збірної команди України з легкої атлетики серед глухих спортсменів поставлено діагноз: цироз печінки вірусної етіології (HBV), с-м портальної гіпертензії, спленомегалія, гіперспленізм, с-м печінково-клітинної недостатності клас А по Child-Pugh.

Міліція розстежує підпал авто ужгородського депутата (ОФІЦІЙНО)

Сьогодні, близько 03.45, до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ракоці в Ужгороді виникло загорання автомобіля «КІА-СІТ».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат