Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7780, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 4 жовтня. В останній день робочого тижня завжди хочеться пришвидшити події. Rionews бажає успішного й легкого вирішення навіть найскладніших справ. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави, і нехай ваш ранок буде добрим і затишним. Корисного відпочинку на вихідних і гармонії вже з сьогоднішнього ранку!

Освітяни краю отримали премію ім. А. Волошина

У четвер, 3 жовтня, в Ужгороді відбулись урочистості до Дня працівників освіти. Привітали освітян особисто очільник області Олександр Ледида та заступник голови облради Андрій Сербайло.

Закарпатські рятувальники підписали декларацію з польськими колегами

Взаємозв'язок між сусідніми державами в умовах сьогодення є дуже актуальним, адже будь-які природні або техногенні аварії та катастрофи, що виникають на території окремої країни, можуть вплинути і на сусідні та навіть дуже віддалені країни та регіони. Саме тому питання співробітництва та взаємної допомоги є вкрай важливими для оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

Закарпатські аптеки порушували процедуру закупівлі ліків

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи за виявленими ознаками порушення під час проведення процедури закупівлі ліків (сполук гетероциклічних та сульфамідів) за державні кошти.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 3 жовтня четвер. Досягайте успіху за будь-яких обставин і не зупиняйтеся перед невдачами. Ранкова кава обов’язково подарує натхнення на новий день і зарядить бадьорістю ваш організм. Прокидайтеся в доброму гуморі й запам’ятовуйте лише хороші миті життя. Гарного четверга!

Дороги місцевого значення передають на баланс області

Засідання робочої групи по передачі доріг місцевого значення до сфери управління ОДА під керівництвом першого заступника керівника краю Ігоря Свища відбулося у середу, 2 жовтня.

Місцеві бюджети Берегівщини додатково поповнюються від проведення фестивалів

Одним із таких додаткових джерел надходжень є туристичний збір, що сплачується суб’єктами господарювання, які працюють у туристично-рекреаційній та суміжних галузях. У Берегівській ОДПІ обліковуються 23 платники туристичного збору, з яких 3 – юридичні особи, 20 – фізичні особи-підприємці. З початку року ними сплачено до місцевих бюджетів 16 тис. грн. збору.

На Закарпатті найвищий рівень оплати спожитого газу

Нещодавно було оприлюднено загальнодержавну оцінку результатів діяльності регіонів України за підсумками І півріччя 2013 року. За її підсумками Закарпатська область посіла 23-тє місце серед 27 областей і міст держави. «Час Закарпаття» звернувся до Департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА стосовно детальнішого роз’яснення загальнодержавної оцінки.

Олександр Ледида наполягає, щоб кожен район в Закарпатті   забезпечили паливними дровами


  У середу, 2 жовтня, під керівництвом голови ОДА Олександра Ледиди відбулася нарада з головами райдержадміністрацій.

  На порядку денному – кілька питань, зокрема, стосовно рейтингу районів за підсумками роботи у цьому році, відкриття центрів адміністративних послуг, облаштування внутрішніми вбиральнями навчальних закладів краю та підготовку до роботи у осінньо-зимовий період.

ДТП у Воловці: водія з автівки визволяли рятувальники (ФОТО)

01 жовтня о 16:20 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху державного значення Київ-Чоп. Біля села Абранка Воловецького району водій вантажного автомобіля «Івеко - Єврокар» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет завглибшки близько 10 метрів. Унаслідок цього керманич великоваговика, 30-річний мукачівець, отримав політравми різного ступеня важкості.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 2 жовтня. Нехай все те, що є навколо, надихає на корисні справи й гармонійний початок нового дня. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної вави й запам’ятовуйте лише позитивні миті. Вдалого дня й швидкого успіху!

Авіарейс "Ужгород-Прага" вже апробували(ФОТО)

Сьогодні з Ужгорода стартував перший авіарейс "Ужгород-Прага".

Нардеп Іван Бушко попросив Комітет відновити історичну справедливість щодо русинів

В Ужгороді відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Угорські митники уважніше перевірятимуть дозвола на перевезення товарів через другорядні ПП

Ситуацію подорожуючих через пункти прикордонного пропуску між Україною та Угорщиною останнім часом ускладняв інтенсивний рух вантажівок.

Понад 70% касових апаратів Мукачівщини звітують через Інтернет

На сьогодні, в Мукачівській ОДПІ обліковується 1195 одиниць касової техніки, які формують електронну касову стрічку і автоматично передають дані про проведені розрахунки на спеціальний сервер Міндоходів. Це становить 70,9% від загальної кількості зареєстрованих реєстраторів розрахункових операцій. З них 170 касових апаратів підключено у вересні цього року.

О. Ледида: Наразі наша область чи не єдина, яка має необлаштовану площу перед головною адмінбудівлею

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида прокоментував ситуацію навколо реконструкції площі Народної в Ужгороді:

Ще одного автопалія затримала міліція

Цими вихідними вночі в селі Минай Ужгородського району було здійснено умисне пошкодження майна шляхом підпалу іномарки.

Мукачівець, втікаючи від правоохоронців, перекинувся на "Шкоді"

Від удару в бордюр іномарка загорілася, а в її салоні правоохоронці знайшли синтетичний наркотик метамфетамін і кастет.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 1 жовтня. Запрограмовуйте свій день на успішні справи вже за чашечкою свіжозвареної кави. Нехай все буде легко й гармонійно, адже на початку нового дня так хочеться затишку. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій, заряджайте їх ранковим кавуванням, і нехай вівторок буде вдалим!

Завтра на Закарпатті розпочинається опалювальний сезон

Про це повідомили у понеділок, 30 вересня, на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат