Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 7800, 20

Серед народжених цього року   в області з’явилися Каїн,   Сулейман та Джонатан

Цього року на Закарпатті народилося 13 тисяч немовлят, записів про смерть — понад 11 тисяч. Про це під час брифінгу розповіла начальниця реєстраційної служби Головного управління юстиції в Закарпатській області Наталія Юркуц. Загалом органами державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб та виконавчими комітетами сільських і селищних рад зареєстровано
31 225 актових записів.

Олександр Ледида зустрівся з архієпископом Феодором

У п’ятницю, 25 жовтня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зустрівся з архієпископом Мукачівським та Ужгородським Феодором.

Аналітика мовою оригіналу: Казус Ігоря Маркова

Недавний шумный арест то ли депутата ВР, то ли гражданина Маркова, сделал последнего "героем" новостных выпусков украинских телеканалов, первых полос печатных и интернет СМИ.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 25 жовтня. Запам’ятовуйте лише приємні миті свого життя. Нехай ароматна кава пробуджує ваш настрій і спонукає до корисних справ. Наприкінці тижня плануйте все швиденько, аби встигнути добре відпочити на вихідних. Сонячного вам ранку, незалежно від погоди за вікном, а також смачного кавування!

На нараді обговорили питання розвитку харчової та переробної промисловості

У четвер, 24 жовтня, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича відбулася нарада з питань розвитку харчової та переробної промисловості області. У нараді взяли участь директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Готько, директор департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Юрій Гузинець, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та відповідних служб.

Ужгородські велосипедисти платитимуть штраф за катання у центрі міста

Відтепер муніципальна поліція зможе складати адмінпротоколи на велосипедистів, які ганяють у пішохідній зоні Ужгорода.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 24 жовтня. Будьте в курсі найважливіших подій дня з Rionews і не переймайтеся через дрібниці. Нехай осінні ранки надихають на корисні справи, запам’ятовуються жовтенькими листочками й ароматом свіжозвареної кави. Гармонійного ранку й хорошого четверга!

Найбільше до Пенсійного фонду заборгували в Ужгороді, Чопі, Мукачеві, на Тячівщині та Берегівщині

У середу, 23 жовтня, під головуванням заступника очільника краю Івана Качура відбулася селекторна нарада з керівниками районів та міст стосовно погашення заборгованості з виплати заробітної плати та до Пенсійного фонду.

Фахівці Міндоходів розробили нову форму Книги обліку доходів і витрат

Її затверджено наказом № 481 Міністерства доходів і зборів від 16 вересня 2013 року   та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 1 жовтня 2013 року за № 1686/24218.

В Ужгороді знешкодили снаряд часів війни

23 жовтня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення було знищено боеприпас, що було виявлено напередодні місцевим мешканцем на вулиці Канальній у місті Ужгород.

Понад 50 спеціалістів оцінювали якість закарпатського вина

16-17 жовтня у м. Берегово на базі СП «Айсберг» проходив всеукраїнський захід – засідання Центральної галузевої дегустаційної комісії корпорації по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром». Головна тема засідання комісії - визначення якості української та іноземної виноробної продукції, яка пропонується споживачам в магазинах.  

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 23 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі й створюйте гармонію навколо себе. Нехай ранкова прохолода бадьорить, а гаряча кава створює затишок і наповнює ароматом вашу оселю. Корисних справ, їхнього швидкого виконання. І не забувайте, що сьогодні екватор тижня, отже, час подумати про вихідні. Гарної середи!

Закарпаття у трійці найменш криміналізованих регіонів України

У понеділок, 21 жовтня, прес-конференцію для головних редакторів провідних ЗМІ Закарпаття провів начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

Цьогоріч на Закарпатті зареєстровано понад 13 тисяч записів про народження, тоді як про смерть – тро

Загалом органами державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб та виконавчими комітетами сільських та селищних рад зареєстровано 31 225 актових записів.

Про це під час брифінгу розповіла начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Закарпатській області Наталія Юркуц.

Закарпатці можуть сісти на 3 роки, через перешкоджання у роботі журналістів каналу "Інтер"

Вчора, 21 жовтня, у селі Сюрте Ужгородського району двоє місцевих мешканців напали на кореспондента і телеоператора телеканалу «ІНТЕР».

Приїзд Президента на Тячівщину очікується 30 жовтня

21 жовтня голова Тячівської районної адміністрації провів понеділкову нараду з керівниками установ та структурних підрозділів райдержадміністрації. Насамперед Іван Бринзяник наголосив щодо приїзду Президента України Віктора Януковича, який заплановано попередньо на 30 жовтня.

Аналітика мовою оригіналу: Внешние риски не страшны для экономики Украины

Развитие экономики Украины движется быстрыми темпами. В 2013 году ожидается рост ВВП.   Правительство реализует проекты, направленные на преобразования всех отраслей экономики и увеличение экспорта отечественных товаров, сообщает информационно-аналитический портал Inpress.ua.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 22 жовтня. Звичайний   осінній ранок стане незабутнім, якщо його наповнити ароматним кавуванням і щирими розмовами. Не розчаровуйтеся через невдачі, адже успіх завжди поруч. Додавайте настрою до прохолоди, гарячих дотиків та слів, і нехай ваш день буде вдалим!

З початку року Міндоходів роздало 11 тисяч електронних ключів

З початку року до Центру сертифікації ключів звернулось близько 2 тисяч юридичних та майже 9 тисяч фізичних осіб-підприємців, щоб користуватись інноваційними сервісами, які пропонує Міндоходів.

Міндоходів співпрацюватиме з ЄС в автоматичному обміні податковою інформацією

Про створення робочої групи з цього питання під час зустрічі домовилися Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко та Комісар ЄС з питань оподаткування і митного союзу, аудиту і боротьби з шахрайством Альгірдас Шемета, який перебуває з робочим візитом у Києві.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат